Netflix's YOU-personages gerangschikt van normaal tot totaal psycho

Inhoudsopgave:

Netflix's YOU-personages gerangschikt van normaal tot totaal psycho
Netflix's YOU-personages gerangschikt van normaal tot totaal psycho
Anonim

Series zoals YOU op Netflix komen niet vaak voor. Dit is het soort show dat kijkers op het puntje van hun stoel laat zitten omdat het zo intens en interessant is om naar te kijken. De show gaat over een knappe jongeman die halsoverkop verliefd wordt op jonge vrouwen. Hij stalkt ze echter niet alleen van ver… Hij wordt verliefd op ze en gaat romantische relaties met ze aan totdat ze voelen dat ze hem kunnen vertrouwen. De show is geclassificeerd als een thriller en heeft tot nu toe twee seizoenen uitgebracht.

Fans van YOU wachten ongeduldig op het derde seizoen van de show! Een andere interessante opmerking over JOU is het feit dat het constant wordt vergeleken met de andere show van Penn Badgley, Gossip Girl!

15 Guinevere Beck– Normale studente die voor de verkeerde man viel

Beck is absoluut het meest normale personage uit You van Netflix. Ze was een normale studente die liefde vond bij de verkeerde man. Ze wist niet dat ze een relatie aanging met een stalker. Ze had veel van dezelfde patronen die normale universiteitsmeisjes in hun leven hebben en daarom kunnen we haar niet beoordelen. Beck is super herkenbaar en gespeeld door Elizabeth Lail.

14 Ellie Alves– Vroegrijpe tiener, volwassen voor haar leeftijd

Ellie is een ander supernormaal personage van YOU. Ze is een van Joe's buren en ze is super nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Bovendien is ze superintelligent en weet ze veel over het leven, ook al is ze nog maar 15 jaar oud. Ze is een personage dat erg volwassen is voor haar leeftijd.

13 Delilah Alves– Een verantwoordelijke oudere zus

Helaas werd het personage Delilah vermoord in seizoen 2 van YOU. Voordat ze werd vermoord, was ze een van de meer normale personages uit de show. Ze was een beetje roekeloos in termen van het feit dat ze zich op haar gemak voelde om buiten met Joe om te gaan (waardoor ze allebei in de gevangenis belandden), maar verder was ze een braaf meisje!

12 Karen Minty– Een van Joe's ex-vriendinnen waar hij niet geobsedeerd door was

Karen Minty is een ander heel normaal personage van JOU. Ze was een van Joe's vriendinnen en om de een of andere reden werd hij niet helemaal gek van haar of raakte hij supergeobsedeerd. Hij gebruikte Karen als een soort rebound om niet aan Beck te denken en daarom was hij niet te obsessief of verleid door Karen.

11 Ethan– Hardwerkende boekwinkelmedewerker

Ethan is een echt normaal personage van JOU! Het enige wat hij doet is elke dag opdagen om te werken in de boekwinkel en zijn werk te doen. Hij is een goede vriend van Joe, die soms vriendelijk advies geeft en altijd klaarstaat om uren te dekken… Zelfs als die uren hem niet uitkomen. Over het algemeen is hij een goede vent.

10 Paco– Joe's jonge buurman die veel heeft meegemaakt

Paco woonde vlak naast Joe en het enige dat Paco ervan weerhoudt om dichter bij de "normale" kant van onze lijst te komen, is het feit dat hij Beck opgesloten heeft achtergelaten in de boekwinkel terwijl hij haar eruit had kunnen laten. Hoewel hij de situatie verkeerd begreep, sloot hij de deur voor haar in plaats van haar te helpen ontsnappen – wat niet goed was.

9 Dr. Nicky– Therapeut die contact maakt met zijn kwetsbare patiënten

Dr. Nicky zou als een meer normaal karakter van JOU worden beschouwd als het niet was dat hij contact had met zijn patiënten. Hij maakte contact met Beck, wetende dat ze een kwetsbare jonge vrouw was die professionele hulp zoekt. Hij maakte misbruik van haar, wat afbreuk doet aan zijn geloofwaardigheid. Hij wordt gespeeld door de super knappe John Stamos.

8 Candace Stone– Joe's ex-vriendin die in zijn games speelde

Candace Stone veranderde van een van Joe's slachtoffers in meespelen in een spel van wraakzuchtige geheimen en leugens. Ze deed zich voor als iemand anders om te proberen Joe neer te halen door een relatie met Forty Quinn aan te gaan in plaats van alleen maar naar de politie te gaan. Ze werd uiteindelijk om deze reden vermoord.

7 Veertig Quinn– Excentriek, over-the-top en een beetje een vreemde eend in de bijt

Veertig Quinn is een van de sympathiekere karakters van JOU, maar dat betekent niet dat hij noodzakelijkerwijs normaal is. Hij drogerde Joe in seizoen 2 en stuurde ze allebei op een met drugs doordrenkte buigmachine die Joe de volgende ochtend niet eens meer kon herinneren. Veertig Quinn heeft een goed hart, maar hij kan nogal grillig zijn.

6 Peach Salinger– Cool… behalve haar griezelige verliefdheid op Beck

Peach Salinger was een sympathiek personage, maar het feit dat ze Beck een beetje op haar eigen manier stalkte, maakt haar griezelig. Ze deed Beck geloven dat ze platonische vrienden waren, maar in werkelijkheid verborg ze een enorme verliefdheid op Beck en bewaarde foto's van Beck op haar telefoon die … minder dan gepast waren. Ze kroop ook op Beck tijdens het baden… raar!

5 Henderson– Kindroofdier met slechte bedoelingen

Nabij de top van onze lijst als het gaat om "totale psychos", beha alt Henderson de vijfde plaats. Hij lokt jonge meisjes zijn huis in, verdooft ze en doet ongepaste dingen met ze. Bovendien maakt hij ook foto's! Hij is absoluut een van de engste personages uit de show en fans van YOU waren er niet al te boos over toen hij werd vermoord.

4 Ron– Beledigende vriend van Paco's moeder

Ron belandt op de vierde plaats omdat hij een giftige en gewelddadige man is. Hij is de vriend van Paco's moeder en hij behandelt Paco of Paco's moeder niet met enig fatsoen of respect. Aangezien Joe hun buurman is, hoort Joe veel van de shenanigans die naast de deur plaatsvinden en het zit hem niet goed. Fans waren ook niet echt van streek toen Ron werd vermoord.

3 Mr. Mooney– Hij heeft Joe op een verwarde manier opgevoed

Mr. Mooney is een andere gewelddadige en giftige psycho die Joe Goldberg heeft veranderd in de volwassene die hij nu is. Meneer Mooney zou Joe straffen door hem in de "kooi" op te sluiten. Het feit dat hij zoiets verachtelijks en kwaads zou doen toen Joe nog maar een tiener was, is waarom hij op onze lijst op de derde plaats is beland.

2 Joe Goldberg– Een psycho-stalker die bereid is te doden voor ware liefde

Joe Goldberg is schokkend niet in de eerste plaats als het gaat om totale psychos op JOU. De reden waarom is omdat er eigenlijk iemand is die veel meer psycho is dan hij… Kortom, Joe Goldberg is een complete en totale psychopaat voor het stalken van vrouwen, geobsedeerd door hen en het vermoorden van iedereen die hem in de weg staat - we twijfelen er niet aan dat… maar iemand anders is een tikkeltje erger dan hij is.

1 Love Quinn– Een nog gekkere psycho-stalker die ook bereid is te doden voor ware liefde

Love Quinn is de grootste psychopaat op JOU. Seizoen 3 van de show zou enig licht kunnen werpen op iemand die erger is dan zij, maar voor nu neemt ze de kroon. Ze is zo'n psychopaat dat haar gedrag zelfs Joe Goldberg schokte! We dachten dat hij zo slecht was als maar kon, maar nee, we hadden het mis. Love Quinn is eigenlijk gekker dan hij is.

Aanbevolen: