Wat heeft de cast van 'How I Met Your Mother' gedaan sinds de show eindigde?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de cast van 'How I Met Your Mother' gedaan sinds de show eindigde?
Wat heeft de cast van 'How I Met Your Mother' gedaan sinds de show eindigde?
Anonim

How I Met Your Mother was een van de meest populaire sitcoms van het midden van de jaren 2000. De serie, die een groep vrienden volgde die op zoek was naar liefde in New York City, was gedurende negen seizoenen consequent een van de meest bekeken komedies op televisie en werd genomineerd voor dertig Emmy Awards, waarvan er tien werden gewonnen.

Sommige van de sterren uit de serie waren herkenbare gezichten, zoals Neil Patrick Harris, een voormalig kindsterretje, vooral bekend van zijn hoofdrol in Doogie Howser, M. D., en Alyson Hannigan, die in alle zeven seizoenen van Buffy the Vampire Slayer en de American Pie-filmserie. Andere acteurs in de cast waren relatief onbekend, zoals Josh Radnor en Cobie Smulders. Na slechts een paar seizoenen in de lucht had How I Met Your Mother echter al zijn belangrijkste castleden naar het sterrendom geschoten. Dit is wat die sterren hebben uitgespookt sinds de serie eindigde in 2014.

6 Josh Radnor (Ted Mosby)

Josh Radnor heeft zich relatief onopvallend gehouden sinds het einde van How I Met Your Mother, maar hij is nog steeds betrokken bij tal van interessante projecten. Hij heeft gewerkt in film, televisie, theater en zelfs muziek. Radnor speelde in een handvol indiefilms, zoals Social Animals (2018) en The Seeker (2016). Zijn toneelwerk omvat de hoofdrol in het Tony-genomineerde toneelstuk Disgraced on Broadway en een productie van Little Shop of Horrors in het Kennedy Center. Op televisie speelde hij in verschillende nieuwe shows, waaronder Mercy Street op PBS, Rise op NBC en momenteel Hunters op Amazon Prime. Hij speelde ook een gastrol in een aflevering van Grey's Anatomy als een potentiële liefdesbelang voor Dr. Meredith Grey. Ten slotte heeft Radnor de afgelopen jaren veel werk in zijn muziekcarrière gestoken. Hij heeft twee albums uitgebracht met zijn band Radnor en Lee en één solo-EP genaamd One More Then I'll Let You Go.

5 Jason Segel (Marshall Eriksen)

Jason Segel werd een grote filmster op hetzelfde moment dat hij de hoofdrol speelde in How I Met Your Mother. Hij speelde in films als Knocked Up, Despicable Me en The Muppets terwijl hij nog steeds fulltime Marshall Eriksen speelde. Sinds de show eindigde, is hij creatief blijven werken, maar vooral aan kleinere projecten. Zijn meest opvallende filmrol was als de Amerikaanse schrijver David Foster Wallace in de film The End of the Tour uit 2015. Segel nam na How I Met Your Mother een lange pauze van tv-werk, maar keerde in 2020 terug naar het kleine scherm met een beperkte serie waarin hij niet alleen speelde, maar ook schreef en regisseerde: Dispatched from Elsewhere op AMC. Segel heeft gezegd dat een tweede seizoen van de show een mogelijkheid is, maar er zijn geen directe plannen voor een seizoen twee. Ten slotte is Segel de laatste jaren werkzaam als auteur. Naast zijn schrijfpartner Kirsten Miller heeft hij verschillende romans voor jongvolwassenen en kinderen gepubliceerd, waaronder The Nightmares! serie en de Otherworld-serie.

4 Cobie Smulders (Robin Scherbatsky)

In 2012, terwijl ze nog acteerde in How I Met Your Mother, kreeg Cobie Smulders de rol van Maria Hill in The Avengers. Die rol heeft haar vruchten afgeworpen, aangezien ze de rol speelde in vijf andere Marvel-films en één tv-serie. Smulders speelde ook in vele andere films, waaronder The Lego Movie, Jack Reacher: Never Go Back en verschillende indieprojecten. Ze speelde ook belangrijke rollen in de tv-shows A Series of Unfortunate Events, Friends from College en Stumptown. In 2017 bereikte ze een langjarig doel van haar toen ze speelde in een Broadway-toneelstuk, een revival van Noël Coward's klassieke werk Present Laughter.

3 Alyson Hannigan (Lily Aldrin)

Sinds How I Met Your Mother eindigde, heeft Hannigan voornamelijk als televisiepresentator en presentator gewerkt. In 2016 werd ze de presentator van de populaire goochelshow Penn & Teller: Fool Us, en vanaf 2021 werd ze panellid bij de gloednieuwe comedyclipshow Adorableness, een spin-off van de populaire MTV-clipshow Ridiculousness. Ze heeft echter nog steeds veel acteerwerk gedaan. Ze speelde de moeder van het hoofdpersonage in verschillende Disney-televisieproducties, waaronder Fancy Nancy, Kim Possible (2019) en Flora and Ulysses, een aankomende film op Disney+.

2 Neil Patrick Harris (Barney Stinson)

Neil Patrick Harris is de grootste ster uit de cast van How I Met Your Mother en hij is druk bezig geweest met allerlei soorten werk in de entertainmentindustrie. In 2014 won hij een Tony Award voor zijn hoofdrol in de Broadway-musical Hedwig and the Angry Inch, en hij won een Emmy voor het produceren van de Tony Awards-ceremonie van het voorgaande jaar. Het jaar daarop speelde hij in een kortstondige variétéserie genaamd Best Time Ever met Neil Patrick Harris. Die show werd geannuleerd na slechts acht afleveringen, waardoor Harris vrijkwam om te werken aan A Series of Unfortunate Events, die hij produceerde en waarin hij speelde. Zijn volgende grote rol zal in de vierde Matrix-film zijn. Er is nog heel weinig bekend over dat project, maar er is bevestigd dat Harris in de film zit en de release staat gepland voor december 2021.

1 Cristin Milioti (Tracy McConnell)

Cristin Milioti voegde zich in 2013 voor het laatste seizoen bij de cast van How I Met Your Mother. Destijds was ze vooral bekend door haar hoofdrol in de Tony-winnende Broadway-musical Once. De laatste jaren begint ze echter meer naam te maken als film- en televisieactrice. In 2020 speelde ze in de voor een Golden Globe genomineerde komediefilm Palm Springs en in 2021 begon ze te spelen in de originele HBO Max-komedieserie Made For Love.

Aanbevolen: