Hoeveel verdiende Chris Pratt voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Chris Pratt voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom'?
Hoeveel verdiende Chris Pratt voor 'Jurassic World: Fallen Kingdom'?
Anonim

De overgang van film naar televisie is voor de meeste artiesten behoorlijk moeilijk, maar er zijn er die dit goed hebben gedaan en het goed hebben gedaan. Natuurlijk maakt het hebben van een gouden kans voor een grote rol dingen gemakkelijker. Zoals we hebben gezien sinds zijn Parks and Rec-dagen, is Chris Pratt een kracht op het grote scherm geworden door Star-Lord te spelen in de MCU en door Owen te spelen in de Jurassic World-serie.

De Jurassic World-films waren tot nu toe gigantische hits aan de kassa en ze hebben een filmfranchise volledig nieuw leven ingeblazen waarvan veel mensen dachten dat het bijna klaar was. Het succes van deze films heeft ertoe geleid dat mensen zich afvragen hoeveel geld Chris Pratt ermee verdient.

Laten we eens kijken hoeveel Chris Pratt heeft gemaakt voor Jurassic World: Fallen Kingdom !

Hij maakte 7 figuren voor Jurassic World

Chris Pratt
Chris Pratt

Om te zien hoe het salaris van Pratt in de loop van de tijd is veranderd, moeten we teruggaan naar de eerste aflevering in de moderne franchise. Dit zal helpen om een duidelijker beeld te krijgen van hoe de dingen zijn verschoven voor de ster.

In 2015 stond Jurassic World gepland voor release, en er was veel hype rond de film. Hoewel de Jurassic Park-franchise afliep, luidde deze film een nieuw tijdperk in met nieuwe personages en ongelooflijke CGI, waardoor velen dachten dat het precies zou kunnen zijn wat de dokter voor fans had besteld. Het bleek dat de hype echt was, en al snel was de wereld opnieuw verslaafd aan dinosaurussen.

Volgens Box Office Mojo zou Jurassic Worl d $ 1,67 miljard binnenhalen aan de kassa, waardoor het een kolossaal succes werd dat leidde tot een nieuwe reeks films. De casting was geweldig, de film was vermakelijk en het leidde tot nog meer optimisme voor toekomstige afleveringen.

Voor zijn optreden in de film is gemeld dat Chris Pratt een cheque van zeven cijfers heeft gekregen, hoewel er geen specifiek bedrag bekend is. Dit was een mooie verandering voor Pratt, die als een leidende man tot zijn recht kwam. Natuurlijk, televisiewerk is geweldig en zo, maar veel mensen willen uiteindelijk het gezicht van de franchise zijn. Voor Pratt was dit de tweede franchise die hij speelde, samen met Guardians of the Galaxy.

Nu Jurassic World een enorme hit werd aan de kassa, was het tijd voor Pratt om het geldbedrag dat hij verdiende in te zamelen.

Hij verdiende $10 miljoen voor Fallen Kingdom

Chris Pratt
Chris Pratt

Zeven figuren in een film laten verschijnen is niets om mee te spotten, en het was zeker een goed uitgangspunt voor Chris Pratt. Toen het echter tijd was voor Jurassic World: Fallen Kingdom om naar de bioscoop te gaan, zorgde Pratt ervoor dat hij toestak terwijl het strijkijzer heet was en een loonsverhoging kreeg.

Er is gemeld dat Pratt zijn loon tot $ 10 miljoen kon krijgen voor het vervolgproject, dat vrijwel gegarandeerd een munt zou slaan aan de kassa. Pratt had elke cent verdiend die hij kreeg, en het was duidelijk dat de studio wist dat ze het maximale uit de artiest zouden blijven halen.

Uiteindelijk werd Jurassic World: Fallen Kingdom uitgebracht in de bioscoop, waarmee officieel een trilogiefilm werd opgezet. Gedurende deze tijd was het project volgens Box Office Mojo in staat om $ 1,3 miljard te verdienen aan de kassa, waardoor het twee opeenvolgende grote hits voor de franchise was.

De dingen waren ver verwijderd van waar ze voorheen waren, en het leek erop dat Jurassic World nu niet meer te stoppen was. Dit betekende dat Pratt eigenlijk overal was dankzij het gecombineerde succes van deze franchise en de Guardians-franchise.

Nu de trilogiefilm in aantocht is, beginnen mensen nieuwsgierig te worden naar het salaris dat Pratt mee naar huis zal nemen voor het project.

Zijn loon voor Jurassic World: Dominion is onbekend

Chris Pratt
Chris Pratt

Jurassic World: Dominion is helemaal klaar om de derde aflevering in de moderne franchise te worden, en er is optimisme dat het een mooie buiging kan maken voor dingen of mogelijk de deur openlaat voor meer. Omdat hij de ster is, beginnen mensen nieuwsgierig te worden hoeveel Chris Pratt mee naar huis zal nemen.

Op dit moment is er geen salaris bekend voor Chris Pratt voor de trilogiefilm, maar als de geschiedenis ons iets vertelt, kunnen we ons niet voorstellen dat hij minder dan $ 10 miljoen verdient. We zouden een scenario kunnen zien waarin hij een kleinere vooruitbetaling krijgt ten gunste van winst, maar die details kunnen later naar voren komen.

Desalniettemin zorgden de eerste twee films in deze franchise ervoor dat Dominion een enorme hit werd, dus hopelijk kan de grootste ster van de film verzilveren zolang hij kan.

Een cheque van $ 10 miljoen voor één film is een behoorlijke compensatie, en het is verbazingwekkend dat Pratt dit nog steeds naar een ander niveau kan tillen.

Aanbevolen: