Hier is waarom een reboot van vrienden absoluut geen zin heeft

Inhoudsopgave:

Hier is waarom een reboot van vrienden absoluut geen zin heeft
Hier is waarom een reboot van vrienden absoluut geen zin heeft
Anonim

Met zijn solide reputatie als favoriete sitcom onder millennials, zal Friends altijd een show zijn waar met een glimlach over wordt nagedacht… en de wens om alle afleveringen zo snel mogelijk te binge-watchen. Het is moeilijk om een meer populaire show uit de jaren 90 te bedenken, en het heeft zeker sterren gemaakt van Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow en de rest van de bende.

Behalve het praten over hoe geweldig Ross en Rachel samen waren, hebben fans één vraag waar ze behoorlijk geobsedeerd door zijn: zullen er ooit meer afleveringen komen? Komt er een reünie of reboot of hoe we het ook willen noemen? Hoewel veel fans het idee nooit zouden willen stoppen, lijkt het erop dat er problemen zijn met het opnieuw naar onze tv-schermen van Friends brengen.

Blijf lezen om erachter te komen waarom er geen reden is om Friends opnieuw op te starten.

15 De seriefinale voelt al helemaal perfect

De seriefinale van Friends voelt helemaal perfect, en dit is iets waar de meeste fans het waarschijnlijk mee eens zijn. Iedereen eindigt met wie je wilt, dus er is een gevoel van afsluiting.

Het maken van een herstart zou daarmee knoeien en het zou helemaal niet goed zijn.

14 De vriendengroep is verhuisd, waardoor een herstart verwarrend is

Na de seriefinale was het duidelijk dat de hoofdgroep niet langer tegenover elkaar in hetzelfde flatgebouw zou wonen.

Aangezien ze allemaal waren verhuisd, zou dit zeker een herstart verwarrend maken. Hoe zou het zelfs werken? Het slaat nergens op.

13 Maker Marta Kauffman zegt dat de serie werkte omdat het ging over de jaren dat je vrienden je familie waren

Marta Kauffman, de maker/showrunner van Friends, heeft gezegd dat de serie geweldig was omdat de ongehuwde personages hun eigen "familie" creëerden en dat maakte het zo mooi.

Variety citeerde haar en zei: "Een van de redenen waarom we geen reünie zullen doen, is omdat dit een show is over een tijd in je leven waarin je vrienden je familie zijn. En als je een gezin hebt, verandert dat ".

12 Zelfs Jennifer Aniston heeft gezegd dat er geen vrienden meer zullen zijn

Volgens Deadline heeft Jennifer Aniston gezegd dat er niet meer vrienden zullen zijn.

Dit is nog een reden waarom een herstart niet waarschijnlijk lijkt. Immers, als de actrice die Rachel Green speelde nee zegt, lijkt het alsof dat behoorlijk definitief is. Ze zou weten of dit een mogelijkheid was, toch?

11 Matt LeBlanc heeft gezegd dat Joey's karakter nu saai zou zijn

Matt LeBlanc is geliefd vanwege het spelen van het zeer dwaze en grappige personage Joey. Hij heeft gezegd dat dit personage nu echt saai zou zijn als er een reboot zou zijn.

Cheat Sheet citeerde de acteur en zei: "We willen zien wat Joey nu doet. Niemand wil dat Joey zijn colonoscopie krijgt! Niemand wil dat zien.".

10 Een fan maakte het goede punt dat Rachel en Ross geen boeiende romantiek meer hebben

Dankzij dit bericht op Quora weten we van dit slimme punt van een fan: ze schreven: "Ross en Rachel zijn misschien getrouwd en nu zal Elizabeth ouder zijn geworden. Dus we zullen het niet meer zien - weer weg romantiek.". Afgezien van de fan die de naam Elizabeth gebruikt in plaats van Emma, denken we dat ze perfect zijn!

9 Reboots zijn vaak gericht op de kinderen van de personages, en dat voelt niet goed voor vrienden

Een discussie op Reddit vermeldt hoe reboots zich vaak richten op de kinderen van de personages en dat zou iets kunnen zijn dat een Friends-reboot doet.

Maar als we hier over nadenken, voelt het dan goed voor Friends? Het lijkt gewoon te algemeen en alsof het al zo vaak is gedaan.

8 David Schwimmer maakt mensen van streek door te zeggen dat een volledig zwarte of volledig Aziatische herstart van vrienden zou moeten gebeuren

Volgens AV Club zei David Schwimmer dat een "volledig zwarte of volledig Aziatische" Friends-reboot zou moeten plaatsvinden. Hij maakte mensen van streek en beledigde mensen omdat hij het feit dat er een sitcom was genaamd Living Single volledig negeerde. Dit is nog een reden waarom het onderwerp van een herstart geen goed idee lijkt.

7 Matthew Perry heeft nare dromen over meer vrienden en houdt niet van het idee

De acteur die bekend staat om het spelen van Chandler, heeft nare dromen over het doen van meer Friends.

Matthew Perry vertelde Variety: "Ik heb deze terugkerende nachtmerrie - ik maak hier geen grapje over. Als ik slaap, heb ik deze nachtmerrie dat we weer 'Vrienden' doen en niemand geeft erom… Dus als iemand het vraagt mij, ik ga nee zeggen".

6 Lisa Kudrow en David Schwimmer wilden de laatste afleveringen niet eens filmen

Zoals de NY Times uitlegt: "Zowel David Schwimmer als Lisa Kudrow moesten worden overgehaald om terug te keren voor de laatste seizoenen van Friends". Het lijkt erop dat ze de laatste afleveringen niet wilden filmen, en aangezien dat het geval was, zouden ze dan echt terug willen komen en nog meer willen doen?

5 Tien jaar lang een succesvolle, goede show hebben is indrukwekkend, dus don't Rock The Boat

Het is absoluut een groot probleem dat Friends een heel decennium in de lucht was… en meer dan dat, het was zo succesvol en het meeste wordt als zeer goed gemaakt beschouwd.

Dat is indrukwekkend, dus het lijkt het beste om de boot niet te laten schommelen door een herstart uit te voeren die misschien helemaal niet geweldig is.

4 De cast leeft nu een ander leven

Toen Friends in de uitzending was, was de cast jonger en kon ze lange uren op de set doorbrengen om de show te filmen. Nu zijn het filmsterren (zoals Jennifer Aniston) of nemen ze verschillende andere projecten aan wanneer ze dat willen.

Een deel van de cast heeft nu ook kinderen, dus misschien willen ze geen tijd wegnemen van hun familie voor een reboot van Friends.

3 Marta Kauffman heeft het gevoel dat ze de show die ze wilden maken al hebben gemaakt

Marta Kauffman vertelde Variety: "We hebben de show gedaan die we wilden doen. We hebben het goed gedaan en we hebben er een buiging voor gemaakt".

Het lijkt erop dat ze het gevoel heeft dat ze de Vrienden die ze wilden maken al hebben gemaakt, dus als we er zo over nadenken, waarom zouden ze dan opnieuw opstarten?

2 HBO Max heeft een speciale reünie die goed genoeg is

The Hollywood Reporter zegt dat HBO Max een speciale reünie zal houden met de Friends-cast. Dit is geweldig om te horen en het voelt alsof het goed genoeg is.

Fans willen tenslotte gewoon dat de vriendengroep weer samen rondhangt en dat is precies wat hier zal gebeuren. Het wordt "een speciale reünie" genoemd.

1 Reboots zijn over het algemeen niet zo geweldig in termen van kwaliteit

De waarheid is dat reboots niet altijd even goed zijn in termen van kwaliteit, te oordelen naar shows als Will and Grace en Mad About You die de eerste keer specialer aanvoelden.

Op basis van die reden lijkt het niet nodig om Friends opnieuw op te starten. We zullen altijd de OG-afleveringen hebben, toch?

Aanbevolen: