Hoe 'MCU' Star Zendaya haar nettowaarde van $ 15 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe 'MCU' Star Zendaya haar nettowaarde van $ 15 miljoen vergaarde
Hoe 'MCU' Star Zendaya haar nettowaarde van $ 15 miljoen vergaarde
Anonim

Zendaya is zonder twijfel een van de meest spraakmakende beroemdheden als het gaat om film, televisie en natuurlijk mode! De ster begon haar carrière in het theater als een heel jong kind, maar haar doorbraakrol kwam tot stand toen ze officieel werd getekend bij Disney in de hitshow 'Shake It Up', naast Bella Thorne. Hoewel de show maar 3 seizoenen duurde, heeft Zendaya de Disney-familie nog niet verlaten.

Ze bevond zich later in 'KC Undercover', voordat ze naar de filmindustrie ging! Met acteren, zingen en dansen was het duidelijk dat Zendaya een drievoudige bedreiging was, en als je haar stijlicoonstatus erbij gooit, is ze niet te stoppen! Met meer dan een decennium in de industrie, is dit hoe Zendaya haar maar liefst $ 15 miljoen netto waard maakte.

Van Disney tot de Emmy Awards

Zendaya heeft duidelijk gemaakt dat ze een kracht is om rekening mee te houden! De ster begon haar carrière als theateracteur en back-updanseres voordat ze de rol van Rocky Blue op Disney Channel's 'Shake It Up' kreeg. Terwijl de show Zendaya 3 seizoenen aan ervaring, exposure en natuurlijk een mooi salaris opleverde, ging ze snel door naar nog een andere Disney-show, 'KC Undercover'. Het was in deze tijd dat de ster erin slaagde naam te maken en optredens in films begon veilig te stellen!

Zendaya speelde in 'The Greatest Showman' naast Zac Efron en Hugh Jackman, als Anne Wheeler. Dit was Zendaya's grootste en enige filmproject dat ze deed toen ze nog een contract had met Disney. Aan 'KC Undercover' kwam in 2017 officieel een einde, waardoor Zendaya voorgoed uit het netwerk kon stappen. Met 2 populaire Disney-shows en een prominente rol in 'The Greatest Showman' wist Zendaya haar eerste paar miljoenen te verdienen, maar het was slechts het begin voor de ster.

Na haar succes in haar eerste film, schreef Zendaya zich snel in om de rol van MJ te spelen in de Marvel Cinematic Universe film, 'Spider-Man', naast Tom Holland. Door deel uit te maken van de megafilmfranchise, werd haar rijkdom vertienvoudigd, en hoewel ze comfortabel op $ 5 miljoen zat voorafgaand aan haar succes bij Marvel, lijkt het alsof dat en haar nieuwste rol in 'Euphoria' haar bijna $ 10 miljoen in minder dan 2 jaar!

Met Zendaya's succes in de populaire HBO-show 'Euphoria', is het geen verrassing dat ze erin slaagde om weg te lopen met een Emmy voor Outstanding Lead Actress in een dramaserie en daarmee de jongste winnaar in die categorie te worden! Hoewel acteren haar zeker goed heeft gedaan, heeft Zendaya ook een aardig centje verdiend met Covergirl en verschillende modehuizen, waaronder Dolce & Gabbana, Lancome en Bvlgari, die allemaal een goede aanvulling waren op haar bankrekening!

Aanbevolen: