Emma Stone adresseert speculatie dat Disney's 'Cruella' net als 'Joker'-film is

Emma Stone adresseert speculatie dat Disney's 'Cruella' net als 'Joker'-film is
Emma Stone adresseert speculatie dat Disney's 'Cruella' net als 'Joker'-film is
Anonim

Oscar-bekroonde actrice Emma Stone ging onlangs zitten met Total Film en sprak geruchten op internet uit die haar nieuwste film Cruella ervan beschuldigen de uitvoering van Joaquin Phoenix in de psychologische thriller Joker van 2019 te kopiëren.

Nadat de eerste trailer was uitgebracht, waren velen van mening dat het oorspronkelijke verhaal van Cruella erg veel leek op The Joker. In de nieuwe Disney live-action film maken kijkers kennis met een jonge Cruella, die de naam Estella draagt. Ze da alt al snel af langs een donker pad dat haar verandert in de onheilspellende Cruella DeVil.

In de film Joker is Arthur Fleck een clown die wordt verbannen uit de samenleving. Hij da alt uiteindelijk af in waanzin en verandert in het criminele meesterbrein dat bekend staat als The Joker.

Terwijl Stone het ermee eens was dat ze kan zien hoe mensen overeenkomsten kunnen zien tussen de basisplots van beide films, wilde ze het publiek geruststellen dat de twee projecten totaal verschillend zijn.

"Het is in veel opzichten heel anders dan Joker. Ik zou mezelf nooit in de verste verte vergelijken met Joaquin Phoenix. Ik wou dat ik meer op hem leek", zei ze tijdens een Zoom-interview.

De psychologische thriller Joker uit 2019
De psychologische thriller Joker uit 2019

Cruella-regisseur Craig Gillespie zei dat er "echt diepe, emotionele dingen" zijn die ertoe bijdragen dat Cruella in een schurk verandert.

“Dus in die zin is het [vergelijkbaar],” zei hij. “Maar het is zeker zijn eigen ding. Om Cruella een beetje te herkaderen, vond ik het belangrijk om deze donkere kant van haar te laten zien. Maar er zal veel plezier in zitten, veel humor. Er zit veel absoluut heerlijk geklets en ritme in de stijl ervan, die anders is dan die van Joker.”

Stone vertelde Entertainment Tonight onlangs dat ze verheugd was om de rol van de iconische Cruella De Vil op zich te nemen.

"Het is behoorlijk trippy. Het is wild," zei ze. "Op dit moment ben ik de hele tijd moe, maar er zijn momenten waarop ik denk… 'Dit zijn bananen.'"

Disney's live-action Cruella gaat op 28 mei 2021 in première in de bioscoop en Disney Plus.

Aanbevolen: