The Boys' seizoen 2 geeft aanleiding tot een grote fan-theorie over Stormfront-Homelander Connection

The Boys' seizoen 2 geeft aanleiding tot een grote fan-theorie over Stormfront-Homelander Connection
The Boys' seizoen 2 geeft aanleiding tot een grote fan-theorie over Stormfront-Homelander Connection
Anonim

In september kwam seizoen 2 van Eric Kripke's The Boys uit op Amazon Prime. De show is gebaseerd op een stripserie met dezelfde naam en draait om een buitengewoon team burgerwachten die op een missie zijn om de dood van hun dierbaren te wreken van de 'superhelden' die hun macht misbruiken om te krijgen wat ze willen.

In seizoen 2 van de show wordt het nieuwe personage Stormfront geïntroduceerd, dat geleidelijk de donder van Homelander begint te stelen, waardoor hij zich machteloos voelt. Hij gaat van de leider van The Seven naar de meest gehate persoon op aarde. In een poging om de verloren controle over het team terug te krijgen, wendt hij zich tot Stormfront voor hulp.

Te midden van dit alles wordt ons onthuld in de aflevering "Nothing Like It in the World", dat Stormfront aanvankelijk een held was genaamd Liberty, die in 1970 verdween nadat hij een ernstig misdrijf had gepleegd. Maar hoe ze haar naam veranderde en terugkwam met een geheel nieuwe, onherkenbare persona is nog onbekend. Haar geheime identiteit werd onthuld aan Starlight en aan de rest van de superheldengroep.

Dat alleen al zou een gekke draai zijn geweest, maar er is meer voor haar dan op het eerste gezicht lijkt: het lijkt erop dat Compound V niet het enige is dat Homelander en Stormfront verbindt.

Het feit dat Liberty in 1979 ondergronds ging en er jong uitzag, vertelt ons dat een van de vele krachten van Stormfront het verouderingsproces vertraagt. Andere scènes in de show wijzen ook op het racistische en gewelddadige karakter van de superheld.

De verbinding tussen Stormfront en Homelander
De verbinding tussen Stormfront en Homelander

Door dit alles te combineren met kennis van het stripverhaal, kwam een Reddit-gebruiker suggereren dat er een goede kans is dat Stormfront de biologische moeder van Homelander is. Tussen haar leeftijd en het feit dat Homelander zelf weinig tot geen informatie over zijn familie heeft, zagen veel fans het meteen als een mogelijkheid.

Liberty had kunnen onderduiken omdat ze zwanger was. Het is ook mogelijk dat ze haar DNA aan Vought heeft gegeven om hen in staat te stellen een reageerbuisbaby te maken met ongeëvenaarde superkrachten. (Praat over de moederproblemen van Homelander!)

Deze theorie wordt ondersteund door de originele strips van The Boys, waar Stormfront (mannelijk) werd vermoord door The Boys, waarna werd onthuld dat Homelander was gemaakt met behulp van zijn DNA, waardoor hij een gedeeltelijke kloon was van de xenofobe superschurk.

Het hele idee om Stormfront terug te brengen zou kunnen zijn om de op macht beluste misantroop aan de lijn te houden nadat Madelyn Stillwell er niet meer was om hem onder controle te houden.

Natuurlijk is geen van deze theorieën bevestigd - fans zullen gewoon naar The Boys moeten blijven kijken om erachter te komen of ze gelijk hebben.

Aanbevolen: