Deze 8 kleine personages verdienen het om bij de hoofdcast te horen

Inhoudsopgave:

Deze 8 kleine personages verdienen het om bij de hoofdcast te horen
Deze 8 kleine personages verdienen het om bij de hoofdcast te horen
Anonim

Kleinere personages kunnen het verhaal van de show maken of breken. Het toevoegen van ondersteunende personages heeft altijd een doel, of het nu is voor de groei van het hoofdpersonage of om hun verhaal beter vast te stellen. Zonder de ondersteunende karakters zal er geen gedenkwaardige scène zijn voor de hoofdpersoon. Hoewel de hoofdpersonen centraal staan in het verhaal van de show, stelen de minder belangrijke personages soms de schijnwerpers, en vaak worden ze veel interessanter dan de hoofdpersonen van de show. Kijk eens naar deze minder belangrijke karakters die een van de hoofdpersonages hadden moeten zijn.

8 Delores van The Umbrella Academy

Delores is de mannequin die Nummer Vijf noemde als zijn partner in de tijd dat hij in een post-apocalyptische toekomst leefde. Five verklaarde dat ze inderdaad zijn partner is en erkent zelfs dat ze een mannequin is die werd gezien in de warenhuisscene. Toen hij terugging naar de huidige tijd, ging hij meteen naar het warenhuis waar Dolores stond uitgestald en nam haar mee. Hij slaagt erin om met haar weg te komen ondanks een hinderlaag Hazel en Cha Cha. Veel fans denken dat het personage zoveel potentieel had, maar ze werd pas geïntroduceerd als de mannequin-vriendin van Five, maar ze is verreweg het meest interessante personage in de serie.

7 Marshmallow van Bob's Burger's

Marshmallow is de transgender sekswerker met wie Bob bevriend is geraakt tijdens de Sheesh! Taxi, Bob? aflevering. Bob nodigde Marshmallow uit om Tina's 13e verjaardagsfeestje bij te wonen. Marshmallow's stint in de serie heeft haar de favoriet van de fans gemaakt en is sindsdien talloze keren in de serie verschenen. Fans van de show denken dat er zoveel te weten v alt over Marshmallow, en het zou geweldig zijn geweest als ze permanent als hoofdpersonage van de show was toegevoegd omdat ze een mysterieus wezen was.

6 Luisa van Jane the Virgin

Luisa Alver is een soort vaste serie geweest van het tv-programma Jane The Virgin, omdat ze een terugkerend personage in de serie was. Het personage wordt gespeeld door Yara Martinez. Luisa is de dochter van Emilio Solano en dacht dat haar moeder stierf toen ze nog maar zes jaar oud was, maar kwam er jaren later achter dat haar moeder haar dood in scène had gezet en haar leven in een huisje aan het meer leefde. Als terugkerend personage had Luisa een paar kleine verhaallijnen, maar de kijkers denken dat ze veel meer potentieel had om grotere en betere te hebben.

5 Sugar Motta van Glee

Sugar Motta is ook een terugkerend personage in de tv-serie Glee. Ze is afgestudeerd aan de William McKinley High School en haar vader is de rijke eigenaar van een pianozaak. Ze beweert dat ze de diagnose Asperger had, maar gebruikte het vooral als een excuus om altijd haar zin te krijgen en te zeggen wat ze wilde. Fans waren teleurgesteld dat ze geen goede verhaallijn had en na seizoen vier gewoon aan de kant werd gezet.

4 Talia van Teen Wolf

Talia Hale is de matriarch van The Hale Family voor haar overlijden na een huisbrand. Ze is een van de machtige Alpha Werewolf die de zeldzame en unieke vaardigheden had om van gedaante te veranderen in een echte wolf. Fans geloven dat ze een belangrijk hoofd was in de gemeenschap van weerwolven. Hoewel ze een interessant personage in de serie was, was ze slechts een minder belangrijk personage en had ze maar een paar scènes in de show. De kijkers zouden graag willen zien wat ze de gemeenschap van weerwolven te bieden heeft.

3 Stanley van The Office

Stanley Hudson staat bekend als de ontevreden papierverkoper in Dunder Miflin. Hoewel hij alle negen seizoenen in de show was, werd hij gewoon aan de kant gezet en soms samen met Phyllis op de achtergrond gegooid. Hij had een aantal van zijn momenten, maar hij was meestal slechts een achtergrondpersonage. Hij is onmiskenbaar grappig en levert een aantal geweldige lijnen. Fans vinden dat hij meer regels en scènes had moeten hebben, samen met de hoofdpersonen.

2 Benny van Supernatural

Benny Lafitte is een vampier die werd veranderd door de oude man die hij als god aanbad. Benny werd verliefd op Andrea Kormos, een Griekse vrouw, en besloot zijn maker gewoon in de steek te laten. De oude man was niet blij met wat Benny deed en besloot hem te doden en zijn ziel te veroordelen tot het vagevuur. Na vijftig jaar leerde hij Dean Winchester kennen toen hij hem hielp ontsnappen uit het vagevuur in ruil voor weer tot leven gebracht te worden. De twee ontwikkelden een sterke vriendschap na wat ze hebben meegemaakt. Toen ze terug op aarde kwamen, wilde Benny zijn maker vermoorden met de hulp van Dean. Benny verveelde zich echter op aarde en besloot gewoon terug te gaan naar het vagevuur en Dean hem te laten vermoorden. Fans vinden dat de bromance tussen de twee personages langer had mogen duren. Ze geloven dat hij de broer en vriend was die Dean het meest nodig had.

1 Peper van Modern Family

Pepper S altzman is een minder belangrijk personage in Modern Family en speelt als een van de homovrienden van Cameron Tucker en Mitchell Pritchett. Tijdens de Earthquake-aflevering uitten Cam en Mitch hun haat tegen het bijwonen van het jaarlijkse feest van Pepper en besloten om dat jaar te stoppen en over te slaan. Fans denken dat hij een belangrijk personage had moeten worden omdat er meer in zijn verhaal zat, en het lijkt best interessant dat hij een beladen weddingplanner is.

Aanbevolen: