Hoe Evangeline Lilly haar nettowaarde van $ 15 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Evangeline Lilly haar nettowaarde van $ 15 miljoen vergaarde
Hoe Evangeline Lilly haar nettowaarde van $ 15 miljoen vergaarde
Anonim

Met een carrière die al sinds de jaren 2000 bloeit, is Evangeline Lilly een artiest die weinig meer te bereiken heeft in Hollywood. Ze heeft succes gehad in zowel film- als televisieprojecten, met haar tijd in de MCU en op Lost als misschien wel haar grootste carrière-overwinningen tot nu toe.

Het spreekt voor zich dat Lilly het financieel redelijk goed voor zichzelf heeft gedaan, en op dit moment heeft ze naar schatting een vermogen van ongeveer $ 15 miljoen. Dat is een ongelooflijk aantal, en Lilly verdiende er elke cent van.

Laten we eens nader bekijken hoe Evangeline Lilly haar fortuin verdiende.

‘Lost’ heeft haar bank geland

Op dit moment heeft Evangeline Lilly een uitzonderlijke carrière in Hollywood gehad en fans over de hele wereld kennen haar van verschillende projecten. Al vroeg was het haar tijd op Lost die haar echt op de kaart zette. Ze was een uitgelichte artiest in de show, die een groot succes was op het kleine scherm. Natuurlijk leverde haar tijd op de show haar een aanzienlijk bedrag op en heeft ze haar ongetwijfeld geholpen haar vermogen te vergroten tot wat momenteel naar schatting $ 15 miljoen is.

CheatSheat heeft een uitzonderlijk artikel geschreven over Lilly's tijd op Lost en de hoeveelheid geld die ze verdiende aan de serie. Net als andere artiesten op succesvolle shows, begonnen de dingen bescheiden genoeg voor Lilly op de salarisafdeling, maar naarmate de show in populariteit bleef toenemen, begon haar salaris aanzienlijk te stijgen, wat haar uiteindelijk miljoenen dollars opleverde.

In hun berekeningen paste CheatSheet de inflatie aan, terwijl de gerapporteerde salarissen werden uitgewerkt om te concluderen dat de Lilly tijdens haar tijd op de show ongeveer $ 14 miljoen verdiende aan het geld van vandaag. Als ze zelf bonussen had gekregen, dan zou dit aantal veel, veel hoger kunnen zijn, maar dat blijft op dit moment onbekend.

Lost was een geldmaker voor Lilly, maar het is niet de enige manier waarop ze haar vermogen heeft vergroot tijdens haar tijd in de entertainmentindustrie.

De MCU is een filmboost geweest

Zo geweldig als televisie is geweest voor Evangeline Lilly, heeft ze ook op het grote scherm furore gemaakt. In de afgelopen jaren heeft ze uitzonderlijk werk verricht in de MCU, en ze heeft absoluut flink wat geld verdiend terwijl ze dat deed.

Lilly heeft in drie MCU-films gespeeld, waaronder Avengers: Endgame, de op één na meest winstgevende film aller tijden. Haar voorschotsalaris was waarschijnlijk leuk, maar de restjes die erbij kwamen, moeten daar aanzienlijk aan hebben bijgedragen. Wat nog indrukwekkender is, is dat zij en Paul Rudd gelijke facturen zullen ontvangen voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Volgens regisseur Peyton Reed: Ze zijn een partnerschap en zij is daar een heel, heel belangrijk onderdeel van. En dat was heel bevredigend, ik denk dat we technisch gezien de eerste Marvel-film waren met een vrouwelijke held in de titel van de film. Die balans vinden in die film, dat is heel belangrijk voor mij, want dat is historisch gezien een mannenspeelveld. Maar dat is nu echt, echt aan het veranderen op een geweldige manier.”

Elders op het grote scherm was Lilly een hoofdrolspeler in de Hobbit-franchise als Tauriel. Haar salaris is op dit moment niet bekend, maar die films waren enorme hits met enorme budgetten, en we kunnen ons voorstellen dat haar salaris en restbetalingen niet aan de kleine kant waren.

Acteren doet duidelijk wonderen voor Lilly, maar het is niet de enige manier waarop ze geld verdient.

Ze heeft veel aanbevelingen gedaan

Een prominente figuur zijn in entertainment en een van de mooiste artiesten die er zijn, heeft zeker enkele voordelen, waaronder aanbevelingen met grote bedrijven die op je af komen. Natuurlijk heeft Evangeline Lilly ook in deze arena furore kunnen maken.

Sinds haar uitbraak in entertainment, heeft Lilly gewerkt met grote merken zoals L'Oreal Paris, Karasten Carpets, Michelle K. Schoeisel, Davidoff Coil Water Women en Baume et. Mercier, volgens Celebrity Net Worth. Dit zijn enkele grote namen die bekend staan om het betalen van een premie voor bekende gezichten om hun reclame te maken. Dit betekent dat Lilly een serieuze munt aan haar vermogen heeft toegevoegd dankzij haar werk op de reclameafdeling voor deze merken.

Evangeline Lilly heeft het allemaal gezien en gedaan in de entertainmentindustrie, en met meer MCU-aanbiedingen op komst, stellen we ons voor dat haar vermogen in een mum van tijd zal toenemen, vooral gezien het feit dat ze gelijke facturering krijgen voor de volgende Ant-Man-film.

Aanbevolen: