The Walking Dead: Ages, Heights & Relatiestatussen van de hoofdcast

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: Ages, Heights & Relatiestatussen van de hoofdcast
The Walking Dead: Ages, Heights & Relatiestatussen van de hoofdcast
Anonim

AMC's The Walking Dead is bijna terug van zijn zes maanden durende onderbreking! De show keert terug op 4 oktober th met wat oorspronkelijk bedoeld was als de finale van seizoen 10. Tijdens de San Diego Comic-Con werd aangekondigd dat het huidige seizoen met 6 afleveringen is verlengd, en showrunners hebben onlangs officieel aangekondigd dat het populaire kabeldrama na het elfde seizoen zal eindigen.

Dat zal niet het laatste zijn dat fans van The Walking Dead zien. Het netwerk zinspeelde op een spin-off van Daryl en Carol, evenals een anthologiereeks. Hoewel de spannende verhaallijnen en briljante speciale effecten miljoenen fans aantrekken, is de getalenteerde cast van de show een belangrijk onderdeel van wat het apocalyptische zombiedrama jaar na jaar zo succesvol maakt.

10 Andrew Lincoln - Leeftijd 47, lengte 5'10, getrouwd

Beter bekend als Andrew Lincoln, werd Andrew James Clutterbuck geboren op 14 septemberth in Londen, Engeland. Hij is 47 jaar oud en staat op 5'10. Een van zijn vroege hitrollen was in de met beroemdheden gevulde romantische komedie Love Actually, waarin hij de tragisch verliefde Mark speelde.

Lincoln is sinds 2006 getrouwd met Gael Anderson. Hij heeft twee kinderen – Arthur en Matilda Clutterbuck.

9 Danai Gurira - Leeftijd 42, Lengte 5'7, Single

Danai Gurira werd geboren op Valentijnsdag in Grinnell, Iowa, maar ze verhuisde met haar familie naar Zimbabwe toen ze nog heel jong was. Ze is 42 jaar oud en 1.80 meter lang. Beroemd om het spelen van de katana-zwaaiende vechter in The Walking Dead, heeft ze ook naam gemaakt als de stoïcijnse krijger Okoye, in de incarnatie van Black Panther in het Marvel Cinematic Universe.

Gurira gaat momenteel met niemand in het openbaar uit. Ze is erg stil over haar persoonlijke leven en kiest ervoor om geen uitspraken te doen over haar romantische partners

8 Norman Reedus - Leeftijd 51, lengte 5'10, in een relatie

Norman Reedus werd geboren op 6 januarith in Hollywood, Florida. Hij is 51 jaar oud en staat op 5'10. Gedurende zijn lange carrière heeft hij gewerkt met ongelooflijke creatievelingen zoals Guillermo del Toro en Hideo Kojima, hoewel hij het meest populair is vanwege zijn rol als de broedende jager, Daryl Dixon.

Reedus is sinds 2016 bij Diane Kruger. Ze hebben samen één dochter, die ze ervoor kiezen om zoveel mogelijk uit het publieke oog te houden. Hij heeft ook een zoon, Mingus Lucien Reedus, met ex-partner Helena Christensen.

7 Josh McDermitt - Leeftijd 42, Lengte 6'0, Single

Josh McDermitt is de acteur achter Eugene - het sociaal onhandige supergenie uit The Walking Dead. McDermitt werd geboren op 4 juni 1978 en is 42 jaar oud.

Hij komt uit Los Angeles en is 1.80 meter lang. McDermitt is momenteel met niemand in het openbaar aan het daten.

6 Lauren Cohen - Leeftijd 38, Lengte 5'7, Single

Lauren Cohen werd geboren op 7 januari 1982 in New Jersey, maar heeft haar tijd verdeeld tussen de Verenigde Staten en Engeland, wat leidt tot haar unieke accent. Ze is 5'7. Cohen is vooral bekend als Maggie uit The Walking Dead. Ze heeft ook opmerkelijke rollen gehad in Supernatural, The Vampire Diaries en Chuck.

Ze lijkt op dit moment met niemand te daten. Fans speculeerden vroeger over haar relatie met co-ster Steven Yeun, maar ze verklaarde publiekelijk dat ze gewoon goede vrienden waren.

5 Jeffrey Dean Morgan - Leeftijd 54, lengte 6'1, getrouwd

Jeffrey Dean Morgan werd geboren op 22 aprilnd van 1966. Afkomstig uit Seattle, Washington, staat hij op 1.80 meter. Hij speelde in een aantal hitrollen, zoals als John Winchester in Supernatural en de hartverscheurende Denny Duquette in Grey's Anatomy. Hij is sinds 2016 de onstuimige slechterik Negan in The Walking Dead.

Morgan is momenteel getrouwd met een oude partner, Hilarie Burton. Het stel is sinds 2019 getrouwd, maar is sinds 2009 samen. Ze delen twee kinderen – Augustus en George Morgan.

4 Melissa McBride - Leeftijd 55, Lengte 5'6, Single

Melissa McBride werd geboren in Lexington, Kentucky op 23 mei rd van 1965. Ze is 55 jaar oud en staat op 1.80 meter. Bekend als Carol Peletier uit The Walking Dead, is ze ook ingesteld om te schitteren in een naamloze Daryl en Carol spin-off-serie, en ze heeft haar personage geuit in verschillende The Walking Dead-videogames.

Zoals veel leden van de cast, houdt Melissa McBride haar liefdesleven stil en heeft ze geen partner genoemd in de pers.

3 Christian Serratos - Leeftijd 29, lengte 5'7, in een relatie

Geboren op 21 septemberstin Pasadena, Californië, Christian Serratos is 29 jaar oud en 1.80 meter. Hoewel haar meest populaire werk die van de stoere maar slimme overlevende is, Rosita Espinosa, in The Walking Dead, is ze onlangs gecast als Selena Quintanilla in Selena: The Series van Netflix.

Serratos is sinds 2014 samen met haar partner, David Boyd. Ze hebben samen één zoon - Wolfgang Serratos Boyd.

2 Khary Payton - Leeftijd 48, lengte 5'10, getrouwd

Khary Payton werd geboren in mei 1972 in augustus, Georgia. Hij is 5 voet 10 duim lang. Hij heeft een groot deel van zijn carrière gewerkt als een productieve stemacteur, met als meest prominente personage Cyborg uit de animatieserie Teen Titans. Hij speelt ook de vriendelijke en respectabele leider, koning Ezechiël, in The Walking Dead.

Payton was eerder getrouwd met Linda Braddock van 2001 tot 2009 en is sinds 2010 getrouwd met Stacy Reed Payton. Hij heeft twee kinderen.

1 Samantha Morton - Leeftijd 43, lengte 5'3, in een relatie

Samantha Morton werd geboren in 1977 in Nottingham, Engeland, en is 43 jaar oud. Ze staat op 5'3. Ze speelde in een breed scala aan werk, van het kinderprogramma Max en Ruby tot Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where To Find Them. Haar meest recente rollen zijn onder meer Margaret Wells in Hulu's Harlots en de kale slechterik Alpha in The Walking Dead.

Ze is sinds 2005 samen met haar partner, Harry Holm. Ze heeft 3 kinderen – Esme Creed-Miles, Edie Holm en Theodore Holm.

Aanbevolen: