Netflix beantwoordt vragen van fans over het kerstfilmuniversum

Inhoudsopgave:

Netflix beantwoordt vragen van fans over het kerstfilmuniversum
Netflix beantwoordt vragen van fans over het kerstfilmuniversum
Anonim

Tijdens het kijken naar de drievoudige inspanning van Vanessa Hudgens in The Princess Switch: Switched Again van dit jaar, merkten sommige kijkers een interessant detail op. Een bekend stel uit een andere vakantiefilm verschijnt op de dag van de kroning van koningin Margaret, een van de drie personages gespeeld door Hudgens.

Queen Amber en King Richard uit A Christmas Prince verschijnen in feite in een scène, waarbij sommigen suggereren dat dit een Netflix Holiday Movie Universe-paradox zou creëren. Maar, zou het?

Netflix over het vakantiefilmuniversum waarnaar wordt gesuggereerd door het vervolg op 'The Princess Switch'

Het was tijd voor Netflix om te verduidelijken wat er gebeurt in zijn feestelijke alternatieve universum waar hoofdrolspelers nog steeds kunnen deelnemen aan grote bijeenkomsten, zoals, je weet wel, een kroningsceremonie.

Hoewel Netflix het bestaan van het Holiday Movie Universe bevestigde, gaf het niet veel weg over wat de toekomst zou kunnen zijn. De theorieën van fans gaan echter ver terug tot 2018. Toen merkten kijkers voor het eerst dat in de film The Holiday Calend ar een andere Netflix-kerstfilm in een scène op tv speelde. Het was de film Christmas Inheritance uit 2017.

De drie Netflix-films die bijdragen aan het vakantiefilmuniversum

Netflix plaatste in 2019 een interessante, nuttige thread, waarin alle verbanden tussen de vakantiefilms werden verbroken.

“Het voelde als een natuurlijke fit om een van onze andere films te laten zien die beschikbaar zijn op Netflix,” zei Amanda Phillips Atkins, EVP bij MPCA, ook achter de gekozen film: Christmas Inheritanc e uit 2017, over het gebruik van de clip in The Vakantiekalender.

“Dat ene zaadje van een idee veranderde al snel in een leuke gelegenheid om de verschillende werelden samen te binden met kleine paaseieren van film tot film,” vervolgde Atkins.

Zo begonnen drie films te spelen met de mogelijkheid om iets groters te creëren dan het vreemde paasei. Dit is hoe de franchises The Knight Before Christmas, A Christmas Prince en The Princess Switch met elkaar verbonden zijn.

In Hudgens' vakantiefilm The Knight Before Christmas 2019, vermeldt het personage van Emmanuelle Chriqui dat hun familie ooit Aldovia bezocht. Dit is het fictieve koninkrijk waar A Christmas Prince zich afspeelt.

Then, A Christmas Prince: The Royal Baby, uitgebracht in 2019, onthulde dat Aldovia en Belgravia, waar The Princess Switch zich afspeelt, op een kaart in de buurt van elkaar liggen.

Daarom was het aannemelijk dat de koninklijke familie van A Christmas Prince zou deelnemen aan de kroning van koningin Margaret. Margaret komt echter uit nog een ander fictief rijk, Montenaro, dat niet expliciet is genoemd in andere feestelijke films.

Aanbevolen: