Heeft Arceus Mew gemaakt? Alles over legendarische Pokémon en wat de meeste fans niet weten

Inhoudsopgave:

Heeft Arceus Mew gemaakt? Alles over legendarische Pokémon en wat de meeste fans niet weten
Heeft Arceus Mew gemaakt? Alles over legendarische Pokémon en wat de meeste fans niet weten
Anonim

Pokémon is een ongelooflijke franchise die in de loop der jaren alleen maar populairder is geworden en een grotere en hondsdolle schare fans heeft gecultiveerd. Pokémon is een fenomeen geworden in de wereld van videogames, anime en zelfs kaartspellen. Het was erg interessant om te zien hoe de serie in de loop der jaren is geëvolueerd, maar hoe het nog steeds zijn kernessentie behoudt. Er zijn allerlei aspecten aan de serie waar fans van houden, maar de toevoeging van Legendarische Pokémon heeft de nieuwsgierigheid van fans altijd gewekt.

Dit blijven de sterkste en meest ongrijpbare Pokémon in de serie, maar naarmate er meer van in beeld komen, zijn er genoeg met geweldige achtergrondverhalen en vaardigheden die vaak over het hoofd worden gezien. De kracht en zeldzaamheid van deze krachtige Pokémon blijft algemeen bekend, maar er zijn rijke geschiedenissen die hen terecht de bijnaam Legendary opleveren.

15 Arceus creëerde de hele Pokémon-wereld

Afbeelding
Afbeelding

Arceus wordt "The Original One" genoemd en het is een krachtige Pokémon waarvan wordt aangenomen dat hij de hele Sinnoh-regio, de Lake Guardians en het Creation Trio heeft gecreëerd. Dienovereenkomstig is het veilig om te extrapoleren dat Arceus ook verantwoordelijk is voor de hele Pokémon-wereld. Hij kan ook naar believen Pokémon recreëren. Het is denkbaar dat alleen door de mens gemaakte Pokémon degenen zijn die technisch gezien niet in aanmerking komen als creaties van Arceus.

14 Calyrex kan het verleden en de toekomst zien

Afbeelding
Afbeelding

Calyrex is een paranormale en grasachtige Pokémon uit de nieuwste Sword and Shield-titels die er heel bescheiden uitziet, maar de Pokémon heeft een behoorlijk vorstelijk verleden. Calyrex was in veel vroegere tijden de heerser van de Galar-regio, maar de Pokémon beschikt ook over het vermogen om zijn paranormale vaardigheden te gebruiken om wanneer hij maar wil in het verleden, het heden en de toekomst te kijken, waardoor hij een enorme aanwinst is ten opzichte van andere Pokémon.

13 Eternatus is een alien die de wereld probeert te beëindigen

Afbeelding
Afbeelding

De Pokémon-serie is al zo lang aan de gang dat het niet echt verrassend is om de serie in buitenaardse Pokémon te zien duiken. Eternatus is een Pokémon van een andere planeet die 20.000 jaar geleden op aarde landt. Het veroorzaakte bijna een apocalyptische gebeurtenis die bekend staat als de donkerste dag, wat bijna voor de tweede keer gebeurt. Eternatus is zo dicht als Pokémon bij sciencefiction uit de jaren 50 komt.

12 Silvally kan elk Pokémon-type worden

Afbeelding
Afbeelding

Silvally's vorige vorm, Type: Null, is een Frankenstein-monster van een Pokémon die is gemaakt door de Aether Foundation met de hoop hun eigen Arceus te bouwen. Aether nam cellen van elke afzonderlijke Pokémon om Type: Null te maken, maar het project was een mislukking. Silvally is de geëvolueerde vorm die deze wetenschap en het RKS-systeem van de Pokémon perfectioneert, dus het is in staat om van type te wisselen.

11 Z-Moves komen voort uit Necrozma's lichaam

Afbeelding
Afbeelding

Necrozma is een ongelooflijk krachtige legendarische Pokémon die het vermogen heeft om tussen wormgaten te bewegen en actief licht van werelden steelt om zichzelf te voeden, waardoor ze in duisternis worden verdoemd. In Ultra Sun and Moon wordt ook onthuld dat de Sparkling Stone-items die worden gebruikt om Z-Moves uit te voeren, in feite fragmenten zijn van Necrozma's lichaam dat is afgebroken tijdens een ongeluk.

10 De schelp van Cosmoem is de moeilijkste stof die er bestaat

Afbeelding
Afbeelding

Cosmoem, de geëvolueerde vorm van Cosmog uit Pokémon Sun en Moon, is eigenlijk als een zwart gat in een schaal. Het is een Pokémon die niet kan bewegen of eten, maar gewoon sterrenlicht absorbeert. Het heeft een onverwoestbare schaal en vroeger werd de Pokémon zelfs vereerd als een relikwie van de sterren, als een onbegrepen meteoor.

9 Zacian overwintert als standbeeld

Afbeelding
Afbeelding

Zacian en Zamazenta zijn legendarische Pokémon van Sword and Shield die bedoeld zijn om de doemscenario's van Eternatus te verslaan. Omdat de inspanningen van deze Pokémon vaak niet nodig zijn, past Zacian een interessante winterslaapstrategie toe waarbij hij in een standbeeld verandert. Hij kan ook de metaaldeeltjes in de aarde absorberen om zijn vorm te veranderen voor een nog ontwijkendere camouflage.

8 Kubfu heeft een speciaal orgel waardoor het de ultieme vechter is

Afbeelding
Afbeelding

Kubfu komt van de meest recente Sword and Shield Pokémon-titels en de beer-Pokémon is zeker een van de leukere vechttypes. Kubfu heeft een unieke biologie waarbij de Pokémon een orgaan heeft dat "vechtenergie" genereert door middel van focus en diep ademhalen. Training is ook essentieel voor Kubfu, maar zijn biologie gaat hier een heel eind mee.

7 Cobalion, Terrakion en Virizion vochten in de middeleeuwen tegen mensen

Afbeelding
Afbeelding

The Swords of Justice Pokémon zijn in feite het Pokémon-equivalent van The Three Musketeers. Ze beschermen Pokémon tegen menselijke bedreigingen en hun eervolle belegering is al aan de gang sinds de middeleeuwen, toen ze kastelen bestormden in een poging om Pokémon te beschermen.

6 Regigigas heeft de wereldcontinenten op hun plaats gebracht

Afbeelding
Afbeelding

Regigigas is een legendarische Pokémon met een legendarische geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Regigigas is niet alleen de maker van het Legendary Titans Trio, maar zijn macht is zo groot dat hij blijkbaar de continenten op hun plaats heeft getrokken. Hij deed dit ook met touw, wat een extreem doe-het-zelf benadering van het project is.

5 Reshiram en Zekrom waren vroeger één entiteit

Afbeelding
Afbeelding

Veel Pokémon ondergaan ongelukkige experimenten of veranderingen in hun fysiologie. Reshiram en Zekrom zijn belangrijke Legendarische Pokémon in de Black and White-titels, maar er werd gezegd dat ze aanvankelijk één Pokémon waren voordat ze uit elkaar gingen. Hun bestaan blijft een evenwicht in de wereld creëren, maar toen ze uit elkaar gingen, creëerden ze ook een derde Pokémon, Kyurem, die een onbalans in dit alles veroorzaakt.

4 Xerneas en Yveltal kunnen de energie van de planeet schenken en opnemen

Afbeelding
Afbeelding

Xerneas en Yveltal worden gepositioneerd als integrale Pokémon die op vele manieren de balans van het universum vertegenwoordigen. Yveltal kan de hele planeet van zijn energie aftappen, om vervolgens 1000 jaar als boom te overwinteren. Xerneas daarentegen heeft het enorme vermogen om leven te schenken en kan energie geven aan mensen in nood terwijl het zijn eigen leven opoffert.

3 Een nieuwe Entei wordt geboren wanneer een vulkaan uitbarst

Afbeelding
Afbeelding

Veel Pokémon zijn op unieke manieren verbonden met de natuur en Entei is een legendarische Pokémon met een focus op vuur. Entei deelt zo'n connectie met het magma van de aarde dat er blijkbaar een nieuwe Entei wordt gecreëerd wanneer een nieuwe vulkaan uitbarst. Dit zorgt voor het vooruitzicht van meerdere Entei op een manier die niet mogelijk is voor andere Pokémon.

2 Ho-Oh reïncarneert Pokémon in legendarische beesten

Afbeelding
Afbeelding

Ho-Oh en Lugia zijn de grote legendarische Pokémon in goud en zilver, maar Ho-Oh krijgt veel meer kracht en belang. De Pokémon kan Pokémon reïncarneren in de legendarische beesten Raikou, Entei en Suicune. Er kan worden geëxtrapoleerd dat deze Pokémon niet bestonden totdat Ho-Oh Pokémon in eerste instantie in hen reïncarneerde.

1 De legendarische krachten van de natuur Pokémon beheersen en creëren het weer

Afbeelding
Afbeelding

Pokémon Black and White introduceert een trio van legendarische Pokémon, Tornadus, Thundurus en Landorus, die allemaal heerschappij hebben over verschillende facetten van de natuur. Deze Pokémon en hun gebruik van de natuur hebben een belangrijke rol gespeeld bij de vorming van de wereld en ze zijn gewild omdat wie ze ooit bezit, het weer naar eigen inzicht kan bepalen.

Aanbevolen: