American Horror Story: leeftijden, hoogten en relatiestatussen van de hoofdcast

Inhoudsopgave:

American Horror Story: leeftijden, hoogten en relatiestatussen van de hoofdcast
American Horror Story: leeftijden, hoogten en relatiestatussen van de hoofdcast
Anonim

American Horror Story, een populaire horror-anthologieserie gemaakt door Ryan Murphy, staat bekend om het verleggen van grenzen als het gaat om geweld en taboe-onderwerpen. De serie heeft talloze duistere onderwerpen onderzocht, van nazi's en menselijke experimenten in wrede gestichten, tot vampiers, moorddadige geesten en freakshows.

De show is ook populair geworden vanwege het besluit om in elk seizoen veel van dezelfde cast te gebruiken. Met zo'n getalenteerde groep, wie zou niet willen dat ze elk seizoen nieuwe personages aannemen?

10 Jessica Lange - Leeftijd 71, Lengte 5'7 1/2, Single

Jessica Phyllis Lange werd geboren in april 1949 en acteert sinds 1976 toen ze werd gecast in King Kong. De 71-jarige actrice is 1.75 meter lang en won twee Academy Awards, drie Emmy's en een Tony in meer dan 40 jaar acteren.

Voorheen getrouwd met Paco Grande van 1970 tot 1981, was ze later jarenlang betrokken bij acteur Sam Shepard, maar het paar is nooit getrouwd. Ze delen twee kinderen samen, maar besloten er in 2009 mee te stoppen. Lange gaat momenteel met niemand in het openbaar uit.

9 Denis O'Hare - Leeftijd 58, lengte 5'8, getrouwd

Geboren in 1962, Denis O'Hare is momenteel 58 jaar oud en 5'8. Hoewel hij het meest bekend is om zijn rol als Russell Edgington in HBO's populaire vampierdrama True Blood, is hij ook een bekroond theateracteur en verscheen hij in vijf seizoenen van American Horror Story.

Denis O'Hare is sinds 2011 getrouwd met zijn man, Hugo Redwood. Ze hebben een geadopteerde zoon genaamd Declan.

8 Evan Peters - Leeftijd 33, Lengte 5'11, Single

Evan Peters is een zeer getalenteerde acteur met een breed bereik, zoals blijkt uit de vele personages die hij in zijn acht seizoenen in de show heeft gespeeld. Het enige seizoen waarin hij niet is verschenen, was AHS: 1984, maar het is bevestigd dat Peters in het tiende seizoen van de show zal verschijnen. Geboren in 1987, hij is 33 jaar oud en staat op 5'11.

Voorheen verbonden aan Emma Roberts van 2012 tot 2019, is het paar sindsdien gescheiden. Hoewel Peters een korte relatie had met de zanger, Halsey, zijn de twee sindsdien uit elkaar. Hij is momenteel met niemand in het openbaar aan het daten.

7 Finn Wittrock - Leeftijd 35, Lengte 5'9, Getrouwd

Peter "Finn" Wittrock, Jr. werd geboren in oktober 1984 in Lenox, Massachusetts. Hij is 5'9. Zijn eerste film was Halloweentown High in 2004, maar sindsdien is hij gaan acteren in vier seizoenen van American Horror Story. Hij is niet alleen een getalenteerde acteur, maar hij schreef ook mee aan en speelde mee in het drama Submarine Kid uit 2015.

Wittrock trouwde in 2014 met een oude vriendin, Sarah Roberts, tijdens een privéhuwelijk. Ze hebben een zoon genaamd Jude.

6 Sarah Paulson - Leeftijd 45, lengte 5'6, in een relatie

Sarah Paulson komt uit Tampa, Florida. Ze is momenteel 45 jaar oud en staat op 5 voet 6 duim lang. Ze is een zeer getalenteerde artiest en won een Emmy, een Golden Globe en een Screen Actors Guild-prijs voor haar werk in The People v. O. J. Simpson: American Crime Story en is genomineerd voor vele andere prijzen voor haar werk in American Horror Story.

Sarah Paulson is niet getrouwd maar heeft sinds 2015 een serieuze relatie met haar partner Holland Taylor. Het koppel heeft vanwege het leeftijdsverschil veel vragen gekregen over hun relatie - Taylor is 77 jaar oud - maar Paulson beweert dat ze zijn gelukkig en de relatie werkt voor hen, ongeacht hun leeftijd.

5 Kathy Bates - 72 jaar, lengte 1,75 meter, vrijgezel

Kathleen Doyle Bates, beter bekend als Kathy Bates, is een uitstekende actrice die ons angstaanjagend en inspirerend maakt sinds Stephen King's Misery. Kathy Bates, geboren in 1948 in Memphis, werd onlangs 72 jaar oud en staat op 1.80 meter.

Bates was eerder getrouwd met acteur Tony Campisi van 1991 tot 1997, is sindsdien niet meer hertrouwd en lijkt vrijgezel te zijn.

4 Cheyenne Jackson - Leeftijd 45, lengte 1.83, getrouwd

Cheyenne Jackson werd geboren in Spokane, Washington op 12 juli 1975, en is 45 jaar oud. Hij torent vier seizoenen lang uit boven veel van zijn castgenoten uit American Horror Story, met een lengte van 1.80m.

Jackson was van 2011 tot 2013 getrouwd met Monte Lapka, maar is sindsdien gescheiden en hertrouwd. Hij is nu samen met collega-acteur Jason Landeau, met wie hij in 2014 trouwde. Ze hebben samen twee kinderen.

3 Emma Roberts - Leeftijd 29, lengte 5'2, in een relatie

Emma Rose Roberts is zowel actrice als zangeres, eerder in haar carrière bekend van haar werk aan Nickelodeon's Unfabulous. De actrice, geboren in New York in 1991, is 29 jaar oud en 5'2. Acteren zit in de familie. Ze is ook de dochter van Eric Roberts en het nichtje van Julia Roberts.

Hoewel ze van 2012 tot 2019 een serieuze relatie had met mede-ster van American Horror Story, Evan Peters, is het stel sindsdien uit hun relatie gegaan. Ze heeft momenteel een relatie met Garrett Hedlund en heeft onlangs bevestigd dat ze zwanger is van een jongetje.

2 Cody Fern - 32 jaar, lengte 5'11, vrijgezel

Afkomstig uit Australië, nieuwkomer in American Horror Story, heeft Cody Fern zijn talent en veelzijdigheid al bewezen als het gaat om acteren in de populaire horrorserie. Hij verscheen voor het eerst als Michael Langdon, de intelligente en berekenende antichrist-figuur in AHS: Apocalypse to flamboyant aerobics instructor in AHS: 1984.

Geboren in 1988, Fern is 32 jaar oud en 5'11. Hij is momenteel met niemand in het openbaar aan het daten, en hij heeft ook geen eerdere relaties genoemd.

1 Lily Rabe - Leeftijd 38, lengte 5'8, in een relatie

Lily Rabe is een American Horror Story-aluin en een van de drie acteurs die in alle negen seizoenen van de show zijn verschenen. Geboren in New York, is ze momenteel 38 jaar oud en 5'8.

Lily Rabe is ongehuwd, maar is sinds 2013 samen met haar partner Hamish Linklater. Ze hebben samen twee kinderen en verwelkomden hun meest recente baby in juni 2020.

Aanbevolen: