Carrie-Anne Moss, Sandra Bullock, Jada Pinkett-Smith en meer: adresseert Keanu Reeves relatiegeruchten?

Inhoudsopgave:

Carrie-Anne Moss, Sandra Bullock, Jada Pinkett-Smith en meer: adresseert Keanu Reeves relatiegeruchten?
Carrie-Anne Moss, Sandra Bullock, Jada Pinkett-Smith en meer: adresseert Keanu Reeves relatiegeruchten?
Anonim

Zolang iemand zich kan herinneren, is Hollywood echt, waanzinnig, diep verliefd geweest op Keanu Reeves. Wat is er toch niet dol op deze onstuimige 57-jarige acteur? Hij laat het spelen van een hoofdrolspeler er zo gemakkelijk uitzien, en het maakt niet uit of hij de actie, komedie of zelfs romantiek doet. De simpele waarheid is dat niemand genoeg kan krijgen van Reeves, zozeer zelfs dat datinggeruchten hem overal volgen waar hij gaat.

Voor de goede orde, Reeves heeft in het verleden verschillende spraakmakende romances gehad (zijn exen zijn naar verluidt Claire Forlani, Cameron Diaz en de met een Oscar bekroonde filmmaker Sofia Coppola), hoewel hij zijn datingleven tegenwoordig liever privé houdt (de acteur is momenteel aan het daten met kunstenaar Alexandra Grant). Desalniettemin heeft het mensen er niet van weerhouden hem te koppelen aan verschillende andere Hollywood-sterren. En temidden van dit alles, erkent Reeves deze geruchten zelfs zelf?

Keanu Reeves heeft maar één relatie erkend, een soort van

Reeves staat misschien open om over zijn verschillende rollen te praten en aan films te werken, maar als het om zijn persoonlijke leven gaat, geeft de acteur liever geen commentaar. Desalniettemin lijkt de acteur een uitzondering te hebben gemaakt als het ging om zijn geruchtenrelatie met actrice Winona Ryder.

Je zou kunnen zeggen dat Ryder en Reeves vaak met elkaar hebben samengewerkt en tot nu toe samen in vier films hebben gespeeld. De eerste was de Oscar-winnende film Bram Stoker's Dracula uit 1992 van Francis Ford Coppola. En het blijkt dat de twee sterren mogelijk per ongeluk zijn getrouwd terwijl ze aan de horrorfilm werkten.

Reeves en Ryder bespraken dit een beetje terwijl ze hun nieuwste film samen promootten, de rom-com Destination Wedding uit 2018. Het bleek dat Coppola een echte priester had binnengehaald voor hun trouwscène in Dracula, waardoor hun geloften mogelijk juridisch bindend waren.

“We schoten de meester neer en hij deed alles. Dus ik denk dat we getrouwd zijn, 'zei Ryder tegen haar hoofdrolspeler. Als reactie merkte Reeves eenvoudig op: "Het is fijn je weer te zien."

Ondertussen erkende Reeves later zijn geruchten over het huwelijk met Ryder terwijl hij zijn filmcarrière besprak met Esquire. "We hebben een hele opname gemaakt van een huwelijksceremonie met echte priesters", bevestigde de acteur. “Winona zegt dat we [getrouwd] zijn. Coppola zegt van wel. Dus ik denk dat we getrouwd zijn… onder de ogen van God.'

Er waren geruchten dat Keanu Reeves en Sandra Bullock samen waren

Reeves en Bullock speelden voor het eerst samen de hoofdrol in de populaire actiefilm Speed uit de jaren 90. Jaren later zouden de twee sterren 'langeafstandsliefhebbers' spelen in het romantische fantasiedrama The Lake House. Sinds ze minstens twee keer hebben samengewerkt, hebben fans de twee sterren voor altijd verzonden. Sommigen hadden zelfs de indruk dat ze op een gegeven moment stiekem achter de schermen uitgingen.

In 2021 kwam Bullock echter schoon. Er is nooit iets (romantisch) tussen de twee gebeurd. Als ze echter met elkaar waren uitgegaan, denkt de actrice ook dat ze het samen zouden hebben volgehouden.

“Keanu is een man die, volgens mij, bevriend is met elke vrouw met wie hij ooit heeft gedate. Ik denk niet dat er iemand is die iets verschrikkelijks over hem te zeggen heeft. Dus misschien hadden we het kunnen overleven. Ik weet het niet. Maar we hoefden niets te overleven.”

De nieuwste 'Matrix'-film herleefde geruchten dat Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss gedateerd waren

Reeves en Moss zijn onlangs herenigd op het scherm voor de Matrix-follow-up The Matrix: Resurrections. In de loop der jaren deden geruchten de ronde dat Neo en Trinity ook in het echte leven geliefden zijn. Maar misschien was het gewoon een kwestie van teveel wishful thinking?

De waarheid is dat twee sterren nooit echt gedateerd zijn. Dat gezegd hebbende, Reeves en Moss delen een zeer hechte vriendschap, een vriendschap die zich verdiepte in de loop van het samen werken aan verschillende films."In de Matrix-films heb ik altijd het gevoel gehad dat ik zijn partner was, en hij was mijn partner, in de uitvoering van deze personages," zei Moss.

“Zijn arbeidsethos is anders dan iedereen die ik ooit heb ontmoet, en ik heb het van dichtbij gezien: hij traint harder, werkt harder, geeft meer om hem, stelt altijd meer en meer vragen om de diepte te begrijpen van wat we ben aan het doen. En terwijl hij dat allemaal voor zichzelf deed, had hij altijd oog voor mij.”

Ondertussen werd Reeves op een gegeven moment ook in verband gebracht met zijn andere Matrix-co-ster, Jada Pinkett Smith. De actrice gaf ooit toe dat ze ook auditie deed voor de rol van Trinity. Het werd echter vanaf het begin duidelijk dat er geen chemie tussen hen was. Desalniettemin lijkt het erop dat de twee sterren door de jaren heen vriendelijk zijn gebleven. Smith organiseerde zelfs een kleine Matrix-reünie met Reeves en Moss op Red Table Talk.

En hoewel Reeves zelf nooit echt datinggeruchten heeft erkend, zou je kunnen zeggen dat hij er de voorkeur aan geeft zijn acties voor zichzelf te laten spreken wat betreft romantiek. De acteur werd onlangs zelfs gespot bij een bezoek aan de juwelier Irene Neuwirth in Los Angeles.

Reeves was naar verluidt aan het kijken naar ringen. Dat gezegd hebbende, lijkt het er nog steeds niet op dat hij de vraag snel stelt (Grant vermeed zelfs het onderwerp huwelijk in het verleden). Het bleek dat de acteur werd gezien tijdens het winkelen rond de verjaardag van zijn vriendin, dus misschien was Reeves gewoon op zoek naar het perfecte cadeau.

Aanbevolen: