Het moment waarop Kelly Rowland eindelijk moe werd van het beantwoorden van vragen van Beyoncé

Inhoudsopgave:

Het moment waarop Kelly Rowland eindelijk moe werd van het beantwoorden van vragen van Beyoncé
Het moment waarop Kelly Rowland eindelijk moe werd van het beantwoorden van vragen van Beyoncé
Anonim

Natuurlijk, Beyoncé wordt voor altijd beschouwd als de doorbraakster van Destiny's Child, maar mensen als Kelly Rowland waren ook in staat om een behoorlijke carrière op te bouwen, met een vermogen van $ 12 miljoen.

Gedurende haar hele carrière is Rowland niet bang geweest om te vertellen hoe het is. In werkelijkheid heeft ze tijdens haar carrière oh zo veel vragen van Beyoncé beantwoord, maar in dit geval hieronder lijkt het alsof de artiest er eindelijk genoeg van heeft.

Laten we terugkijken naar hoe het allemaal ging.

Kelly Rowland had het niet gemakkelijk om constant vergeleken te worden met Beyoncé

Tijdens het einde van de jaren '90 zag Kelly Rowland een grote verschuiving in haar leven, toen Destiny's Child veranderde in een van de meest bekende groepen ter wereld. Ze braken records dankzij hun vele hits, en het zou later meer bekendheid voor de groep opleveren, waarbij de artiesten ook genieten van solocarrières.

Voor Kelly Rowland was het niet zo gemakkelijk en geleidelijk om haar eigen weg te gaan, vooral niet met de media. De zangeres moest onderweg verschillende vragen van Beyoncé beantwoorden, gezien Bey's enorme uitbarsting als soloster.

Hoewel Beyoncé in het laatste deel van haar carrière niet om de media gaf, geeft Kelly Rowland toe dat ze in de loop van de tijd steeds werd vergeleken met Beyoncé. Samen met Insider bestempelde ze de constante vragen en vergelijkingen als 'als marteling'.

Ze verklaarde verder: "Zoals, ik kan deze jurk niet dragen omdat ze gaan zeggen dat het net Bey is. Of ik kan zo'n nummer niet hebben omdat het te veel op Bey lijkt. Ze ga toch vergelijken, "zei Rowland.

"Ik zou liegen als ik zou zeggen: 'Nee, ik heb er nooit last van.' Dat is stier", voegde ze eraan toe. "Er was een heel decennium, als ik heel eerlijk ben, een decennium waarin het de olifant in de kamer was. Het was het ding dat constant op mijn schouder zou liggen."

Ondanks die gevoelens bewondert Rowland op persoonlijk vlak Beyoncé en alles wat ze in de industrie heeft gedaan.

"Ik ben enorm trots op Bey en hoe echt ze is. Ze kan een ego hebben, maar ze is de meest bescheiden persoon die ik ken. Ik bewonder haar passie en harde werk. Ik zou liegen als ik zei Ik keek niet naar haar op als artiest."

Laten we zeggen dat die positieve gevoelens een paar jaar geleden tijdens dit interview op een laag pitje werden gezet…

Kelly Rowland gevraagd om van onderwerp te veranderen tijdens haar WGN 9 News-interview toen Beyoncé werd grootgebracht

Het interview zou gaan over Kelly Rowland en Claritin, die ze blijkbaar ook promootte in het nieuwsprogramma. De zaken zouden echter een andere wending nemen als Beyoncé's nieuwste plaat destijds werd uitgebracht.

"Over nieuwe muziek gesproken, het gesprek van deze week ging over de nieuwe muziek van Beyoncé, heb je die al gehoord", vraagt de interviewer aan Rowland.

"Dat heb ik zeker, het is geweldig, absoluut geweldig."

Hoewel dat het had moeten zijn, gingen ze verder, "heel anders, toch?" Rowland glimlachte opnieuw en stemde toe, "ja, echt anders."

Het was op dat moment waarop Rowland tussenbeide kwam voordat er meer vragen kwamen waarin stond: "nu terug naar waar ik het over had, Claritin. Ik ben erg opgewonden om samen te werken met Claritin."

Rowland heeft de situatie zo goed mogelijk aangepakt en volgens de fans op YouTube lijken ze het eens te zijn met de manier waarop Kelly de dingen deed.

Fans zijn het eens met de live-reactie van Kelly Rowland op de vraag van Beyoncé

Met dank aan Kelly Rowland die de dingen op de meest positieve manier deed die ze kon hebben - altijd met een glimlach tijdens het interview.

Fans hadden niets dan lof voor de manier waarop ze zichzelf behandelde tijdens de ondervraging.

"Eindelijk snapt ze het! Al die jaren dat ze zichzelf niet heeft gepromoot! Ze is tot haar recht gekomen", verklaarde een fan.

"Ze vragen Beyoncé nooit naar Kelly, Kelly's eigen vrouw zet wat respect op haar naam!"

Een andere fan gaf de interviewer de schuld van de vraag: "Ik kan niet geloven dat hij het op zo'n onbeschofte manier stelde: over muziek gesproken, ALLE buzz ging over het nieuwe album van Beyoncé. SMH? Ze ging echt met zichzelf om klasse want ik was gek geweest."

Gelukkig voor Rowland is het probleem niet geëxplodeerd en bleek het iets ergers te zijn met de media. Ze ging er best goed mee om, zeker gezien het jarenlang opgebouwd was.

Aanbevolen: