Chris Pratts gedrag op de set van 'Parks and Recreation' was serieus verkeerd

Inhoudsopgave:

Chris Pratts gedrag op de set van 'Parks and Recreation' was serieus verkeerd
Chris Pratts gedrag op de set van 'Parks and Recreation' was serieus verkeerd
Anonim

In de afgelopen jaren zijn er een hele reeks verschillende grote beroemdheden geweest die zijn ontmaskerd als vreselijke mensen vanwege de MeToo-beweging. Om die reden kan het voor iedereen gemakkelijk zijn om enkele van de vreselijke dingen te vergeten die andere beroemdheden hebben gedaan sinds ze niets met die beweging te maken hadden. Bovendien zijn er enkele beroemde mensen geweest die vreselijke dingen hebben gedaan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord.

Eens was Chris Pratt een van de meest populaire figuren in de acteerwereld. Meer recentelijk is het publieke imago van Pratt echter om veel verschillende redenen aangetast. Verbazingwekkend genoeg was Pratt echter vóór dat alles een voorbeeld van een beroemde acteur die zich misdroeg zonder dat de wereld het wist. De overgrote meerderheid van de mensen heeft immers geen idee dat Pratt iets ernstigs verkeerd heeft gedaan op de set van Parks and Recreation.

Chris Pratt's onwaarschijnlijke roem gebeurde vanwege parken en recreatie

Gedurende de jaren 2000 slaagde Chris Pratt erin iets te doen waar veel mensen alles voor zouden doen, hij verdiende een solide brood als een professionele acteur. In staat om rollen te spelen in verschillende films, waaronder Bride Wars en Jennifer's Body, genoot Pratt nog meer succes op televisie. Pratt speelde immers in Everwood en hij verscheen in negen afleveringen van The O. C. Ondanks al deze prestaties, lijdt het geen twijfel dat Pratt in die tijd beroemd zou zijn geweest, overdreven zou zijn geweest.

In 2009 verscheen Chris Pratt als Andy Dwyer in zijn eerste aflevering van Parks and Recreation. Aangezien Pratt op dat moment niet beroemd was, zou het echter niemand moeten verbazen dat Pratt aanvankelijk niet was ingehuurd om te schitteren in Parks and Recreation. In plaats daarvan was het oorspronkelijke plan dat Pratt alleen in zes afleveringen van Parks and Recreation zou verschijnen.

Gelukkig voor Chris Pratt en fans van Parks and Recreation overal waren de mensen in de show gecharmeerd van zijn optreden als Andy Dwyer. Als gevolg hiervan kreeg Pratt een grote promotie toen werd besloten dat hij zich bij de hoofdcast van Parks and Recreation zou voegen. Vanaf dat moment werd Pratts vertolking van Andy zo populair dat hij in elke aflevering van Parks and Recreation verscheen, afgezien van de tijd dat hij vrij nam om zijn filmcarrière te lanceren.

Tegen de tijd dat het zesde seizoen van Parks and Recreation begon te filmen, was Chris Pratt zo populair geworden dat hij een hoofdrol kon krijgen in Guardians of the Galaxy. Als gevolg hiervan werd Pratt een seizoen uit Parks and Recreation geschreven, zodat hij de zeer succesvolle Marvel Cinematic Universe-film kon filmen. Na dat aanvankelijke succes op het grote scherm, is Pratt gaan schitteren in verschillende blockbuster-films, waaronder verschillende MCU- en Jurassic World-films. Terugkijkend op zijn carrière tot nu toe, is het duidelijk dat Pratt zijn filmsterrenstatus te danken heeft aan zijn rol in Parks and Recreation.

De tijd dat Chris Pratt iets ernstig verkeerd deed op de parken en recreatieset

Aangezien de mensen achter The Graham Norton Show hun beroemde gasten veel alcohol schenken, zijn sterren vaak heel openhartig tijdens hun optredens. Met dat in gedachten is het logisch dat Chris Pratt tijdens een optreden in die show sprak over de keer dat hij Rashida Jones en Amy Poehler flitste op de set van Parks and Recreation.

Tijdens een gedenkwaardig Parks and Recreation-moment zien Leslie Knope en Ann Perkins Andy Dwyer volledig naakt, waarbij het beeld wazig is voor de kijkers. Volgens Chris Pratt moest hij vleeskleurige slips dragen toen hij die reeks filmde. Desondanks deed Pratt de slip uit voor één take, wat betekende dat toen Amy Poehler een deur opende, zij en Rashida Jones heel Pratt zagen terwijl hij naakt stond. Terwijl hij praatte over waarom hij zich op dat moment volledig uitkleedde, legde Pratt uit dat hij dacht dat een verrassing van Poehler en Jones zo zou resulteren in hilarische beelden.

In alle eerlijkheid tegenover Chris Pratt, wijst al het bewijs op het idee dat zijn motivatie om twee van zijn medesterren te verrassen met zijn naakte lichaam was om te lachen. Bovendien is het vermeldenswaard dat de twee vrouwen die Pratt flitste, Amy Poehler en Rashida Jones, hem als mens lijken te aanbidden. Desondanks was wat Pratt deed duidelijk ernstig verkeerd.

Toen Amy Poehler en Rashida Jones kwamen werken aan Parks and Recreation, hadden ze erop moeten kunnen vertrouwen dat niemand zonder hun toestemming naakt voor hen zou gaan staan. Bovendien waren er een heleboel andere mensen op de set toen Pratt plotseling naakt verscheen en sommigen of zelfs allemaal ongemakkelijk met wat hij deed. Zelfs als iedereen die aanwezig was toen Pratt naakt op de set van Parks and Recreation was, het goed vond wat hij deed, verraste hij iedereen, dus er was geen manier voor hem om dat te weten.

Verbazingwekkend genoeg onthulde Chris Pratt dat hij door zijn naakte stunt op de Parks and Recreation-set bijna werd ontslagen uit de hitshow. Desondanks realiseert Pratt zich duidelijk niet hoe fout hij was om zich zo uit te kleden, omdat hij dacht dat zijn acties grappig genoeg waren om te worden beschreven in een talkshow om te lachen.

Aanbevolen: