De set van Marvel's Captain America-films: wat de cast onlangs heeft onthuld

Inhoudsopgave:

De set van Marvel's Captain America-films: wat de cast onlangs heeft onthuld
De set van Marvel's Captain America-films: wat de cast onlangs heeft onthuld
Anonim

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je dat het Marvel Cinematic Universe (MCU) een gigantisch filmisch succes is geworden. Filmsucces wordt over het algemeen bepaald door kassanummers, en wat de MCU betreft, heeft het tot nu toe maar liefst $ 22,577 miljard binnengehaald aan de kassa. Met andere films die gepland staan voor release, kun je er zeker van zijn dat Disney nog meer geld zal verdienen aan zijn Marvel-films.

Terwijl we wachten op meer films, dachten we dat het leuk zou zijn om terug te kijken naar het personage dat in de MCU ook bekend staat als 'the First Avenger'. Dit is natuurlijk niemand minder dan Captain America, een personage dat centraal stond in drie MCU-films. Dit is wat de cast te zeggen had over het werken aan die films:

15 Chris Evans had therapie nodig nadat hij de rol op zich had genomen

Evans vertelde We Got This Covered, "Ik ging omdat ik erg ongerust was over het nemen van de film, ik was nerveus over de verandering van levensstijl, over de toewijding."

Hij voegde eraan toe: Ik hou ook van anonimiteit, ik ben erin geslaagd om te werken en blijf onder de radar. Weet je, ik sta niet bovenaan ieders lijst en ik kan geen enkele film maken die ik wil. Ik kan wat verdienen en ik verdien een behoorlijk inkomen, maar ik kan nog steeds naar een balspel of Disney-wereld gaan. Dat kwijtraken en mijn levensstijl moeten veranderen, was gewoon angstaanjagend.”

14 Toen hij zich aanmeldde, stemde Chris Evans ermee in om drie 'Captain America'-films te maken

Toen hem werd gevraagd naar de zes films waarvoor hij zich had aangemeld, onthulde Evans: "Nee, 3 Captain America-films en 3 Avengers-films. Marvel wil je opsluiten. Maar Captain America: The First Avenger maakt me nerveuzer van de twee, in The Avengers deel ik tenminste de werklast."

Hij vertelde ook We Got This Covered: "Er is niets dat ik ooit heb gedaan dat te vergelijken is met de druk van Captain America, dit is verreweg het meest zenuwslopend."

13 Hayley Atwell improviseerde de scène waarin haar personage Captain America's 'Man Boob' aanraakte in 'Captain America: The First Avenger'

"Toen Chris Evans voor het eerst zijn shirt uittrok op de set van Captain America, greep ik instinctief zijn mannenborst", vertelde Atwell aan Esquire. “Ze hebben het in de film bewaard. Dus hebben we een paar takes gedaan waarbij ik echt ongepast was met mijn hand op zijn borst voor de duur van de scène.'

12 Hayley Atwell onthulde dat ze besloot te trainen met een ex-marinier voor "Captain America: The First Avenger"

Atwell vertelde The Orange County Register: "Het was met een ex-marinier genaamd Simon Waterson die ons door militaire circuits leidde, dus het was een integrale training, het opbouwen van kernkracht en spieren. Tegen de tijd dat ik bij de set en ik speelde met de geweren, ik had de kracht en het uithoudingsvermogen om ermee te werken. En dan was er natuurlijk een gecontroleerd dieet dat daarbij hoorde."

11 Terwijl hij een relatief jongere Howard Stark speelde, merkte Dominic Cooper op dat hij in niets leek op John Slattery, die hetzelfde personage speelde in "Iron Man 2"

"We lijken helemaal niet op elkaar", gaf Cooper toe tijdens een interview met Cinema Blend. "Er is een bepaalde energie over hem, een stijl van wat hij portretteert, hoe hij het personage doet, waar we misschien een essentie van gemeen hebben." Slattery ging het personage ook uitbeelden in de kaskraker van 2019, Avengers: Endgame.

10 Sebastian Stan zei dat ze militaire adviseurs hadden geraadpleegd tijdens het filmen van "Captain America: First Avenger"

“We hadden een aantal militaire adviseurs, die erg behulpzaam waren,” vertelde Stan aan Cinema Blend. 'Er is een manier waarop je een pistool vasthoudt. Persoonlijk hield ik het pistool altijd vast, ook al schoten we niet, als het een dag was waarop ik een pistool moest gebruiken, zou ik er gewoon constant mee oefenen of het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Het ding met deze jongens is dat ze altijd bij hun wapens waren, dus hun wapens werden op de een of andere manier een deel van hen."

9 Samuel Jackson zei dat hij met Robert Redford had gepraat voordat hij hun scène samen uitvoerde. Dat hielp om de personages eruit te laten zien alsof ze 'een verleden hadden'

"En die ochtend, toen ik voor het eerst met hem aan de slag ging, gingen we zitten en praatten over veel verschillende dingen", vertelde Jackson aan Collider. “We hadden het over golfen. We spraken over het leven. We hadden het over films. Dus tegen de tijd dat we begonnen, leek het erop dat we tijd samen doorbrachten, of een verleden hadden. Het was een geweldige ervaring.”

8 Toen Chris Evans het pak weer aantrok voor 'The Winter Soldier', zei hij dat het 'strakker' aanvoelde

“Het voelt altijd alsof het strakker wordt”, vertelde Evans aan Collider. “Ik dacht dat het comfortabeler moest worden. Ik maak geen grap. Dat gebeurt echt.”

Hij voegde eraan toe: Als je teleurgesteld was in de vorige film, zou het moeilijk zijn om je mentaal voor te bereiden om vier of vijf maanden in dat ding te leven. Maar aangezien Marvel gewoon niet kan stoppen met het maken van kwaliteitsfilms, is het spannend en nederig en het is een eer om er weer in te springen, hoe ongemakkelijk het ook is.”

7 Voor 'The Winter Soldier' zei Scarlett Johansson dat ze moest 'trainen als een kerel'

“Ik sta om 5 uur op en ga naar de sportschool. Het is verschrikkelijk. Het is helemaal niet glamoureus', merkte Johansson op tijdens een gesprek met Collider. “Ik train als een kerel en eet dan een bosje sla. Dat is hoe het gaat. Het is niets bijzonders.”

Ze onthulde ook dat ze net een Broadway-run had voltooid voordat ze de film deed en dacht dat ze 'van die run behoorlijk in vorm was'.

6 Anthony Mackie zei dat ze '100% alle vleugels toevoegen' voor zijn kostuum

“Ze voegen 100% alle vleugels toe. Ik realiseerde me gisteren hoe dom we eruitzien'', zei Mackie terwijl hij met Slash Film sprak. Dus de vleugels zijn echt in mijn gedachten, niet op de set. Ze hebben deze kleine vleugels, zoals deze kleine vleugels van drie voet. Ik doe deze s, dan moet ik het met de kleine vleugels doen, zodat ik eruitzie als een kwartel of een fazant. Het is wat dan ook. Ik ben er blij mee. Ik ben blij een Avenger te zijn!”

5 Anthony Mackie zei dat zijn personage eindelijk met iedereen in 'Civil War' kon communiceren

“In deze film kan ik met iedereen communiceren in plaats van alleen met Cap te communiceren”, vertelde Mackie aan Collider. “Ik denk dat moreso [sic] in deze die ik niet eerder heb kunnen doen, mijn eigen persoon is geworden. Nu weet iedereen wie ik ben, dus het is niet 'Wie is de vliegende man?' Het is meer: 'Hé, Falcon is hier.'”

4 Paul Rudd was onder de indruk toen hij aankwam op de set van 'Civil War'

“De allereerste keer dat ik met deze jongens filmde op Civil War, was behoorlijk spectaculair omdat we Ant-Man al hadden gefilmd, maar dat was een beetje in een luchtbel,” vertelde Rudd Jimmy Kimmel tijdens een optreden op zijn show, "Jimmy Kimmel Live." “Plots zag ik iedereen in hun pakken en het was heel spannend.”

3 Paul Rudd zei dat hij een beetje moest 'spelen' met het script in 'Civil War'

“Hoewel de meeste dingen zijn geschreven. Maar deze jongens zeiden me zeker dat ik door moest gaan en er een beetje mee moest spelen', vertelde Paul Rudd aan Indie London. "Maar dat is een deel van het plezier van een personage als Scott Lang… en het gaat terug op wat Robert zei over het herkenbaar maken van de personages. Scott is niet geboren met een supervermogen, dus het is leuk om deze personages een beetje door de ogen van Scott Lang te zien en dat is een beetje de manier waarop ik me voelde om die scène op te nemen."

2 Op zijn eerste dag op de set van 'Civil War', zag Chadwick Boseman net andere acteurs hun scènes filmen

“Ik kwam opdagen, en de eerste dag dat ik niet eens aan het werk was, zag ik ze gewoon de scène doen waarin ze beslissen of ze zich wel of niet aanmelden om zichzelf te laten controleren, " vertelde Boseman aan Pop Sugar. "Het waren [Robert] Downey [Jr.], Don Cheadle, [Anthony] Mackie, Scarlett [Johansson], Paul Bettany - ze zitten allemaal in dezelfde kamer - en het was alsof, 'Wauw, ik ga daarin in een paar dagen.’"

1 Chadwick Boseman vond zijn kostuum 'Blazing Hot' tijdens het filmen van 'Civil War'

"Het is heet. Het is gloeiend heet. Luister, het is zo heet. Ik ben in mijn leven nog nooit zo heet geweest, serieus', merkte Boseman op terwijl hij zijn Black Panther-kostuum besprak. En toen Slash Film hem vroeg hoe hij het aantrekt, merkte de acteur op: "Dat kan ik je niet vertellen. Ik kan je dat niet vertellen omdat ik niet wil dat je je voorstelt hoe het gebeurt. Het is niet schattig.”

Aanbevolen: