Alles wat Kim Kardashian onlangs heeft onthuld over haar huwelijk en scheiding met Kanye West

Inhoudsopgave:

Alles wat Kim Kardashian onlangs heeft onthuld over haar huwelijk en scheiding met Kanye West
Alles wat Kim Kardashian onlangs heeft onthuld over haar huwelijk en scheiding met Kanye West
Anonim

Het huwelijk en de daaropvolgende scheiding van Kim Kardashian en Kanye West heeft iedereen aan het praten gekregen. Er is geen roddelblad in de stad dat dit verhaal niet behandelt, en de saga die zich tussen hen heeft ontwikkeld, is helemaal niet tussen hen gebleven. Helaas is de opkomst en ondergang van hun huwelijk voor de camera's geparadeerd, en dat is een extra complicatie gebleken voor het strijdende paar.

Er waren duidelijke momenten in het leven van Kanye die fans bezorgd maakten over zijn geestelijke gezondheid, en die momenten maakten toevallig gebruik van enkele van de meest intieme details van zijn leven met Kim. Dit leek het begin van het einde te zijn voor het paar, en nadat ze stilletjes zoveel mogelijk hadden getolereerd, ontbond hun huwelijk. Dit is wat Kim Kardashian te zeggen heeft over haar tumultueuze huwelijk en scheiding van Kanye West.

8 Ze waren eerst vrienden en dat blijven ze

Kim heeft geprobeerd haar breuk met Kanye West zo stijlvol mogelijk te houden. Ze heeft volgehouden dat zij en Kanye West al tientallen jaren vrienden waren voordat ze met elkaar gingen daten, en ze wil dat haar fans dat duidelijk onthouden. Ze hield van hem als persoon lang voordat ze verliefd op hem werd, en ze blijft fans geruststellen dat in haar gedachten en in haar hart hun vriendschap sterk en perfect intact blijft.

7 Ze co-ouderen heel goed samen

Kim Kardashian ging onlangs zitten met haar zussen en moeder Kris Jenner voor een reünieshow met Andy Cohen, waarin ze enkele controversiële uitspraken deed. Een van die uitspraken was het feit dat zij en Kanye West samen heel goed co-ouders zijn.

Tijdens de opnames citeert Raffinaderij 29 haar door te zeggen dat zij en Kanye een "geweldige co-ouderschapsrelatie hebben."Dat is op zich geen controversiële verklaring. De blik op de gezichten van haar zussen en Kris Jenner toen ze die verklaring aflegde sprak echter luider dan haar stem. Fans zijn er niet van overtuigd dat dit het geval is.

6 Ze verschillen van mening over belangrijke onderwerpen

Toen ze werd gevraagd en onderzocht naar de reden waarom ze besloot de stekker uit haar huwelijk te trekken, onthulde Kim Kardashian: "Het was niet zo dat er één specifiek ding aan beide kanten gebeurde." Vervolgens zei ze: "Ik denk dat het slechts een algemeen verschil van mening was over een paar dingen die tot deze beslissing hebben geleid."

Het leek erop dat Kim eerst de vraag ontweek, maar de kans is groot dat er niet één beslissend moment is waarop haar huwelijk is mislukt. Het leek na verloop van tijd op te lossen, en zij en Kanye leken steeds meer de verbinding te verbreken naarmate de situatie vorderde.

5 Ze voelt zich een totale mislukking

Fans wisten dat de laatste paar afleveringen van Keeping Up With The Kardashians veel impact zouden hebben, maar ze hadden absoluut niet de emotionele uitbarsting verwacht die Kim Kardashian volledig tentoonspreidde.

Terwijl de camera's draaiden, onthulde ze: "Ik voel me een verdomde mislukking dat het [mijn] derde verdomde huwelijk is. Ik voel me een verdomde verliezer. Maar ik kan het' daar moet ik niet eens over nadenken, ik wil gelukkig zijn.'

Het was duidelijk dat ze niet wilde dat haar huwelijk zou mislukken en dat ze alles probeerde wat ze kon, maar dat het gewoon niet lukte, ondanks haar inspanningen.

4 Ze was erg eenzaam

Een ding dat fans misschien niet hebben opgemerkt in de maanden voordat de scheiding werd aangekondigd, was dat Kim Kardashian heel, heel eenzaam was. Ze heeft geweldig werk geleverd door haar aanwezigheid op sociale media te behouden, en de ene selfie-snap leidde tot de andere, waardoor het leek alsof ze nog steeds erg in haar zone was.

Achter gesloten deuren lijkt het erop dat Kim uit elkaar viel en te veel tijd doorbracht met haar man. Tijdens een opname van Keeping Up With The Kardashians zei ze; "Ik had nooit gedacht dat ik eenzaam was… Ik vond het helemaal prima om alleen mijn kinderen te hebben…" maar het was duidelijk dat ze naar een partner verlangde, en dat aspect van haar huwelijk ontbrak.

3 Ze respecteert Kanye heel veel

Een ding dat Kim tijdens haar pijnlijke echtscheidingsproces heeft volgehouden, was haar respect voor Kanye West. Ze heeft hem op geen enkele manier getrolled, noch heeft ze zijn naam naar de pers gesleept. Raffinaderij 29 citeert haar zelfs als volgt: "Ik heb zoveel respect voor hem en weet je, dat was eerst en vooral mijn vriend, voor een lange tijd, dus ik zie dat niet verdwijnen", zei ze. "Ik zal voor altijd de grootste fan van Kanye zijn. Hij is de vader van mijn kinderen, Kanye zal altijd familie blijven."

2 Ze heeft heel hard haar best gedaan om haar familie intact te houden

Kim Kardashian is ervan beschuldigd soms dramatisch te zijn, en er is veel over haar persona dat vaak wordt gezien als 'nep' en zonder authenticiteit. Over één ding zijn fans het echter over de hele linie eens: ze wilde niet dat haar huwelijk met Kanye zou eindigen. Ze wilde duidelijk niet dat het gezin van haar kinderen uiteen zou vallen en ze deed haar uiterste best om haar gezin intact te houden.

Ondanks het feit dat er niet veel is gehoord van Kanye over deze kwestie, zou Kim echt willen dat ze hun meningsverschillen hadden kunnen oplossen en bij elkaar konden blijven.

1 Ze was het zat om Kanye in de buurt te volgen

Er was een tijd dat Kim bestand was tegen de eisen van Kanye's levensstijl. Maar op een gegeven moment, terwijl hij voortdurend van de ene staat naar de andere verhuisde, realiseerde Kim zich dat dit geen levensstijlkeuze was die ze voor zichzelf en haar kinderen wilde maken, en het was gewoon niet duurzaam. Hoe ze ook haar best deed, haar leven was niet bevorderlijk voor het ontwortelen van haar kinderen en het onderbreken van haar carrière om elke beweging van Kanye te volgen.

ET Online meldt dat Kim erg hard voor zichzelf is en gefrustreerd over het feit dat ze haar leven niet kon opgeven om dat van Kanye te verbeteren. Ze wordt als volgt geciteerd: "Ik denk dat hij iemand verdient die al zijn bewegingen kan ondersteunen, hem overal kan volgen en naar Wyoming kan verhuizen. Ik kan dat niet."

Aanbevolen: