Dit is waarom Josh Schwartz geen reboot van 'The O.C.' wil

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Josh Schwartz geen reboot van 'The O.C.' wil
Dit is waarom Josh Schwartz geen reboot van 'The O.C.' wil
Anonim

Terwijl Adam Brody heeft gezegd dat hij het over The O. C. saai, de belangstelling van fans voor dit tienerdrama is nog steeds op een recordhoogte. De show ging in première in 2003 en duurde vier seizoenen, en kijkers genoten van het zien van de gekke dingen die Seth, Summer, Ryan en Marissa overkwamen.

Veel populaire shows krijgen een opleving, zoals de aanstaande reboot van Pretty Little Liars, en fans zouden graag meer afleveringen van The O. C. Josh Schwartz, de maker van de serie, heeft gezegd dat hij de serie niet terug zal brengen. Laten we eens kijken waarom.

Een verhaal dat al verteld is

De O. C. is een van de beste tienerdrama's uit de jaren 2000 en het is dus geen wonder dat er enige belangstelling van fans is geweest voor een gloednieuw verhaal.

Josh Schwartz vertelde tijdens de Television Critics Association-tour in 2019 dat hij The O. C. niet opnieuw zou opstarten. Volgens Metro.co.uk zei hij: "Voor ons was dat een heel, heel bijzonder verhaal. We hadden het gevoel dat we dat verhaal tegen het einde af hadden."

Volgens The Huffington Post begonnen mensen te praten over de terugkeer van de show omdat Adam Brody en Rachel Bilson, die tortelduifjes Seth Cohen en Summer Roberts speelden, elkaar tijdens het reizen zagen. Ze spraken over hun reünie op Instagram en fans waren zo opgewonden om ze samen te zien.

Rachel Bilson als Summer Roberts en Adam Brody als Seth Cohen op de O. C
Rachel Bilson als Summer Roberts en Adam Brody als Seth Cohen op de O. C

De publicatie merkt op dat hoewel Bilson akkoord zou gaan met een reboot, Brody niet zo enthousiast lijkt. Bilson zei: "Het was zo'n geweldige show en een geweldige groep. Ik ben nog steeds super close met [de makers van de serie] Josh Schwartz en Stephanie Savage. Ik zou ze mijn leven toevertrouwen. Dus waar ze ook heen zouden gaan, ik zou volgen. Ik zou er natuurlijk voor open staan. Het is een zeer dierbare herinnering voor mij en iets waar ik super dankbaar voor ben.”

Brody zong een ander deuntje en zei in een interview: "Ik kan me voorstellen dat ze op een gegeven moment het pand zullen gebruiken om [op de een of andere manier opnieuw op te starten], en ik ben er helemaal voor. Ik doe het niet Let op deze reboots of zelfs remakes. Dat gezegd hebbende, ik ben niet [betrokken] Ik heb geen interesse in het opnieuw bezoeken van mijn middelbare schoolkarakter. En eerlijk gezegd, voor Ben McKenzie, ik weet dat hij dat ook niet doet. Ik weet dat het gek is. Hoe durf ik nepwerk af te wijzen? Maar creatief ben ik niet zo geïnteresseerd."

Hoewel het moeilijk is om Schwartz te horen zeggen dat de show niet opnieuw zal worden opgestart, is het logisch dat hij vindt dat de verhalen al zijn verteld.

Mischa Barton's mening

mischa barton als marissa kuiper op de o.c
mischa barton als marissa kuiper op de o.c

Mischa Barton werd beroemd nadat ze Marissa Cooper in de show speelde, en haar personage ervoer zeker veel pijn. Ze ging met de verkeerde mensen uit, keek toe hoe haar familie totaal uit elkaar viel en stierf zelfs in een van de treurigste en meest dramatische scènes van een tienerdrama.

De actrice deelde dat ze een reboot van The O. C. Volgens ET Online zei ze: "Ik denk dat er manieren zijn waarop het zeker kan gebeuren. Ik bedoel, in deze industrie is er een manier om alles te doen. Als je The O. C. echt terug wilt krijgen, kunnen we natuurlijk, er is een manier. Personages kunnen enigszins veranderen of afwijken of terugkomen als een neef. Zoals, wat maakt het uit? Er zijn zoveel miljoen verschillende manieren om iets te herschrijven en hetzelfde verhaal op een iets andere manier te vertellen. Ik denk absoluut niet dat dat verhaal is dood ofwel omdat… er zeker ruimte is voor een O. C.-achtig drama."

Creëren van de O. C

In een interview met Uproxx.com deelde Schwartz dat hij 25 jaar oud was toen zijn idee voor een tienershow werd verkocht en 26 toen hij The O. C. Het is inspirerend en verbazingwekkend dat hij zo jong was.

Hij legde uit dat Ryan Atwood de lens was waardoor het verhaal werd verteld omdat hij "een buitenstaander was." Schwartz zei: "De show zal altijd over buitenstaanders gaan; we zouden je meenemen naar de meest exclusieve nieuwe geldplaats in het land, en het vieze kleine geheim daarvan is dat iedereen die daar is niet het gevoel heeft dat ze erbij horen. En ik denk dat niemand in het leven echt het gevoel heeft dat hij erbij hoort. Iedereen voelt zich een buitenstaander. En we probeerden echt om dat het leidende thematische idee van de show te maken."

Hij vervolgde: "En natuurlijk is de beste manier om dat te doen via een heel letterlijke buitenstaander, en we wilden een personage hebben dat die wereld zou opschudden, maar aan het eind van de dag was het ook een kind dat het waard was om een tweede kans te geven."

Schwartz deelde in zijn interview met Uproxx.com dat alle creatieve planning in het eerste seizoen ging, en verder waren ze niet helemaal zeker. Hij zei: "We hebben het verhaal afgemaakt. Ryan ging terug naar Chino. De show is voorbij. Ja. Nee, niemand heeft me echt voorbereid dat er nog andere seizoenen zouden komen."

Met dat in gedachten is het logisch dat de maker van een van de meest populaire tienershows na vier seizoenen het niet opnieuw wil opstarten. Hoewel fans dat niet graag horen, kunnen ze The O. C. en bezoek Seth, Ryan, Summer en Marissa op elk moment.

Aanbevolen: