Onverwacht: wat de meeste fans niet weten over Lexus

Inhoudsopgave:

Onverwacht: wat de meeste fans niet weten over Lexus
Onverwacht: wat de meeste fans niet weten over Lexus
Anonim

Toen MTV de populaire tv-show 16 and Pregnant uitrolde, was het een controversieel en nieuw concept. Sommige verhaallijnen van de show waren zo eye-openend dat velen zich afvroegen of ze waar of overdreven waren. Het presenteren van tieners die op het punt stonden baby's te krijgen, was niet iets dat mensen gewend waren te zien op het scherm. De show sloeg aan als een lopend vuurtje, en andere soortgelijke series doken op, waaronder Teen Mom en Teen Mom 2. Die zaten ook vol met gekke castleden en TLC profiteerde van zijn populariteit jaren nadat het origineel was uitgerold. Deze show heette Unexpected en heeft ons kennis laten maken met een aantal kleurrijke tienermoeders. Misschien is er geen intrigerender dan Lexus.

Lexus heeft ongetwijfeld veel drama in haar leven gehad, van tienerzwangerschap tot babydrama, vriendinnen en meer, Lexus lijkt veel ouder dan haar negentien jaar. Hier is alles wat zelfs de meest die-hard fans van de show niet weten over Lexus.

10 Ze vond troost in de armen van de beste vriend van haar baby's vader

Shayden en Lexus van Unexpected
Shayden en Lexus van Unexpected

Meer dan één moeder op een reality-zwangerschapsshow heeft besloten de vader van hun baby in te ruilen voor een nieuw model. Hij stapte uit op een moment dat ze hem het meest nodig had. Uit elkaar gaan tussen jonge ouders die merken dat ze een kleintje verwachten, komt meer dan vaak voor. Niet iedereen kan een lief powerkoppel zijn zoals Tyler en Catelynn B altierra!

9 Haar kleine meid krijgt binnenkort een halfzus

Shayden en nieuwe baby Onverwacht
Shayden en nieuwe baby Onverwacht

Lexus en Shayden zijn misschien klaar met reproduceren als een paar omdat ze een jonge dochter hebben die Scarlett heet, maar dat betekent niet dat Scarlett enig kind zal blijven! We hebben zelfs vernomen dat Scarlett al een zusje heeft op komst. Lexus' ex kondigde aan dat hij binnenkort weer vader zou worden, maar deze keer met een vrouw die alleen bekend staat als Kylee. Tussen Lexus, zijn vriendin Meah na de breuk, zijn nieuwe baby-mama en zijn twee dochters, zal Shayden tot over zijn oren in vrouwelijk drama zitten.

8 Ondanks dat ze het uitmaakte met Shayden, is er bewijs van co-ouderschap

Lexus en Shayden met baby Scarlett
Lexus en Shayden met baby Scarlett

Lexus en Shayden hebben jarenlang geworsteld om een gezonde relatie te hebben voordat ze eindelijk een einde maakten aan de dingen, maar dat betekent niet dat hij uit het leven van zijn dochter is nu de jonge ouders niet romantisch met elkaar verbonden zijn. Shayden deelt veel foto's van zijn en Lexus' dochter op sociale media. Hij plaatste onlangs een lieve foto van zichzelf die kleine Scarlett leert fietsen. Hij heeft ook gezegd dat hoewel ze geen bindende voogdijovereenkomst hebben, hij zijn kind vaak te zien krijgt.

7 Ze ging snel als het om romantiek ging

Lexus en Shayden van TLC Unexpected
Lexus en Shayden van TLC Unexpected

Lexus verspilde geen tijd om snel op te groeien en vanaf zeer jonge leeftijd deel te nemen aan activiteiten voor volwassenen. Ze ruilde haar V Card in toen ze nog maar dertien jaar oud was. Haar moeder werd op een avond wakker en vond haar dochter nergens in huis. Het bleek dat de jonge Lexus in de armen van haar jonge vriend was en dingen deed die alleen volwassenen zouden moeten doen. Slechts een paar jaar na dit incident ontdekte Lexus dat ze baby Scarlett verwachtte.

6 Toen ze ontdekte dat ze zwanger was, was ze bijna ontroostbaar

Lexus van TLC's Unexpected
Lexus van TLC's Unexpected

De meeste jonge dames die erachter komen dat ze in verwachting zijn voordat ze hun studie hebben afgerond, zijn geschokt en ontsteld door de gebeurtenissen in hun leven. Om te denken dat ze de komende achttien jaar plotseling verantwoordelijk zijn geworden voor een ander mens, is op zijn zachtst gezegd ontmoedigend. Lexus was naar verluidt radeloos en ontroostbaar toen ze ontdekte dat zij en Shayden onderweg een baby hadden. Het kostte haar zeker enige tijd om haar gedachten te ordenen over wat er ging gebeuren.

5 Lexus verloor bijna de voogdij over haar dochter aan haar moeder

Kelsey, Lexus en Scarlett van Unexpected
Kelsey, Lexus en Scarlett van Unexpected

Nadat Lexus en Shayden hun dochter Scarlett ter wereld hadden gebracht, hadden ze moeite om verantwoordelijke ouders te worden. We snappen het, tieners zijn en nieuwe moeders en vaders zijn is geen sinecure! Toen ze niet op het bord leken te komen, stapte de moeder van Lexus tussen en vertelde het duo dat ze de voogdij zou overnemen als ze hun zaakjes niet op orde konden krijgen. Het lijkt erop dat Lexus volwassen is geworden en nu beter voor Scarlett zorgt.

4 Ze is een tienermoeder van de derde generatie

Lexus en Kelsey van Unexpected
Lexus en Kelsey van Unexpected

Lexus begon op zeer jonge leeftijd aan het moederschap, maar ze was niet de eerste in haar familie die de weg van de tienermoeder aflegde. De moeder van Lexus, Kelsey, vond zichzelf een 31-jarige grootmoeder toen Scarlett werd geboren. Dat klopt, Kelsey was zelf vele jaren geleden een 16-jarige moeder. Laten we hopen dat de kleine Scarlett dit patroon kan doorbreken en wat meer met haar leven kan doen voordat ze besluit moeder te worden.

3 Lexus is afgestudeerd op de middelbare school

Lexus van Onverwachte afgestudeerden
Lexus van Onverwachte afgestudeerden

Het uitvalpercentage voor tienermoeders is veel hoger dan het gemiddelde uitvalpercentage. Jongleren met school, werk en kinderen is veel voor jonge mensen. Met de steun van haar moeder kon Lexus afstuderen van de middelbare school nadat ze baby Scarlett had gekregen toen ze nog maar vijftien jaar oud was. Wat haar volgende hoofdstuk betreft, we weten niet zeker wat ze zal doen. Wat ze ook kiest voor een carrière zal zeker gemakkelijker zijn nu ze dat felbegeerde diploma in de hand heeft.

2 Haar moeder ondersteunde haar zwangerschap in het begin niet

Lexus en haar moeder uit Unexpected
Lexus en haar moeder uit Unexpected

Lexus had het moeilijk om te accepteren dat ze op vijftienjarige leeftijd moeder zou worden, maar ze was niet de enige die worstelde met het nieuws. Haar moeder, Kelsey, had ook problemen met het verwerken van het monumentale nieuws. Zelf had ze het pad van tienerzwangerschap bewandeld, dus ze wist precies wat haar dochter te wachten stond. Het was geen gemakkelijke weg, maar een paar jaar later zijn zowel Lexus als Kelsey erin geslaagd om het allemaal te laten werken.

1 Ze is al verhuisd naar een andere man

Lexus van Unexpected en nieuwe vriend
Lexus van Unexpected en nieuwe vriend

Het lijkt erop dat Lexus' vriend en vader van haar dochter nu een oude geschiedenis is. Hij is verder gegaan en wacht op de geboorte van zijn tweede prinses, en Lexus gaat misschien ook naar een nieuwe partner. Ze bracht foto's naar een nieuwe man op sociale media na haar splitsing van Shayden. We weten niet wie de nieuwe man is, maar hij is zeker geen Shayden! Is hij een rebound-man, of is hij iets permanenters? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: