Wat heeft Neil Patrick Harris gedaan sinds 'How I Met Your Mother'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Neil Patrick Harris gedaan sinds 'How I Met Your Mother'?
Wat heeft Neil Patrick Harris gedaan sinds 'How I Met Your Mother'?
Anonim

Neil Patrick Harris is gemakkelijk een van de meest bekende acteurs in de industrie, en terecht! De acteur verscheen voor het eerst op het scherm in de jaren 80, maar werd pas in 1989 bekend, toen hij de rol van Doogie Howser op 'Doogie Howser MD' kreeg. Dit was de eerste grote rol die Harris zou spelen, maar zeker niet de laatste!

De acteur zou later in een aantal tv-shows en films verschijnen, maar het was tijdens zijn periode bij 'How I Met Your Mother' dat hij echt een hot item werd. Het personage van Neil Patrick Harris, Barney Stinson, werd van de ene op de andere dag een succes, en hoewel de show meer draaide om personages, Robin en Ted, was het duidelijk dat hij behoorlijk wat naar de tafel bracht. Nadat de show in 2014 was afgelopen, vroegen fans zich af wat Neil van plan was, en dat blijkt veel!

Neil Patrick Harris, waar is hij nu?

Neil Patrick Harris is een van de vele acteurs die al langer in de industrie zit dan je zou denken! De ster begon zijn carrière als kindsterretje en heeft sindsdien vooruitgang geboekt in de industrie. Neil begon zijn carrière met kleinere rollen vanaf de jaren '80, maar het duurde tot 1989 voordat hij zijn grote doorbraak wist te bewerkstelligen met 'Doogie Howser, MD'. De acteur was toen 16 jaar oud, daarom was het een hele prestatie voor Harris om zo'n prominente rol te spelen.

De show liep 4 seizoenen en eindigde officieel in 1993, waar Neil meedeed aan een aantal andere shows, waaronder 'Stark Raving Mad' en de tv-serie 'Spider-Man'. Terwijl hij ervoor zorgde dat zijn cv altijd up-to-date was, zou Neil pas in de directe schijnwerpers komen te staan als hij de rol van Barney Stinson in 'How I Met Your Mother' wist te bemachtigen. Dit was zonder twijfel zijn meest productieve rol tot nu toe en wordt vaak beschouwd als zijn meest recente claim op roem.

Nadat hij in zijn geheel in de show was verschenen, was het tijd om in 2014 afscheid te nemen van Barney Stinson. Hoewel fans het geweldig vonden om Neil op hun scherm te hebben, moesten ze een tijdje wachten voordat dat weer gebeurde. Harris zou doorgaan met het hosten van een aantal prijsuitreikingen, waaronder de Tony's en Emmy's, waar hij zijn geweldige muzikale nummers zou uitvoeren, maar voor degenen die meer Neil Patrick willen, dan heb je geluk, want hij is op een gloednieuwe show!

In 2017 werd Neil Patrick gecast voor de rol van graaf Olaf in de hitshow 'A Series Of Unfortunate Events'. Alleen al de kostuums, make-up en het personage waren de moeite waard om op af te stemmen. Naast televisie zal Neil de hoofdrol spelen in de komende 'Matrix 4'-film, waarin hij de hoofdrol zal spelen naast 'Matrix'-veteranen, Keanu Reeves en Carrie Moss, met nieuwe toevoegingen zoals Priyanka Chopra en Jada Pinkett Smith. Als er één ding is dat Neil Patrick Harris heeft bewezen, dan is het wel dat hij werkelijk elke rol aankan!

Aanbevolen: