Fear The Walking Dead' Seizoen 6: Wie zal Ginny bijl wanneer de tijd daar is?

Inhoudsopgave:

Fear The Walking Dead' Seizoen 6: Wie zal Ginny bijl wanneer de tijd daar is?
Fear The Walking Dead' Seizoen 6: Wie zal Ginny bijl wanneer de tijd daar is?
Anonim

Op Fear The Walking Dead blijven tegenstanders over het algemeen niet lang hangen. Ze hebben de neiging om seizoensbogen te hebben die onvermijdelijk eindigen met het feit dat ze worden verslonden door wandelaars of worden uitgedoofd door afvallige overlevenden. Dat is het geval geweest voor vrijwel elke antagonist die zo ver teruggaat als seizoen 2, en men kan zelfs beweren dat Lt. Moyers (Jamie McShane) de centrale schurk van het eerstejaarsseizoen was. Het punt is dat hun tijd in de serie meestal beperkt is.

Wat dat betekent voor seizoen 6 van TWD's begeleidende serie is dat Virginia (Colby Minifie) waarschijnlijk een soortgelijk lot zal ondergaan wanneer het huidige seizoen zijn einde nadert. Bovendien maakt ze veel vijanden, en ze laten de ongevoelige leider niet heelhuids van het gevecht weglopen.

John Dorie (Garret Dillahunt), bijvoorbeeld, werd gedwongen toe te zien hoe zijn vriend Janis werd verslonden op een van de meest verschrikkelijke manieren die je je kunt voorstellen, ondanks dat hij onschuldig was aan verzonnen beschuldigingen, allemaal omdat Ginny een bijl had om te slijpen met de nieuwkomers in haar gemeenschap. Haar beslissing maakte John zo kwaad, dat hij overwoog Ginny te vermoorden en zich zo nodig een weg naar buiten te schieten. Victor (Colman Domingo) slaagde erin zijn bondgenoot te overtuigen om zijn leven niet weg te gooien voor wraak, maar dat betekent niet dat John op een gegeven moment geen gerechtigheid voor Janis (Holly Curran) zal zoeken.

Wie wil er nog meer Virginia dood

Afbeelding
Afbeelding

Agent Dorie is niet de enige die van plan is om Virginia neer te halen. Morgan Jones (Lennie James) werkt in de schaduw, verzamelt middelen en maakt een plan om de post-apocalyptische dictator aan te vallen wanneer ze het meest kwetsbaar is. Hij heeft Ginny's premiejager Emile al met succes neergeslagen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Morgan de vrouw in handen krijgt die hem van Grace scheidde. Houd in gedachten dat dit niet de enige reden is waarom hij Ginny wil stoppen.

Het enige andere personage dat Virginia zou kunnen verslaan zonder te worden doodgeschoten door haar Rangers, is Daniel Salazar (Ruben Blades). Hij doet alsof hij in een staat van shock verkeert en loopt gedachteloos rond als een hersendood die alleen in staat is om de meest ondergeschikte taken uit te voeren. Het punt is dat Daniël zich heel goed bewust is van wat er om hem heen gebeurt.

Daniels reden om de gedaante van een dwaas aan te nemen, is om tijd voor zichzelf te winnen. Morgan reikte in het geheim naar hem uit en de twee hebben samen een plan. De rol van Daniël is echter nog onduidelijk. Hoewel hij zo dicht bij Ginny is, biedt het hem een unieke kans.

Aangezien Daniels beste vaardigheid het knippen van haar is, heeft hij toegang verleend tot iedereen in hun privévertrekken. We waren zelfs getuige van de kapper in het huis van Virginia, die haar een trim gaf met verschillende scherpe gereedschappen die naast hem zaten. Daniel maakte geen gebruik van de kans om haar te vermoorden, maar dat is omdat hij zich zorgen maakt over wat de Rangers met zijn vrienden zullen doen. Natuurlijk, als ze eenmaal buiten gevaar zijn, kun je gerust zeggen dat Daniel zijn scherpste schaar zal grijpen om Ginny's keel door te snijden. Hij heeft niets persoonlijks tegen haar, maar ze liet de Rangers Skidmark van hem afnemen, en dat was een aanzienlijk persoonlijk verlies voor Daniel, een verlies dat volgens hem sadistische bedoelingen had.

Afbeelding
Afbeelding

Afgezien van de hierboven genoemde personages, kan iemand anders uit Ginny's gemeenschap net zo graag willen dat de dictator uit de commissie wordt gehaald als Morgan en de anderen. We weten dat niet iedereen tevreden is met hoe Virginia de zaken regelt, zoals blijkt uit het feit dat verschillende mensen AWOL hebben verlaten. Ze hebben dat gedaan omdat de omstandigheden binnen de gemeenschap erbarmelijk zijn, en ze hebben er genoeg van. Dat zou er op zijn beurt toe kunnen leiden dat een ontevreden overlevende Ginny neerschiet tijdens een van haar toespraken.

Of het nu Morgan, Alicia, John Dorie of een lid van The Pioneers is, een van hen zal de sadistische dictator neerleggen voordat seizoen 6 eindigt. Ze hebben allemaal een bijl te slijpen met Virginia, en niemand zal haar laten weglopen van dit gevecht. De vraag is, wie zal het zijn?

Aanbevolen: