Jurassic World: leeftijden, hoogten en relatiestatussen van de hoofdcast

Inhoudsopgave:

Jurassic World: leeftijden, hoogten en relatiestatussen van de hoofdcast
Jurassic World: leeftijden, hoogten en relatiestatussen van de hoofdcast
Anonim

Jurassic Park, geregisseerd door Steven Spielberg en gebaseerd op een roman van Michael Crichton, werd voor het eerst uitgebracht in 1993 en is uitgegroeid tot een mega-blockbuster-franchise. Hoewel de originele films in het begin van de jaren 2000 bijna 15 jaar pauze namen, bracht Jurassic World de films in 2015 terug naar het grote scherm. Jurassic World: Dominion, met in de hoofdrollen Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, is momenteel in productie en brengt terug originele castleden zoals Jeff Goldblum, Sam Neill en Laura Dern.

Netflix gaat op 18 september ook een geanimeerde tv-show voor kinderen in première brengen met de titel Jurassic World: Camp Cretaceous. jaren 90, maar de hitfranchise zou niets zijn zonder zijn met sterren bezaaide cast.

10 Chris Pratt - Leeftijd 41, lengte 6'2, getrouwd

Christopher Michael Pratt is 41 jaar oud. Hij is geboren op 21 juni 1979 en is 1.80m. Hoewel hij al sinds het begin van de jaren 2000 acteert, heeft hij de afgelopen tien jaar een behoorlijke naam opgebouwd. Hij staat bekend om zijn werk in Parks and Rec, Marvel's Guardians of the Galaxy en de Jurassic World-franchise.

Voorheen getrouwd met Anna Farris in 2009, scheidde het paar in 2018. Ze delen een zoon genaamd Jack en co-ouder in der minne. Pratt is in 2019 hertrouwd met Katherine Schwarzenegger en zij verwelkomden afgelopen augustus een dochter. Haar naam is Lyla Maria.

9 Bryce Dallas Howard - Leeftijd 39, lengte 5'7, getrouwd

Bryce Dallas Howard werd geboren op 2 maartnd van 1981 en is 39 jaar oud. Ze is 5 voet 7 duim lang. Ze is een getalenteerde actrice en heeft een Screen Actors Guild-prijs ontvangen voor haar rol in The Help. Als dochter van de beroemde regisseur Ron Howard is ze in de voetsporen van haar vader getreden door een aflevering van The Mandaloria n te regisseren.

Ze is sinds 2006 getrouwd met acteur Seth Gabel. Het paar deelt samen twee kinderen – Beatrice Jean en Theodore Norman.

8 BD Wong - Leeftijd 59, Lengte 5'4, Getrouwd

BD Wong is 59 jaar oud en werd geboren in San Francisco, Californië in 1960. Hij is 5'4. Wong heeft een lange en succesvolle geschiedenis in de showbusiness. Hij is vooral bekend van zijn rollen in Law and Order en Jurassic Park en heeft zijn rol als Dr. Henry Wu voortgezet bij Jurassic World. Hij is een getalenteerde toneelacteur en heeft ook een Tony Award gewonnen voor zijn rol in M. Butterfly.

Wong is sinds 2018 getrouwd met zijn partner, Richert Schnorr. Hij heeft twee kinderen, Boaz Dov Wong en Jackson Foo Wong.

7 Katie McGrath - Leeftijd 37, Lengte 5'6, Single

Katie McGrath werd geboren in 1983 en is momenteel 37 jaar oud. Ze staat op 5'6. Beroemd om haar optredens in Merlin en Supergirl. Ze verscheen in de eerste Jurassic World als Zara, de persoonlijke assistent van Claire Dearing. Ze kwam aan haar noodlottige einde toen ze werd opgepikt door Pteranodons en later werd opgegeten door de Mosasaurus.

McGrath is ongehuwd en lijkt vrijgezel te zijn. Er werd eerder gezegd dat ze gehecht was aan collega Merlin-acteur, Colin Morgan. Er is veel gespeculeerd en weinig bevestiging over hun eerdere relatiestatus.

6 Jeff Goldblum - Leeftijd 67, lengte 6'4, getrouwd

Jeff Goldblum is 67 jaar oud, maar zijn verjaardag staat voor de deur! Hij werd geboren op 22 oktober nd van 1952 in Homestead, Pennsylvania, en hij maakt zijn Tall Guy-rol op 6'4 waar. Goldblum, een productieve acteur, speelde in een aantal enorme blockbuster-films zoals Jurassic Park, Independence Day, The Fly en Thor Ragnarok.

Hij is momenteel getrouwd met Emilie Goldblum (voorheen Emilie Livingston), een gepensioneerde Olympiër en danseres. Het gelukkige paar vierde onlangs hun 9-jarig jubileum van het ontmoeten van elkaar. Ze delen twee zonen – Charlie Ocean en River Joe.

5 Jake Johnson - Leeftijd 42, lengte 5'10, getrouwd

Jake Johnson (geboren Mark Jake Johnson Weinberger) werd op 28 mei 2020 42 jaar oud. Hij werd geboren in 1972 in Evanston, Illinois. De acteur is 5'10. Hij is vooral bekend door zijn rol als Nick Miller in New Girl tegenover Zoe Deschanel en heeft ook terugkerende rollen gehad in Hoops, Stumptown en BoJack Horseman.

Hij is sinds 2006 getrouwd met een artiest genaamd Erin Payne. Ze hebben samen twee kinderen.

4 Daniella Pineda - Leeftijd 33, lengte 1,75 meter, vrijgezel

Daniella Pineda is 33 jaar oud. Ze werd geboren op 20 februari 1987 in Oakland, Californië. Ze is 5'5. Pineda had prominente rollen in The Originals en Netflix' huidige thriller What/If.

Ze werd voor het eerst geïntroduceerd in de Jurassic World-franchise in Jurassic World: Fallen Kingdom. Ze zal haar rol als Zia Rodriguez in Dominion opnieuw opnemen. Pineda is nooit getrouwd geweest en lijkt momenteel vrijgezel te zijn.

3 Laura Dern - 53 jaar, lengte 5'10, vrijgezel

Nog een Jurassic Park-aluin, Laura Dern is 53 jaar oud en werd geboren op 10 februarith Ze is 5'10. Dern heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug. Ze speelde onlangs in Noah Baumbach's Marriage Story, Greta Gerwigs remake van Little Woman en HBO's bekroonde misdaaddrama Big Little Lies. Ze keert terug als Dr. Ellie Sattler in Jurassic World: Dominion.

Ze is momenteel met niemand in het openbaar aan het daten. Ze waren eerder getrouwd met zanger en songwriter Ben Harper van 2005-2013, maar vroegen drie jaar voordat het definitief werd de echtscheiding aan. Ze heeft twee kinderen, Ellery en Jaya Harper.

2 Justice Smith - Leeftijd 25, lengte 5'10, in een relatie

Nieuwkomer Justice Smith is 25 jaar oud en werd geboren op 9 augustus th van 1995. Hij is 5'10. Zijn filmografie omvat Paper Towns, Every Day en Detective Pikachu met in de hoofdrol Ryan Reynolds. Hij voegde zich bij de Jurassic-crew als Franklin Webb, de nerveuze maar computervaardige systeemanalist, in Jurassic World: Fallen Kingdom.

Smith kwam onlangs als queer naar buiten via Instagram, terwijl hij sprak over zijn betrokkenheid bij de Black Lives Matter-protesten. Hij is momenteel aan het daten met acteur Nicholas Ashe.

1 Sam Neill - Leeftijd 73, Lengte 6'0, Getrouwd

Sam Neill werd geboren op 14 september 1947 in de stad Omagh, Noord-Ierland. Hij is 6ft lang. Beroemd om zijn rol als de knorrige Dr. Alan Grant in Jurassic Park, zal Neill de mantel weer opnemen voor Jurassic World: Dominion. Hij speelde ook in The Tudors, Peaky Blinders en Taika Waititi's Hunt For The Wilderpeople.

Neill is sinds 1989 getrouwd met Noriko Watanabe. Hij heeft twee kinderen, Elena en Tim. Hij woont momenteel in Nieuw-Zeeland op een kleine boerderij en heeft ook een wijnmakerij genaamd Two Paddocks.

Aanbevolen: