Noah Schnapp heeft onlangs onthuld hoe de veroudering van de cast vreemdere dingen beïnvloedde

Inhoudsopgave:

Noah Schnapp heeft onlangs onthuld hoe de veroudering van de cast vreemdere dingen beïnvloedde
Noah Schnapp heeft onlangs onthuld hoe de veroudering van de cast vreemdere dingen beïnvloedde
Anonim

Netflix' Stranger Things is een geweldige show waar miljoenen fans geen genoeg van kunnen krijgen. De show begon misschien met weinig meer dan een klein budget en een grote droom, maar is sindsdien uitgegroeid tot een Goliath-hit met elk seizoen een enorm budget.

Zoals veel fans hebben opgemerkt, is de cast tussen seizoen 3 en 4 enorm gegroeid, ondanks dat hun personages niet zo veel ouder worden. Het bleek dat dit problemen veroorzaakte tijdens het filmen.

Laten we eens kijken naar wat Noah Schnapp onlangs zei over de manier waarop veroudering het filmen beïnvloedde.

Stranger Things was een verrassende hit voor Netflix

In 2016 vond Netflix opnieuw een manier om de popcultuur te domineren met de release van Stranger Things. De serie was een verrassingshit voor het streamingplatform en de show werd al snel een van de populairste ter wereld.

De zaken waren vroeger veel kleiner, en zelfs sommige artiesten betwijfelden of de show van de grond zou komen.

"Halverwege herinner ik me dat mijn haarpersoon naar me toe kwam, ongeveer in aflevering vier die we aan het filmen waren, en ze zei: 'Ik denk niet dat het gaat werken'", zei David Harbor ooit.

De jonge cast van de show was al vroeg de drijvende kracht en ze waren allemaal ongelooflijk jong toen de dingen voor het eerst op gang kwamen.

De cast was erg jong toen de show begon met filmen

In plaats van de typische Hollywood-route te volgen waarbij oudere acteurs een veel jonger personage spelen, hebben de mensen van Stranger Things ervoor gekozen om de dingen zo dicht mogelijk bij de leeftijdsafdeling te houden. Hierdoor voelde de show authentieker aan en hielp het mensen om ermee in contact te komen.

Casting director, Carmen Cuba, sprak ooit over wat ze zochten met de jonge acteurs.

"We hadden elke acteur nodig om een subtiliteit en een innerlijk leven te hebben dat niet per se woorden nodig had om ze te definiëren, en we hielden de kinderen en tieners op dezelfde standaard. We zagen ze niet als kind of tiener acteurs in het proces - de Duffer Brothers verwachtten echt dat ze een zeer rijke menselijke ervaring zouden kunnen leveren, ongeacht de leeftijd waarin ze zich bevonden, "zei Cuba.

De leeftijden weerspiegelden mooi, maar omdat er een grote kloof was tussen de seizoenen, was de cast veel ouder dan hun personages voor seizoen 4.

"In de jaren daarna zijn ze ouder geworden dan hun personages - terwijl de Hawkins-bende nog maar ongeveer 14 jaar oud is in seizoen 4 van de show, variëren ze nu van 17 tot 20 in het echte leven. Ross Duffer, een van de showrunners van "Stranger Things" samen met zijn broer Matt Duffer, vertelde eerder aan TV Line dat hij "zeker" was dat de show een tijdsprong zou maken in het vijfde en laatste seizoen gezien de leeftijd van de acteurs, "schreef Insider.

Zoals je je kunt voorstellen, hadden de mensen achter de schermen wat problemen met hoe drastisch de cast was veranderd en hoe ze nu verschilden van hun personages.

Opgroeien veroorzaakte wat problemen

Volgens Noah Schnapp: "Het was de piektijd van verandering, en de puberteit en opgroeien en gewoon alles veranderde met ons allemaal, en de regisseurs waren er gewoon niet dol op,"

Vervolgens beschreef hij om te pronken met enkele opmerkingen die hij over zijn optreden had gekregen.

“En ik herinner me dat een van de producers naar me toe kwam en me zei: 'Noah, is er een manier om gewoon op een hogere toon te praten en een beetje onderuit te gaan? Zoals, we hebben je nodig om die onschuld van seizoen één te behouden die je had.' Dat was als, 'ik weet niet wat ik je moet vertellen. Mijn stem zakt. Ik klink niet meer jong.'”

Dat moet voor iedereen op de set moeilijk zijn geweest om mee om te gaan. Het is niet zo dat de artiesten vroegen om zoveel te veranderen in de tijd tussen de seizoenen, en het is ook niet zo dat de regisseurs zulke notities wilden uitdelen.

Ondanks de veranderingen verliep seizoen 4 prachtig voor iedereen in de show, en het heeft de weg geëffend voor wat een dynamisch 5e seizoen zou moeten worden.

Het lijkt erop dat er een tijdsprong zal zijn voor seizoen 5.

"Ik weet zeker dat we een tijdsprong zullen maken. In het ideale geval hadden we [Seizoenen 4 en 5] rug aan rug geschoten, maar er was gewoon geen haalbare manier om dat te doen, "vertelden de Duffers aan TV Lijn.

Het zal nog een aantal jaren duren voordat we het laatste seizoen van Stranger Things krijgen. Dankzij de voorgestelde tijdsprong moet de jonge cast op de set beter in zijn vel kunnen zitten.

Aanbevolen: