Hoe '13 Reasons Why'-actrice Katherine Langford haar nettowaarde van $ 5 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe '13 Reasons Why'-actrice Katherine Langford haar nettowaarde van $ 5 miljoen vergaarde
Hoe '13 Reasons Why'-actrice Katherine Langford haar nettowaarde van $ 5 miljoen vergaarde
Anonim

Terwijl Katherine Langford beroemd werd door het spelen van Hannah Baker in het controversiële Netflix-drama 13 Reasons Why, is haar carrière sindsdien alleen maar gestegen. Langford nam de hoofdrol op zich in Cursed van Netflix en net als andere acteurs van 13 Reasons Why doet ze het goed en verschijnt ze in veel films en tv-shows. Ze wordt zeker het meest erkend voor het spelen van Hannah, want dat is geen rol die mensen gemakkelijk kunnen vergeten, en dit personage heeft een enorme invloed op hoofdpersonage Clay Jensen, Katherine Langford heeft een comfortabel vermogen van $ 5 miljoen. Laten we eens kijken hoe de 24-jarige actrice haar geld verdiende.

13 Redenen waarom

Het lijkt erop dat Langford het grootste deel van haar vermogen zou hebben van 13 Reasons Why, het tienerdrama met veel wilde en verontrustende momenten. Haar optreden als Hannah Baker, een tienermeisje dat zelfmoord pleegt nadat er veel moeilijke dingen met haar zijn gebeurd, was absoluut memorabel.

Filmzone schat het "jaarinkomen" van Langford op $ 1 miljoen. Het is gemakkelijk in te zien hoe haar vermogen zou oplopen tot $ 5 miljoen, aangezien ze erg goed betaald lijkt te zijn.

Langford kreeg $ 80.000 betaald voor elke aflevering. Volgens Stylecaster.com kreeg ze dit salaris voor seizoen één en twee. De publicatie wijst erop dat het verschijnen in het eerste seizoen betekende dat de actrice $ 1.040, 000 verdiende. Dylan Minnette kreeg later $ 200.000 voor elke aflevering, en hoewel de actrice achter Hannah Baker niet in de serie bleef, ze zeker een mooi salaris verdiend.

Filmrollen

Langford is geen onbekende in films, aangezien ze de afgelopen jaren veel spraakmakende rollen heeft gehad. Deze hebben allemaal bijgedragen aan haar vermogen.

Langford speelde Leah in Love, Simon, de film uit 2018 over een tiener die in het reine komt met zijn seksualiteit. Langford vertelde W Magazine dat ze het scenario voor de film las toen ze nog aan het eerste seizoen van 13 Reasons Why werkte en dat ze kon zien dat Leah een belangrijk en cool personage was dat ze wilde spelen.

In 2019 speelde de actrice Meg in Knives Out, het moordmysterie dat het publiek versteld deed staan. Ze was ook de stem van een personage genaamd Steffy in de animatieserie Robot Chicken. Het is leuk dat ze in verschillende genres verschijnt en voor alles open lijkt te staan.

Langfords andere grote rol was de hoofdrol in het Netflix-drama Cursed. Ze vertelde PopSugar dat ze van het fantasy-genre houdt, dus dit was iets dat haar aansprak. Ze legde uit dat het heel cool was om de legende van Arthur opnieuw te vertellen. Ze vertelde de publicatie: "Het leuke van Cursed is dat je die mix van fantasie hebt, en het heeft elementen van het etherische, maar dan is het ook gebaseerd op menselijkheid, wat het nu toepasbaar en herkenbaar maakt voor het publiek."

Langford speelt ook samen met Charlie Plummer in de film Spontaneous uit 2020. Het is een romcom met sciencefiction-elementen, aangezien tieners spontaan ontbranden.

Een controversieel personage spelen

Terwijl 13 Reasons Why veel critici heeft, omdat sommigen vonden dat het onderwerp te donker was voor tieners om naar te kijken, erkent Langford dat het "de moeilijkste eerste rol" was.

In een interview met NME.com zei Langford: "Die ervaring was mijn enige ervaring op een filmset. Het is een rol die ik heel dankbaar ben te hebben gespeeld, en een verhaal dat ik dankbaar ben hebben verteld. Maar ja, als ik nu terugkijk, denk ik dat dat waarschijnlijk de moeilijkste eerste rol was om een aantal redenen te hebben. Maar om een overweldigend aantal andere redenen was het ook de beste."

De actrice vond het leuk om op de set te zijn met de andere castleden en de crew en zegt dat het "een rol is die ik altijd in mijn hart zal hebben."

Volgens The Hollywood Reporter liet het Netflix-drama oorspronkelijk de scène zien waarin Hannah haar leven beëindigt, en het was erg verontrustend, dus ze hebben het later bewerkt. Brian Yorkey, de showrunner, legt uit: "We geloven dat deze bewerking de show zal helpen het meeste goed te doen voor de meeste mensen, terwijl het risico voor bijzonder kwetsbare jonge kijkers wordt beperkt."

In mei 2018 plaatste Langford op haar Instagram-account dat het laatste seizoen van de show een week verwijderd was van première. Ze liet fans weten dat de show voor sommige mensen misschien schokkend is: ze schreef: "Hoe belangrijk het ook was om terug te komen voor een seizoen 2, weet alsjeblieft dat we net als seizoen 1 veelvoorkomende problemen en dingen behandelen die gevoelig kunnen zijn voor sommige."

Met een nettowaarde van $ 5 miljoen stijgt de Hollywood-ster van Katherine Langford en het is redelijk om te zeggen dat ze in de loop van de jaren alleen maar meer miljoenen zal verdienen en in meer interessante projecten zal schitteren.

Aanbevolen: