The Boys' Seizoen 2 Finale: Is Stormfront echt dood, en zal ze terugkomen?

The Boys' Seizoen 2 Finale: Is Stormfront echt dood, en zal ze terugkomen?
The Boys' Seizoen 2 Finale: Is Stormfront echt dood, en zal ze terugkomen?
Anonim

WAARSCHUWING: Grote spoilers voor de schokkende seizoensfinale van The Boys.

Aanstaande vrijdag eindigde seizoen 2 van een van de meest edgy tv-series van het jaar, The Boys, en lieten fans hun mond openvallen toen ze Stormfront in het bos zagen liggen, verbrand, arbeidsongeschikt en achtergelaten om te sterven, dankzij de onwettige zoon van Homelander, Ryan, die haar beschiet met zijn hittevisie.

De vrouw, die in de loop van de show werd onthuld als een racist en een nazi, zag eruit als Anakin Skywalker aan het einde van Revenge of the Sith na zijn gevecht met Obi-Wan Kenobi - dat wil zeggen, bijna helemaal verkoold. Ze slaakte een paar woorden in het Duits, met wat leek op haar allerlaatste adem, en stierf blijkbaar.

Volgens u/Raidoton is de Engelse vertaling van haar Duitse gemompel als volgt:

Afbeelding
Afbeelding

Door de schokkende scène lijkt het echt alsof Stormfront verdwenen is, maar gezien de gebeurtenissen in de show begonnen fans zich meteen af te vragen: is ze dat echt?

Als je bedenkt hoe de 100-jarige nazi praktisch onoverwinnelijk is, omdat ze onaangetast bleef toen Homelander haar borsten laserde, en toen ze duizend keer werd neergeschoten, lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat ze dood is door Ryans hittevisie.

De aflevering toonde ons geen lijk van de bovenmenselijke, en het laatste dat we van haar horen is wanneer Stan Edgar en Homelander zeggen dat ze "is geneutraliseerd en wordt vastgehouden op een geheime locatie."

Geneutraliseerd en dood zijn niet hetzelfde, en dit was het belangrijkste bewijs dat fans vasthielden toen ze op zoek waren naar bevestiging van de theorie.

Afbeelding
Afbeelding

Om dit vermoeden te bevestigen, onthulde Eric Kripke, de regisseur van The Boys, aan TV Line in een interview dat Stormfront in feite nog leeft. Maar of ze nog een keer in de show zal verschijnen, is nog onbekend.

Kripke zegt: "Nee, ze is niet dood! Ze is Stumpfront! Ze is een stompzinnige kleine nazi. Ze is eigenlijk niet dood. Wat we interessant vonden, is, als je het je herinnert, ze veroudert heel, heel langzaam. Dus de beste Het poëtische einde voor dat personage is dat iemand die zo geloofde in een soort puur ras, zichzelf verminkt vindt en er mogelijk eeuwen mee moet leven, voelde als een lot erger dan de dood voor haar. Dus nee, Stumpfront is niet dood. Hashtag Stumpfront leeft !"

Deze grote onthulling kort na de seizoensfinale geeft fans meer om over na te denken. Bijvoorbeeld: wat wordt de rol van Stormfront in seizoen 3 van The Boys? Terwijl Aya Cash het aan Comicbook heeft onthuld.com dat ze maar een contract voor een jaar had getekend, zou er een kans kunnen zijn dat ze terug zou komen.

Hoewel Vought zeker nooit een sterk eigenzinnige, superkrachtige nazi naar The Seven zou terugbrengen, is het niet onredelijk om te denken dat ze haar als geheime huurmoordenaar zouden kunnen gebruiken, waarbij ze de vijanden buiten de ogen van het publiek zouden doden.

Aan de andere kant zou 'Stumpfront', zoals Kripke haar graag noemt, al haar krachten en herinneringen kunnen herwinnen en terugkeren om tegen Vought, Ryan en The Boys te vechten. Het zou interessant zijn om een compleet veranderd Stormfront te zien - een onbevreesde superschurk die niets om sociale media geeft of volgers aantrekt, maar slechts één doel heeft: haar vijanden doden.

Helaas moeten fans voorlopig blijven gissen. Hoewel seizoen 3 is bevestigd, is er alleen maar gezegd dat ze van plan zijn om in "begin 2021" te beginnen met filmen, wat, met de variabelen toegevoegd door de pandemie, alles zou kunnen betekenen. Er zullen waarschijnlijk tot eind 2021 geen nieuwe afleveringen beschikbaar zijn om te bekijken.

Aanbevolen: