Fans reageren als Zendaya 'Kill Bill 3'-geruchten adresseert

Inhoudsopgave:

Fans reageren als Zendaya 'Kill Bill 3'-geruchten adresseert
Fans reageren als Zendaya 'Kill Bill 3'-geruchten adresseert
Anonim

Actrice Vivica A. Fox, die in het origineel Vernita Green speelde, stimuleerde het gesprek na een interview waarin ze zei dat als ze een actrice mocht kiezen om haar dochter te spelen, ze Zendaya zou kiezen.

"Als ik mijn droomdochter zou kunnen krijgen? Zendaya. Ze is lang, ze heeft van die lange benen; ze zou eenschoppen," zei Fox destijds.

Daardoor begonnen mensen te praten over de ster en vriendin van Tom Holland in de beroemde franchise, en tot slot heeft Zendaya erover gesproken.

Zendaya zegt dat ze "gevleid" is Fox heeft haar aanbevolen

In een recent interview met Empire sprak Zendaya over het feit dat Vivica haar noemde als de beste keuze voor de rol.

"Ik zag dat! Ik was heel vereerd dat ze dat zei. Het is duidelijk dat ze ongelooflijk is en ik ben erg gevleid dat ze aan me zou denken," zei Zendaya.

Ze zei echter dat er geen officiële casting is geweest of dat er gesprekken zijn geweest over haar deelname aan de productie.

"Maar, weet je, het is maar een idee. Het internet neemt dingen en loopt ermee, "voegde ze eraan toe.

Directeur Quentin Tarantino beloofde meer dan 16 jaar geleden dat hij een 'Kill Bill 3' zou maken, gebaseerd op het verhaal van de dochter van het personage van Fox die wraak neemt. In meer recente jaren zinspeelde hij echter op pensioen, waardoor fans zich afvragen of ze ooit een derde aflevering zullen krijgen.

Fans willen Zendaya, maar betwijfelen of de film zal gebeuren

Zendaya's opmerkingen over haar in aanmerking komen voor de rol voegden alleen maar brandstof toe aan de geruchtenmolen en zorgden ervoor dat meer mensen de mogelijkheid bespraken om in 'Kill Bill 3' te verschijnen.

Velen zeiden dat ze graag zouden zien dat het tot wasdom zou komen.

"Dood Bill 3 met Zendaya… EERST VAN ALLES HOUD VAN DE KILL BILL FILMS TWEEDE VAN ALLEMAAL HOU VAN HAAR DUS IK DENK JA, "schreef een gebruiker.

Anderen schreven dat ze verheugd waren om de Emmy Award-winnaar te zien opnemen tegen de dochter van Uma Thurman in de films, Maya Hawke.

"Maya Hawke & Zendaya spelen de dochters van The Bride & Vernita Green in een mogelijk wraakverhaal van Kill Bill Vol.3, jaren later, klinkt eigenlijk onopvallend vuur…, " luidde een tweet.

"Elke dag denk ik aan het vervolg op Kill Bill dat begint met Zendaya en Maya Hawk en elke dag wordt mijn behoefte sterker"

Sommige gebruikers waren sceptisch dat Zendaya ooit de rol zou krijgen, omdat het zo lang geleden is dat Tarantino nog een film beloofde.

"Ik heb er stiekem op gehoopt, maar ik heb het gevoel dat het niet lang meer zal duren", merkte iemand op.

"Ik zou graag een Kill Bill 3 willen met Zendaya, maar zou Tarantino er ook een doen…" zei een andere persoon.

Aanbevolen: