15 dingen die Tom Brady onlangs heeft onthuld

Inhoudsopgave:

15 dingen die Tom Brady onlangs heeft onthuld
15 dingen die Tom Brady onlangs heeft onthuld
Anonim

Tom Brady… de meest interessante man van het NFL-seizoen van 2020 is een buitengewoon moeilijke man om te lezen. Gedurende de aanloop naar zijn vrije agentschap is er van allerlei aard gespeculeerd. Waar hij gaat landen, met wie hij heeft gepraat, wat hij heeft gegeten en al het andere dat je maar kunt bedenken.

Wie zijn PR-mensen ook zijn, zou een verhoging moeten krijgen omdat er minimale of geen privé-informatie over hem naar buiten komt, en wanneer dat gebeurt, ziet hij er uiteindelijk alleen maar uit als de goede man ervoor. Maar de binnenkort aanstaande quarterback van een nieuw NFL-team heeft het de laatste tijd erg druk gehad, en hier is een lijst met dingen die hij de afgelopen tijd heeft onthuld.

15 Hij keert niet terug naar de New England Patriots

Belichick en Brady aan de zijlijn tijdens een wedstrijd
Belichick en Brady aan de zijlijn tijdens een wedstrijd

Aangezien het grootste deel van de sportwereld inactief is vanwege de COVID-19-crisis, is het begin van een nieuw competitiekalenderjaar en NFL Free Agency de afgelopen dagen in volle gang geweest. Dinsdagochtend liet Tom Brady zelf het bomnieuws vallen dat hij niet zal terugkeren naar de New England Patriots. Het was een schokkend einde aan een van de meest succesvolle ambtstermijnen met één team in alle sporten.

14 Hij heeft ons verteld dat het elders zal zijn

Afbeelding
Afbeelding

Ok, dus dit is een beetje een "hij heeft het niet onthuld", maar hij heeft ons op zijn minst verteld dat hij niet terugkeert naar New England en dat hij volgend seizoen zal voetballen. Er gaan geruchten dat de Tampa Bay Buccaneers of de Los Angeles Chargers hem contracten voor het grote geld aanbieden.

13 Hij heeft net een productiebedrijf gelanceerd

Tom Brady lacht op het veld voor een wedstrijd. Die charmante glimlach zal in Hollywood goed van pas komen bij de lancering van zijn nieuwe productiebedrijf
Tom Brady lacht op het veld voor een wedstrijd. Die charmante glimlach zal in Hollywood goed van pas komen bij de lancering van zijn nieuwe productiebedrijf

Waarschijnlijk is het meest recente nieuws uit Tom Brady's persoonlijke leven het feit dat hij net zijn eigen productiebedrijf heeft opgericht. "199 Productions" zal vrijwel zeker een van Tom's post-carrière-inspanningen zijn als hij samenwerkt met de Russo-broers, de regisseurs van de wereldwijde kaskraker Avengers: Endgame.

12 Hij verkoopt zijn herenhuis buiten Boston

Het huis van Tom Brady in Brookline, Massachusetts
Het huis van Tom Brady in Brookline, Massachusetts

Voordat het NFL-seizoen van 2019 zelfs maar begon, zetten Tom Brady en zijn vrouw Gisele Bündchen hun huis van 9, 716 vierkante meter te koop. De speculatie dat dit het begin van het einde was voor Brady in New England is de afgelopen dagen uitgekomen. Het herenhuis stond oorspronkelijk op de lijst voor maar liefst $ 39,5 miljoen, maar is gedaald tot veel smakelijker $ 33,9 miljoen.

11 Hij houdt van Hulu

Tom Brady op het veld tijdens zijn nieuwe Hulu-commercial
Tom Brady op het veld tijdens zijn nieuwe Hulu-commercial

Tom Brady had de hele wereld in de gaten met een cryptische tweet/Instagram-post die een silhouet van hem was. Velen debatteerden of hij het stadion binnenliep of eruit liep, of het het Patriots-stadion was of niet, en vooral wat het betekende. Alle ogen waren gericht op Brady en wat dit zou kunnen betekenen voor zijn toekomst. Toen het er allemaal op aankwam, was het slechts een advertentie voor Hulu tijdens de Super Bowl.

10 Hij steunt en blijft in contact met Antonio Brown

Afbeelding
Afbeelding

De zeer kortstondige connectie van Tom Brady met Antonio Brown was een vruchtbare. Toen de Patriots na twee weken het aas met Brown sloten, was Brady naar verluidt boos omdat het team zo'n dodelijk wapen voor hem zo snel opgaf. Gedurende de rest van het seizoen en zelfs nog maar een paar weken geleden, heeft Brady liefde en steun getoond voor zijn voormalige teamgenoot. Kunnen de twee dit laagseizoen herenigen op een andere plaats dan Foxboro?

9 Hij is benieuwd hoeveel Julian Edelman van zijn naamgenoot maakt

Tom Brady's vriend Julian Edelman verkoopt deze merchandise op zijn website
Tom Brady's vriend Julian Edelman verkoopt deze merchandise op zijn website

Een van zijn beste vrienden en passvangers, Julian Edelman, heeft merchandise verkocht in de nasleep van Tom Brady's gratis agentschap. Voordat er nieuws was dat Tom verder ging, vroeg de voormalige Pats QB zich af hoeveel geld zijn buddy verdiende aan zijn naamgenoot.

8 Waar hij zijn vrouw Gisele Bundchen ontmoette

Tom Brady's eerste date met Gisele Bündchen
Tom Brady's eerste date met Gisele Bündchen

Het lijkt erop dat als je nieuws over Tom Brady krijgt, je het beste rechtstreeks naar de bron kunt gaan. Nogmaals, hij deelde zijn privé-informatie via zijn sociale media en onthulde onlangs waar hij met zijn vrouw Gisele heen ging voor hun eerste date - Turks & Frogs Wine Bar in New York City.

GERELATEERD: 15 verbluffende foto's van Gisele Bundchen waar Tom Brady geobsedeerd door is

7 Zijn lijden na de dood van Kobe Bryant

Tom Brady rouwde om het verlies van zijn vriend en idool Kobe Bryant
Tom Brady rouwde om het verlies van zijn vriend en idool Kobe Bryant

Brady was duidelijk getroffen door de tragische dood en het overlijden van Kobe Bryant en hij ging naar Twitter om een lang en oprecht bericht te plaatsen over wat Kobe voor hem betekende als vriend en idool. Het was een ontroerende opmerking die helpt om dingen in perspectief te plaatsen van wat er echt toe doet in het leven.

6 Hij heeft nog steeds een speelse rivaliteit met Peyton Manning

Tom Brady en Peyton Manning hebben een langdurige relatie en rivaliteit
Tom Brady en Peyton Manning hebben een langdurige relatie en rivaliteit

Brady en Peyton Manning hadden een van de meest legendarische rivaliteiten op het veld in alle sporten. Sinds Peyton's pensionering in 2016 hebben de twee hun rivaliteit van het veld moeten halen. Bij het meest recente PGA Pro-Am Tournament op Pebble Beach had Peyton een naderingsschot binnen een paar voet van de pin. Brady ging naar Twitter om zijn voormalige rivaal en oude vriend te porren.

5 Hij rijdt op paarden

Tom Brady en zijn familie rijden op paarden
Tom Brady en zijn familie rijden op paarden

Tom Brady en zijn gezin houden van exotische vakantiebestemmingen. Het lijkt erop dat een van hun favoriete groepsactiviteiten het paardrijden lijkt te zijn. Slechts een paar dagen voordat het gratis bureau begon, werd de familie via de Instagram van zijn vrouw opnieuw gespot op paardrijden terwijl de zonsondergang op een onbekende locatie met warm weer was.

4 Hij ruimde zijn suite op in Gillette Stadium

Een lege executive suite in een voetbalstadion
Een lege executive suite in een voetbalstadion

Een van de vele tekenen dat we Brady's vertrek uit de Patriots hadden moeten verwachten, was toen hij zijn executive suite in Gillette Stadium opruimde toen het seizoen eindigde. Alle persoonlijke bezittingen van hem en zijn familie werden ingepakt en mee naar huis genomen, dit keer voorgoed.

3 Hij heeft twee eisen voor potentiële vrijers van een bureau

Tom Brady blaft bevelen uit tijdens een spel
Tom Brady blaft bevelen uit tijdens een spel

Volgens Dianna Russini van ESPN heeft Brady twee grote "wensen" waarnaar hij op zoek zal zijn in zijn nieuwe team. Russini's schetsen dat Brady's wensen/eisen zijn voor "Controle over de selectie" en hij wil "sterk betrokken zijn bij de play-calls" aan de aanvallende kant van de dingen. Het team dat het dichtst aan die wensen/eisen voldoet, wordt waarschijnlijk de winnaar van de Brady-sweepstakes.

2 Hij koopt Uggs van zijn teamgenoten

Tom Brady draagt Uggs
Tom Brady draagt Uggs

Het is een beetje een ongeschreven regel voor QB's om geschenken voor hun aanvallende lijnwachter en andere teamgenoten te kopen voor het werk dat ze doen, waardoor ze er zo goed uitzien. Onder de vele overdadige cadeaus die Brady kocht voor zijn teamgenoten van de Patriots, stond hij bekend om het feit dat hij hen constant het nieuwste en beste uit de UGG-herencollectie voorzag. Je teamgenoten comfortabel en stijlvol houden is een leuke manier om hun respect te winnen en houdt Brady beschermd op het veld.

1 Het TB12-dieet is de reden voor zijn langdurige carrière en gezondheid

Tom Brady's TB12-dieet
Tom Brady's TB12-dieet

Noem het gek, noem het streng, noem het wat je wilt, maar Tom Brady heeft samen met zijn trainer/gezondheidsgoeroe Alex Guerrero een dieet bedacht dat volgens hem de reden is waarom zijn carrière zo succesvol en langdurig is geweest. Niet iedereen gelooft dat hij nog nooit een aardbei heeft gegeten. Opgegroeid in Californië, waar de aardbeien overvloedig zijn, hebben velen het moeilijk om dat te geloven. Hoe dan ook, hij wordt 43 jaar om het NFL-seizoen van volgend jaar te beginnen. Misschien werkt het TB12-dieet?

Aanbevolen: