Wat heeft Danica Patrick gedaan sinds de splitsing met Aaron Rodgers?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Danica Patrick gedaan sinds de splitsing met Aaron Rodgers?
Wat heeft Danica Patrick gedaan sinds de splitsing met Aaron Rodgers?
Anonim

Naast het constant in het nieuws komen als een van de grootste racers ter wereld, voormalig NASCAR-coureur, is Danica Patrick ook in de publiciteit geweest vanwege haar relatie met Aaron Rodgers.

Aaron Rodgers, de quarterback van de Green Bay Packers en de autocoureur Danica Patrick begonnen te daten in 2018, maar ergens in de loop van de tijd ging het mis en gingen ze twee jaar later uit elkaar. Na hun breuk bleven fans vragen stellen over de details van de splitsing en wat het volgende hoofdstuk van Danica Patrick's leven zou zijn sinds ze met pensioen ging. Dit is wat de racebaanster heeft gedaan sinds het uiteenvallen.

7 Wat Danica Patrick zei over de breuk met Aaron Rodgers

Kort na de breuk vertelde Danica Patrick aan Page Six alles over haar en Rodgers die hun eigen weg gingen. Ze ging naar haar Instagram-pagina om een raadselachtig bericht te plaatsen over haar vroegere relatie met de quarterback. Het was ook de eerste keer dat ze in het openbaar over de kwestie sprak en hoewel ze Rodgers' naam niet specifiek noemde, was het vrij duidelijk over wie ze het had.

In haar woorden: "Ik zei dit aan het begin van de laatste relatie. Ik had zoiets van: 'Kijk. Je groeit of samen; de ene groeit en de andere niet of je groeit uit elkaar, "voegde Patrick eraan toe, "Ik heb nog nooit groei zonder pijn ervaren."

6 Hoge verwachtingen voor haar volgende relatie

Het lijkt erop dat Patricks tijd met Rodgers haar veel over zichzelf heeft geleerd en haar ook heeft geholpen een duidelijker beeld te krijgen van wat ze precies wil in een relatie. De ster verklaarde dat ze vrij hoge verwachtingen had van de volgende man die op haar pad kwam.

"De volgende man heeft zijn werk voor hem gedaan omdat mijn intuïtie, mijn normen, mijn grenzen, mijn wensen en behoeften buiten de hitlijsten zijn", deelde ze met Us Weekly. “Ik heb mezelf zo veel beter leren kennen. Dus het wordt zo veel nauwer en specifieker. En ik denk dat dat de uitdaging is met een relatie.” Het lijkt erop dat degene die Patrick in de gaten heeft, misschien echt zijn best moet doen.

5 Danica Patrick brengt veel tijd door in de sportschool

Gebaseerd op het uiterlijk van Danica Patrick's Instagram-profiel, is ze actief gefocust op haar trainingsroutine. Blijkbaar, als de ster niet werkt of de wereld redt, is ze waarschijnlijk een paar kilometer op straat. Ze pronkt ook met haar trainers via haar pagina en moedigt zo haar volgers aan om mee te doen aan haar fitnessreis. Daar houdt het niet op, ze voegde er ook aan toe dat yoga haar net zo goed in vorm heeft gehouden als sporten, vandaar haar toewijding eraan.

4 Ze is gefocust op het bouwen van haar merken

Toen Danica Patrick met pensioen ging, had ze een uniek merk. Haar succes als voormalig racer, in combinatie met haar knappe uiterlijk, maakte haar het doelwit van veel merken voor sociale media-promoties. Aanvankelijk ging ze naar de televisie en diende als presentator op Spike TV. Daarna coverde ze een paar tijdschriften en enkele tv-commercials.

Haar zakelijke inspanningen eindigden daar niet, want Patrick ging verder met het verkennen van een paar andere ondernemingen, waaronder het starten van een wijnbedrijf, terwijl ze tegelijkertijd werkte aan het creëren van haar eigen kledinglijn. Danica Patrick wordt niet voor niets een grote naam genoemd, terwijl ze al haar ondernemingen goochelde, werkte ze ook in een boek. En in 2017 werd het gepubliceerd met de naam: Pretty Intense: The 90-Day Mind, Body and Food Plan That Will Absoluut je leven veranderen.

3 Danica Patrick heeft misschien ‘The One’ gevonden

In een recent interview sprak Danica Patrick over hoe liefde er voor haar uitziet. Ze legde dit uit en zei: … ik had dit soort grootse visie om iemand te vinden met wie ik gewoon op de bank kon zitten en een glas wijn kon drinken en letterlijk elk onderwerp kon bedenken, eenvoudig of ingewikkeld,” vervolgde ze: “Ik heb me altijd voorgesteld hoe geweldig het zou zijn om iemand te vinden om op de bank te zitten en urenlang te praten, en dat is precies wat we doen.”

Later werd ontdekt dat Patrick verwees naar haar romance met haar nieuwe vriend, Carter Comstock. Us Weekly meldde dat het duo werd gezien op een evenement met de mede-oprichters van een CBD-wellnessmerk dat bekend staat als Beam. Het lijkt erop dat het vrij eenvoudig was om ze te matchen, aangezien het duo al investeringsbanden met het bedrijf had.

2 Haar podcast heeft veel grip gekregen

Twee jaar nadat Danica Patrick haar boek publiceerde, begon het grote aantallen te bereiken en dat bracht haar ertoe een podcast te starten met de naam 'Pretty Intense'. De podcast was geïnspireerd op haar boek en diende als een verlengstuk daarvan.

In de show heeft Patrick verschillende gasten over de vloer. Terwijl sommigen van hen beroemdheden zijn, zijn anderen wetenschappers. De show is gebaseerd op verschillende onderwerpen, variërend van psychische problemen tot gesprekken over het bestaan van buitenaardse wezens. Toen haar ernaar werd gevraagd, zei ze: "Ik word letterlijk gewoon nieuwsgierig naar iemand en vraag dan om ze te interviewen."

1 Danica Patrick inspireert vrouwen over de hele wereld

Hoewel de ex-coureur het druk heeft gehad met haar ondernemerschap, heeft ze ook tijd vrijgemaakt voor andere verplichtingen. Patrick sprak onlangs op het Women's Leadership Breakfast dat plaatsvond in de University Center Club. De show werd donderdagochtend gepresenteerd door de United Way of the Big Bend.

Tijdens het evenement sprak ze over haar leven in het algemeen en hoe ze erin geslaagd is om vrijwel elke onderneming die ze sinds haar pensionering heeft onderzocht, te laten slagen. De aanwezigheid van Patrick op de show maakte dit jaar een aanzienlijk verschil, omdat ze het grootste publiek kon trekken dat het evenement tot nu toe heeft gezien.

Aanbevolen: