Beantwoordt Justin Timberlake vragen over Britney Spears in 2020?

Inhoudsopgave:

Beantwoordt Justin Timberlake vragen over Britney Spears in 2020?
Beantwoordt Justin Timberlake vragen over Britney Spears in 2020?
Anonim

Als zwarte chokers, strakke minirokken en overhemden voor het middenrif de vroege jaren 2000 vertegenwoordigen, is Britney Spears misschien wel de fysieke incarnatie van het tijdperk.

Zelfs in 2020 blijft de zanger en artiest die beroemd werd via de Mickey Mouse Club op Instagram verschijnen, gekleed in crop tops en zwarte eyeliner. Ze laat zelfs een minuscule, parelwitte navelpiercing zien, alsof ze haar fans eraan wil herinneren dat ze niet alleen de stijl uit het begin van het millennium imiteert, maar dat ze het heeft helpen uitvinden.

Misschien nog angstaanjagender, de juridische status van Britney is niet veel geëvolueerd sinds fans voor het eerst verliefd werden op het kindsterretje op Disney Channel. Na enkele jaren overspoeld te zijn met mentale inzinkingen, met als hoogtepunt de beruchte video van het scheren van het hoofd van de zangeres, kwam Britney onder de hoede van haar vader James Spears en advocaat Andrew M. Wallet.

Meer recentelijk is die verantwoordelijkheid overgedragen aan Jodi Montgomery.

Sterren zeggen, 'Bevrijd Britney'

Toen ze de relatieve verbetering van de zangeres opmerkten ten opzichte van haar eerdere neerwaartse spiralen, begonnen fans de noodzaak van Britneys voogdij in twijfel te trekken. Vervolgens leidden berichten over James Spears en de familieadvocaat die honderdduizenden dollars per jaar van Britneys rekeningen ontvingen tot het gebruik van de hashtag FreeBritney van een publiek dat zich zorgen begon te maken dat de zangeres werd misbruikt.

Britney reageerde zelf door haar vader aan te klagen om haar wettelijke recht op autonomie terug te krijgen, en ze is naar verluidt blij met de interesse van haar fans in de zaak. Volgens de LA Times legde Brittany's eigen persoonlijke advocaat een verklaring namens haar af en zei: Britney verwelkomt en waardeert de geïnformeerde steun van haar vele fans.”

Interessant is dat een aantal beroemdheden naar voren zijn gekomen ter ondersteuning van de zaak van Britney. Cher plaatste een polemiek op Twitter en bekritiseerde de manier waarop James Spears het conservatorium van zijn dochter heeft afgehandeld. Miley Cyrus schreeuwde ook: "Free Britney" tijdens een concert in 2019.

Sommige fans beginnen zich af te vragen wat Justin Timberlake vindt van al het drama rond zijn ex-vriendin. Steunt hij de FreeBritney-beweging. Vindt hij dat zijn ex in eeuwigdurende voogdij moet blijven? Of is de populaire zanger verder gegaan?

We hebben wat onderzoek gedaan naar de huidige interacties van het paar om lezers een duidelijk idee te geven van wat er precies gebeurt tussen Britney en Justin in 2020.

Zeg "Bye, Bye, Bye" tegen Bad Blood

Toen Justin en Britney in 2002 uit elkaar gingen, leek het een van de meest dramatische scheidingen tussen beroemdheden ooit. Justin schreef zelfs de hit "Cry Me A River" als een manier om Britney publiekelijk te bekritiseren nadat hun driejarige relatie voorgoed was geëindigd. Vice meldt dat Britney zelfs een nummer heeft geschreven met de naam "Mona Lisa" als reactie op Justins muzikale aanval.

Ondanks het drama lijkt het erop dat zowel Justin als Britney de slechte energie uit hun verleden achter zich hebben gelaten.

Op 15 april 2020 complimenteerde Britney haar ex publiekelijk, applaudisseerde voor zijn muzikale vaardigheid en erkende dat het uiteenvallen van het paar intens was. De zangeres ging naar Instagram, waar ze een korte video plaatste van zichzelf die danste op Justins nummer "Filthy".

In het bijschrift schreef Britney over Justin: Ik weet dat we 20 jaar geleden een van 's werelds grootste scheidingen hadden… maar hey, de man is een genie!!!! Geweldig nummer JT.”

Tot grote vreugde en verrassing van veel fans reageerde Justin op Britneys shoutout door op haar foto te reageren met een reeks emoji's.

Hoewel het voormalige machtspaar zeker lijkt alsof ze voorgoed klaar zijn, zijn ze niet langer bang om positieve dingen over elkaar tegen hun fans te zeggen.

Justin Timberlake In 2020

Hoewel Britney en Justin niet de slechte juju hebben die ze ooit hebben gecultiveerd en naar de wereld hebben gezongen, zijn er geen aanwijzingen dat Justin enige interesse heeft in Britney of haar rechtszaak.

Aangezien hij in de loop van 2020 in talloze interviews is verschenen en niets heeft gezegd over zijn voormalige vlam, lijkt het er echt op dat Justin verder is gegaan.

In scherp contrast met zijn stilzwijgen over de FreeBritney-beweging, is Justin een open boek geweest als het gaat om hoeveel hij van zijn vrouw Jessica Biel en hun zoon houdt.

In een speciale sessie met People TV legde Justin uit dat het geluk van zijn zoon zijn prioriteit is. "Als mijn zoon gelukkig is, ben ik gelukkig."

Iedereen die twijfelt of dit waar is, hoeft alleen maar Justins interview met Kelly Clarkson te bekijken. In het gesprek onthult Justin dat hij zijn quarantaine heeft doorgebracht, "LEGO's heeft gespeeld" en een springkussen voor zijn zoon heeft gehuurd.

Britney alleen, zo lijkt het, blijft vastzitten in het verleden.

Aanbevolen: