Fans reageren op Shuri's aanstaande belangrijke rol in 'Black Panther 2

Fans reageren op Shuri's aanstaande belangrijke rol in 'Black Panther 2
Fans reageren op Shuri's aanstaande belangrijke rol in 'Black Panther 2
Anonim

Na het plotselinge overlijden van Chadwick Boseman was de mogelijkheid van MCU's Black Panther 2 onzeker.

Volgens een nieuw rapport van The Hollywood Reporter zal Black Panther 2 in 2021 de productie hervatten in Atlanta, Georgia. De opnames kunnen zes maanden of langer duren onder regisseur Ryan Coogler.

"Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Winston Duke en Angela Bassett zullen naar verwachting terugkeren voor de nieuwe functie, waarbij sommigen zeggen dat het personage van Wright een prominentere rol kan gaan spelen", aldus de publicatie.

Na de aankondiging van het vervolg gingen talloze Black Panther-fans naar sociale media om hun opwinding te uiten over Shuri die de belangrijke rol op zich nam.

“Ze moet het zijn. De meest respectvolle manier om dit te doen, is door Chadwick te eren als T'Challa en Shuri als Black Panther op haar eigen benen te laten staan', zegt Twitter-gebruiker @kimscorcher. "Niemand hoeft te worden herschikt, laat de schijnwerpers gewoon helderder schijnen op de ongelooflijke ondersteunende personages en cast." Een andere persoon met de gebruikersnaam @GigawattConduit zei: "Het is veel gemakkelijker om Shuri de Black Panther te maken dan om een hoop verwachtingen op te dringen aan iemand die nieuw is."

Shuri vecht tegen vijanden in Black Panther
Shuri vecht tegen vijanden in Black Panther

Ondanks de lof die Shuri's personage op internet ontving, verklaarden sommige fans dat ze vonden dat ze de rol van Blank Panther niet op zich moest nemen. In plaats daarvan zou de rol van Boseman aan een andere mannelijke acteur moeten worden gegeven.

Twitter-gebruiker @DrJasonJohnson zei: T'Challa moet opnieuw worden gecast. Ik heb in mijn leven 7 blanke jongens Batman zien spelen en 5 blanke jongens Superman. Heath Ledger is geslaagd nadat hij een OSCAR voor Joker had gekregen en het personage is sindsdien door twee acteurs gespeeld. Black Panther verdient het ook om voort te leven.”

Een andere persoon met de gebruikersnaam @mixedandblended zei: Een Black Panther-film over een jonge Shuri die de mantel overneemt en worstelt met het niet goed doen van zijn werk, de voorkeur geeft aan het laboratorium boven het veld en mogelijk rouwt om haar grote broer zou kunnen zijn een zeer interessante film. BlackPanther.”

Ten slotte zei een andere Twitter-gebruiker met de gebruikersnaam @KyleJamesHoward: "Niets dan respect voor Chadwick, hij zal voor altijd herinnerd worden, maar ik heb het gevoel dat onze zwarte superheldacteur sterft en dat het personage met pensioen gaat. Hoeveel acteurs hebben Batman, Superman en tal van andere personages gespeeld? Ik zeg het gewoon."

Chadwick Boseman in Black Panther
Chadwick Boseman in Black Panther

Hoewel Marvel commentaar gaf op hoe ze van plan zijn de film zonder Boseman voort te zetten, gaven ze wel aan dat ze geen CGI-versie van de acteur in Black Panther 2 zullen gebruiken. Tot die tijd is de eerste Black Panther-film momenteel beschikbaar om te streamen op Hulu.

Aanbevolen: