Star Wars-vervolg: Ages, Heights & Relatiestatussen van de hoofdcast

Inhoudsopgave:

Star Wars-vervolg: Ages, Heights & Relatiestatussen van de hoofdcast
Star Wars-vervolg: Ages, Heights & Relatiestatussen van de hoofdcast
Anonim

The Skywalker Saga eindigde eind 2019 met The Rise Of Skywalker van JJ Abram, maar de Star Wars-magie stopt niet snel. Disney Plus heeft onlangs een trailer uitgebracht voor The Mandalorian seizoen 2, en de streamingdienst heeft geen tekort aan plannen voor andere shows. Huidige plannen omvatten shows gebaseerd op sleutelfiguren in het Star Wars-universum, zoals Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor.

Fans zijn sinds het einde van de jaren zeventig massaal naar de klassieke saga toegestroomd, maar het zijn niet alleen de personages van de sci-fi-fantasie die miljoenen fans aantrekt. De cast en het leven dat ze de personages brengen is net zo belangrijk voor het succes van de franchise.

10 Mark Hamill - Leeftijd 69, lengte 5'9, getrouwd

Mark Hamill werd geboren op 25 september 1951 in Oakland, Californië. Hij is 5 voet 9 duim lang. Beroemd om zijn tijdloze rol als Luke Skywalker, inspireert Mark Hamill al sinds de jaren zeventig het publiek met zijn werk. Zijn andere opmerkelijke rol is het uiten van de chaotische DC-schurk, The Joker, gedurende meer dan 20 jaar.

Hoewel hij tijdens het filmen van de eerste trilogie plaagde met kleine romantische verwikkelingen met co-ster Carrie Fisher, is Mark Hamill sinds 1978 getrouwd met Marilou York. Hij heeft drie kinderen - Nathan, Chelsea en Griffin Hamill.

9 Daisy Ridley - Leeftijd 28, lengte 5'7, in een relatie

Daisy Jazz Isobel Ridley werd geboren op 10 april 1992 en is momenteel 28 jaar oud. Ze is 5'7. Ze had heel weinig rollen voordat ze werd ontdekt voor de rol van Rey in The Force Awakens, en werkte als barman in Londen terwijl ze op zoek was naar haar grote doorbraak.

Daisy Ridley is nooit getrouwd geweest en is erg stil over haar romantische leven. Ze heeft sinds 2017 een relatie met Murder On The Orient Express co-ster Tom Bateman.

8 Kelly Marie Tran - Leeftijd 31, Lengte 5'2, Single

Kelly Marie Tran werd geboren op 17 januari 1989 in San Diego, Californië. Haar volledige naam is Trần Loan, en ze is 31 jaar oud en 5'2. Haar werk als Rose Tico in The Last Jedi was haar doorbraakrol en sindsdien is ze gecast als Raya in Disney's Raya and the Last Dragon. De animatiefilm staat gepland voor een release in 2021.

Ze lijkt vrijgezel te zijn, maar er is weinig bekend over haar romantische leven, vooral omdat Tran de sociale media heeft opgegeven vanwege overmatig pesten door de Star Wars-fandom.

7 Oscar Isaac - Leeftijd 41, lengte 5'9, getrouwd

Oscar Isaac werd op 9 maart 1979 in Guatemala-Stad geboren en is 41 jaar oud. Hij staat op 5'9. Hij staat bekend om zijn rol als de verwaande piloot, Poe Dameron, in de Star Wars-vervolgfranchise. Hij speelde ook in Inside Llewyn Davis van de Coen Brothers en in de futuristische sciencefictionthriller Ex Machina.

Isaac zal ook te zien zijn in Villeneuve's remake van Dune als Duke Leto Atreides. Isaac is sinds 2017 getrouwd met een Deense filmmaker genaamd Elvira Lind. Ze hebben twee zonen.

6 Harrison Ford - Leeftijd 78, lengte 6'1, getrouwd

Harrison Ford is een prominente acteur geweest in veel populaire franchises, waaronder Star Wars, Blade Runner en Indiana Jones. Ondanks dat hij 78 jaar oud is, werkt hij nog steeds consequent. Hij hernam zijn rol als Han Solo in The Force Awakens en werkt momenteel aan een naamloos Indiana Jones-project. Hij staat op 6'1.

Ford was getrouwd met Mary Marquardt toen hij een affaire had met een jonge Carrie Fisher tijdens het filmen van de originele Star Wars. Ze scheidden en daarna trouwde hij opnieuw voor iets meer dan 20 jaar met Melissa Mathison. Hij is momenteel getrouwd met Calista Flockhart.

5 Domhnall Gleeson - Leeftijd 37, Lengte 6'1, Single

Domhnall Gleeson werd geboren in mei 1983 en is 37 jaar oud. Hij is 1.80 meter. Zijn vader is de bekende, Ierse acteur Brendan Gleeson. Zijn broer Brian Gleeson is ook acteur en werkte met hem samen op de set van Mother!.

Hij staat bekend als de sinistere generaal Hux in Star Wars en speelde ook samen met Oscar Isaac in Ex Machina. Domnhall Gleeson is niet getrouwd en lijkt vrijgezel te zijn.

4 John Boyega - Leeftijd 28, Lengte 5'9, Single

John Adedayo Adegboyega is beter bekend onder zijn artiestennaam John Boyega. Hij helpt de Star Wars-vervolgfranchise te leiden als Finn, de krachtgevoelige ex-stormtrooper. De in Londen geboren acteur is 28 jaar oud en staat op 5'9. Hij is te zien geweest in films en zoals Attack The Block en Pacific Rim Uprising.

Boyega is stil over zijn liefdesleven en gaat momenteel met niemand in het openbaar uit. Hij heeft onlangs bekendheid gekregen voor zijn activisme en deelname aan de Black Lives Matter-protesten.

3 Billie Lourd - Leeftijd 28, Lengte 5'1, Verloofd

De dochter van wijlen Carrie Fisher en kleindochter van de Debbie Reynolds, Billie Lourd maakt naam als een getalenteerde actrice. Geboren in 1992, ze is 28 jaar oud en 5'1. Ze speelde luitenant Connix in de recente Star Wars-films en heeft belangrijke rollen gehad in de laatste drie seizoenen van American Horror Story.

Lourd is sinds 2017 aan het daten met een acteur genaamd Austen Rydell. Het gelukkige stel is onlangs verloofd in juni 2020.

2 Gwendoline Christie - Leeftijd 41, lengte 1.83, in een relatie

Gwendoline Christie werd geboren op 28 oktober 1978 in Engeland. Ze is vooral bekend om haar werk als de eervolle ridder Ser Brienne van Tarth in Game Of Thrones en Captain Phasma in The Force Awakens en The Last Jedi.

Het elegante model en de actrice torent hoog boven veel van haar medecastleden uit. Christie is niet getrouwd, maar ze is sinds 2013 samen met haar partner, Giles Deacon.

1 Adam Driver - Leeftijd 36, lengte 1,60 meter, getrouwd

Adam Driver heeft een aanzienlijke naam gemaakt sinds hij in 2009 professioneel begon te acteren. Hij staat bekend om het spelen van de tragisch verscheurde antagonist, Kylo Ren, en heeft ook gewerkt met Academy Award-winnende regisseurs Noah Baumbach en Spike Lee. Geboren op 19 november 1983, hij is 36 jaar oud en 1.80 meter lang.

Hij ontmoette zijn vrouw, Joanne Tucker, tijdens het bijwonen van Julliard. Ze zijn sinds 2013 getrouwd en hebben samen één kind, dat ze allebei ongeveer twee jaar met succes voor de media verborgen hielden.

Aanbevolen: