Hier is waarom Neil Patrick Harris Britney Spears niet wilde hebben op 'How I Met Your Mother

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Neil Patrick Harris Britney Spears niet wilde hebben op 'How I Met Your Mother
Hier is waarom Neil Patrick Harris Britney Spears niet wilde hebben op 'How I Met Your Mother
Anonim

Tijdens quarantaine kunnen fans genieten van enkele van hun favoriete shows uit het verleden. Hoog op die lijst staat 'How I Met Your Mother'. Natuurlijk zouden fans dol zijn op extra afleveringen van de show, maar een reboot lijkt niet waarschijnlijk. Volgens Neil Patrick Harris is hij tevreden met hoe de show is verlopen: "Ik kijk echt met veel plezier terug op dat hoofdstuk. Ik heb gewoon niet het gevoel dat er echt iets meer te doen is. Ik mis de spelers erin. Ik mis het schrijvende personeel en Pam Fryman, die al die shows regisseerde. Het was leuk om elke week met dezelfde acteurs te spelen, maar op dit moment zit ik tot mijn knieën in Snicket en dat zijn een paar knokige knieën."

Neil was erg trots op de show en eigenlijk was hij geen fan van cameo's, zelfs niet van iemand die zo populair was als Britney Spears. Hij legde uit waarom.

Kijkers zijn niet ons spel

Uiteindelijk had hij niet het gevoel dat de show een cameo nodig had en integendeel, hij had het gevoel dat celebs die optreden het verhaal zouden schaden. Hij wilde ook niet veranderen in een serie als Will & Grace: "Ik ben in de minderheid dat onze show geen stuntcasting nodig heeft om te slagen. Ik maak me zorgen dat als ze ons met 'Will and Grace' beginnen te veel, dat de show zal lijden. En we zijn allemaal erg trots op de inhoud van de show. Ik bedoel, kijkers is niet ons spel. Het is het netwerk en het spel van de studio, weet je. Het is het spel van de promotie-afdeling."

Het opnemen tegen 'Dancing with the Stars' was een andere grote reden voor Britney's broodnodige cameo. Ondanks Harris' gevoelens, zorgde haar verschijning voor een extra miljoen kijkers! Het was zonder twijfel een geweldig telefoontje.

Britney's team gebeld

speren en neil patrick harris candid
speren en neil patrick harris candid

Interessant genoeg was het Spears' team dat uitvoerend producent Carter Bays met interesse belde: "Het popsterrenkamp naderde de show, we hadden geen illusies over wat er op het spel stond. En als het klassieke stuntcasting was, zoals "Oh, mijn tourbus is buiten kapot gegaan" en ik zeg gewoon, "Wauw, Britney Spears, wat doe jij hier?" en dan vliegen we gewoon heel snel over die haai. Het was een geweldig karakter en Ik denk dat ze het goed speelde… Ik ben blij dat we het personage op geen enkele manier sensationeel hebben gemaakt.'

Zoals de Los Angeles Times opmerkte, was het een uitstekende beslissing. Het zorgde niet alleen voor recordhoogtes, maar het werd ook een memorabele aflevering. De show hield van haar cameo en stond in de toekomst open voor een andere. We twijfelen er niet aan dat Neil Patrick Harris er anders over dacht toen het allemaal klaar was.

Aanbevolen: