Netflix beantwoordt 10-jarige jongen die om meer 'Jurassic World Camp Krijt' vraagt

Inhoudsopgave:

Netflix beantwoordt 10-jarige jongen die om meer 'Jurassic World Camp Krijt' vraagt
Netflix beantwoordt 10-jarige jongen die om meer 'Jurassic World Camp Krijt' vraagt
Anonim

10-jarige Cameron schreef een oprechte brief aan de streamingdienst nadat een van zijn favoriete shows eindigde in een cliffhanger. Animatieserie Jurassic World Camp Cretaceous debuteerde in september van dit jaar op Netflix, maar wist al een favoriet te worden onder Jurassic Park-enthousiastelingen. Cameron wilde graag meer weten over het lot van de hoofdrolspelers en vroeg Netflix om de show te vernieuwen.

Netflix antwoordde in een speciale tweet

“Beste Netflix, ik denk echt dat je een nieuw seizoen van Jurassic World Camp Cretaceous moet bestellen, want aan het einde van de laatste aflevering zie je Ben op de grond liggen en zijn vingers bewegen”, schreef Cameron.

Zijn moeder kwam te hulp en zorgde ervoor dat het streamingplatform het bericht ontving.

“Dus. @NetflixUK en wie dit nog meer kan beantwoorden…. @JurassicWorld wie dan ook. Helpen! Red mij. Ik heb een jongen die me lastigv alt voor een reactie. De volgende stop is ouderwetse post! Een moeder helpen?! @netflix', tweette Camerons moeder, naast een foto van het handgeschreven briefje.

Nadat zijn moeder op Twitter had gepost en zowel Netflix als Jurassic World had getagd, ontving Cameron eindelijk het goede nieuws waarop hij had gewacht.

“Goed nieuws voor Cameron die deze ongelooflijke brief heeft geschreven”, schreef Netflix op Twitter.

“Camp Cretaceous zal terugkeren in 2021. (Dacht dat hij de eerste zou moeten zijn die het weet, @GeekyLas.)” schreven ze ook, waarbij ze Camerons moeder tagden om er zeker van te zijn dat ze het bericht aan haar zoon zou doorgeven.

“Bedankt! Vingers xd voor een 2e seizoen of je loopt het risico dat een 10-jarige de productie overneemt en ik moet animatie leren …. kan leuk zijn! Camerons moeder antwoordde.

Netflix trekt de stekker uit live-actieshows

Nadat Netflix en andere netwerken onverwachts shows hebben stopgezet vanwege de huidige pandemie, moet Cameron zich zorgen hebben gemaakt over zijn favoriete geanimeerde show. Fans van live-actieshows hebben misschien minder geluk.

Netflix heeft onlangs de stekker uit de dramedy GLOW getrokken, met Alison Brie, Betty Gilpin en de Engelse songwriter Kate Nash als onderdeel van een groep vrouwelijke worstelaars in de jaren tachtig.

De Mad Men-actrice, die hoofdrolspeler Ruth Wilder speelt, plaatste drie foto's van de drie verschillende seizoenen van de show op Instagram toen ze hoorde van de annulering.

"Ik ga dit missen… Ik ben mijn GLOW-familie voor altijd dankbaar dat ze mijn leven voor altijd hebben veranderd", schreef Brie in een Instagram-bericht en voegde een hartemoji toe.

Aanbevolen: