14 Interessante feiten over Leah Remini's tijd op Saved By The Bell

Inhoudsopgave:

14 Interessante feiten over Leah Remini's tijd op Saved By The Bell
14 Interessante feiten over Leah Remini's tijd op Saved By The Bell
Anonim

Hoewel het heerlijk goedkope tienerdrama Saved by the Bell nooit ver verwijderd is van de herinneringen van mensen van een bepaalde leeftijd, is de show onlangs opnieuw het popcultuurlandschap binnengegaan vanwege de aankondiging van de aanstaande reboot die zal voorzien van leden van de originele cast. Houd je adem echter niet in om de terugkeer van Screech te zien.

Helaas hebben we nog niets gehoord over Stacey Carosi die een rol speelde in de reboot, de brutale dochter van een eigenaar van een strandresort, gespeeld door de toekomstige King of Queens-ster en Scientology-klokkenluider, Leah Remini. Toch lijkt het een goed moment om terug te kijken op Remini's gedenkwaardige periode in de show en wat trivia te delen met zowel Remini als haar SBTB-personage. We garanderen dat, hoe groot een SBTB-fan je ook bent, er een aantal dingen op deze lijst zullen staan die een aangename verrassing zullen zijn.

14 Leah had een geweldige tijd met het filmen van haar afleveringen

Hoe leuk acteurs ook lijken te zijn met het maken van een tv-programma, het is niet te zeggen hoe de sfeer op de set is. Om Leah Remini te horen vertellen, was de Saved by the Bell-set "een geweldige tijd". Ze had niets dan positieve dingen te zeggen over het filmen van haar periode van zeven afleveringen in de show en zei: "Ik vond het geweldig!"

13 De vader van haar personage werd gespeeld door een bekende stem

Stacey Carosi van Leah Remini was niet het enige hoofdpersonage in de verhaallijn van 'Malibu Sands' - er was ook Stacey's vader, de eigenaar van het resort, die werd gespeeld door acteur Ernie Sabella. Hoewel Sabella een soort van 'die vent' is, is de rol uit zijn cv die je het meest bekend voorkomt, zijn stem van Pumbaa in de originele The Lion King.

12 Haar stint was ongewoon lang voor een terugkerend personage op SBTB

Saved by the Bell was enigszins berucht omdat het een nieuw personage introduceerde en dat personage vervolgens spoorloos liet verdwijnen na hun enkele aflevering, en nooit meer werd genoemd. Het optreden van Leah Remini voor zeven afleveringen was een anomalie voor de show, met de meeste terugkerende SBTB-personages - zelfs opmerkelijke zoals Screech's vriendin, gespeeld door Tori Spelling - kreeg slechts twee of drie afleveringen, max.

11 Het was niet haar eerste grote tv-rol

Veel van de artikelen en lijsten waarin Leah Remini's tijd op SBTB wordt genoemd, impliceren - zo niet expliciet beweren - dat het haar eerste grote rol was. Sterker nog, Remini was al niet alleen in verschillende afleveringen van Who's the Boss?, speelde ze in de spin-off, Living Dolls, die in 1989 12 afleveringen duurde en ook het debuut betekende van ene Halle Berry.

10 Ze had het erg druk in het jaar dat ze SBTB filmde

Behalve dat Saved by the Bell niet Leah's eerste tv-rol was, was het niet eens haar enige rol in het jaar dat haar afleveringen werden uitgezonden. In 1991, het jaar waarin haar SBTB-boog liep, verscheen ze ook in afleveringen van Paradise, The Hogan Family, The Man in the Family (als een hoofdrolspeler), en vooral als Carla's dochter Serafina op Cheers.

9 Haar leeftijdsverschil met Mark-Paul Gosselaar grenst aan ongepast

Saved by the Bell was een beetje ongewoon omdat alle acteurs eigenlijk tieners waren in de tijd dat ze tieners speelden - vergelijk dat met bijvoorbeeld 90210, wiens cast er gemakkelijk vijf jaar ouder uitzag dan ze waren spelen. Leah Remini was echter 20 toen ze haar scènes voor de show filmde - waardoor het een beetje ongemakkelijk was dat ze knuffelde met de toen 17-jarige Mark-Paul Gosselaar.

8 Haar SBTB-debuut markeerde ook de eerste afwezigheid van dhr. Belding

Het enige constante volwassen castlid op Saved by the Bell was directeur Mr. Belding, gespeeld door Dennis Haskins. Belding was eigenlijk een van de weinige personages die in elke aflevering van SBTB verscheen tot aan Leah Remini's tijd in de show, maar haar eerste aflevering was ook de allereerste zonder een verschijning van Mr. Belding, en ze deelde nooit een scènes met Haskins.

7 De setting van haar afleveringen is een echt resort dat nog steeds bestaat

Hoewel Bayside High slechts een decor was, was het resort in Malibu Sands dat eigendom was van de vader van Stacey Carosi eigenlijk een echt resort. De naam van dat resort is Annenberg Community Beach House, hoewel het zich in Santa Monica bevindt in plaats van Malibu. Als je het wilt bezoeken, weet dan dat het er bijna onherkenbaar uitziet uit de tijd van de SBTB, aangezien het grondig werd gerenoveerd na een aardbeving in 1994.

6 Ze was blij dat haar personage niet bij Zack bleef

Zoals alle vriendinnen van Zack die niet Kelly waren, maakte Stacey geen kans op een duurzame relatie met hem. Dus wat vindt Leah Remini daarvan? Als fan van de show erkende ze dat Zack en Kelly zielsverwanten zijn en zei in een interview met Hollywood.com dat ze blij was dat Zack en Stacey uit elkaar waren en dat hij uiteindelijk bij Kelly terechtkwam.

5 …Maar ze is geïnteresseerd in een reünie op het scherm met Mark-Paul Gosselaar

Hoewel Leah bereid was te accepteren dat de tijd van Stacey en Zack samen noodlottig was, sluit ze niet uit dat nog een van haar personages een ander personage van Mark-Paul Gosselaar romantiseert. Terwijl ze haar sitcom Family Tools promootte, vertelde Leah aan Hollywood.com dat ze het niet erg zou vinden om Gosselaar-gastster in de show te zien om de "magie die op het strand werd vastgelegd" opnieuw te beleven.

4 Ze was niet de enige opkomende actrice in die afleveringen

Saved by the Bell bevatte zeker een groot aantal optredens van jonge, opkomende acteurs, maar vooral de Malibu Sands-boog leek een vruchtbare grond om toekomstige sterren te introduceren. Naast Leah was er in die afleveringen ook een zekere Denise Richards als een in bikini geklede babe die AC Slater probeerde te versieren, zo weinig bekend dat ze niet eens werd gecrediteerd.

3 De ex-vriend van haar personage werd gespeeld door een toekomstige tv-dokter

Het lijkt erop dat de Malibu Sands-afleveringen van SBTB een soort voorproefje waren voor wie de komende tien jaar tijdschriftcovers zou sieren voor hun hotness, zoals, naast Leah Remini en Denise Richards, "McSteamy" Eric Dane van toekomstige Grey's Anatomy roem verscheen ook als Stacey's ex-vriendje in zijn allereerste acteerrol.

2 Zij en Mario Lopez hadden al een mini-reünie

Hoewel Leah Remini nog steeds haar vingers gekruist houdt voor de kans om weer met Mark-Paul Gosselaar samen te werken, had ze een reünie op het scherm met een andere van haar SBTB-collega's. In 2013 verscheen Leah op Extra en werd ze geïnterviewd door niemand minder dan co-host Mario Lopez, die natuurlijk A. C. Slater. Het paar had een geweldige tijd om grappen te maken en herinneringen op te halen over hun tijd samen op SBTB.

1 Iedereen was erg aardig voor haar

Natuurlijk, door alle accounts behalve Dustin Diamond's, waren de belangrijkste cast van SBTB vrienden (en soms geliefden) achter de schermen en hadden ze een geweldige tijd bij het maken van de show. Maar waren ze net zo gastvrij voor gaststerren? Het lijkt erop dat ze in ieder geval voor Leah waren, die tegen Hollywood.com zei: "Ze waren allemaal aardig voor mij." Misschien waren ze bang dat ze op Stacey leek en zou ze niets minder verdragen!

Aanbevolen: