The One Theory 'Dit zijn wij'-fans zouden gelijk kunnen hebben

The One Theory 'Dit zijn wij'-fans zouden gelijk kunnen hebben
The One Theory 'Dit zijn wij'-fans zouden gelijk kunnen hebben
Anonim

In de vier volledige seizoenen tot nu toe was 'This Is Us' herkenbaar, hilarisch, hartverscheurend en diep ontroerend. Simpel gezegd, fans zijn geobsedeerd, en ze kunnen niet stoppen met het bedenken van theorieën over de show en hoe het allemaal zal eindigen (omdat het over twee seizoenen zal eindigen).

Hoewel er een paar dingen zijn die fans van seizoen 5 kunnen verwachten, kunnen sommige theorieën zich nog eerder openbaren.

De met sterren bezaaide cast, waaronder Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley en tal van andere getalenteerde acteurs, zetten alles in elke aflevering en trekken kijkers naar de vaak- emotionele verhaallijnen.

Inmiddels weten fans dat Rebecca's eerste echtgenoot, de vader van haar drieling, overlijdt als de kinderen tieners zijn. Ze wordt later verliefd op en trouwt met zijn oude beste vriend Miguel. Maar hiaten in de verhaallijn suggereren dat de twee misschien niet eeuwig duren.

Sommige flashbacks onderzoeken de relatie van Miguel en Jack, zoals de dag dat ze elkaar ontmoetten, maar er is minder filmtijd gewijd aan het huwelijk van Rebecca en Miguel.

En omdat 'This Is Us' in verschillende tijdlijnen rondspringt, hebben fans nog niet ontdekt hoe Rebecca en Miguel elkaar hebben ontmoet. Ze weten ook niet veel over hun toekomst, behalve dat Miguel niet in beeld is als Rebecca op haar sterfbed ligt.

Gelukkig kregen fans direct van een castlid antwoord over wat er gaat komen, bevestigt Amo Mama. In een interview legde Mandy Moore uit dat de komende afleveringen van 'This Is Us' zullen uitleggen hoe haar personage Rebecca contact maakte met Miguel.

Fans voorspelden dat Kate en Toby veel te maken hebben met hoe Rebecca en Miguel bij elkaar kwamen. Afgaande op de reactie van Moore, kunnen ze iets op het spoor zijn.

Mandy zei dat ze "geschokt" was dat fans er zelfs genoeg om gaven om een theorie te formuleren over wat toekomstige afleveringen inhouden en hoe het gezin met elkaar verbonden is. Het is duidelijk dat de cast nooit had gedacht dat de show om een aantal redenen zoveel belangstelling zou wekken als nu.

Onthoud dat 'This Is Us' met opzet een diverse cast in dienst heeft (en ook diverse schrijvers achter de schermen). Veel van de verhalen komen uit persoonlijke ervaringen van castleden en hun families. De show zou bijna kunnen worden geïnterpreteerd als een conglomeraat van verschillende ervaringen, en dat is een beetje het punt, toch?

Hoe dan ook, Moore zei wel dat ze de theorie nog niet eerder had gehoord, maar ze bevestigde dat fans binnenkort antwoorden zullen hebben.

Het vijfde seizoen is net eind oktober begonnen, maar fans kunnen ook een interessant en losjes-bindend zesde seizoen verwachten, zelfs als de show opnieuw wordt verlengd, citeert CheatSheet de maker als zeggend.

Bovendien, te oordelen naar Mandy Moore's foto's van achter de schermen, is er nog veel meer voor fans om enthousiast van te worden.

Aanbevolen: