Little Mix's Leigh-Anne 'adresseert' Nicki Minaj Feud in tranen tijdens haar verjaardagsfeestje

Little Mix's Leigh-Anne 'adresseert' Nicki Minaj Feud in tranen tijdens haar verjaardagsfeestje
Little Mix's Leigh-Anne 'adresseert' Nicki Minaj Feud in tranen tijdens haar verjaardagsfeestje
Anonim

Het lijkt alsof Little Mix-ster Leigh-Anne Pinnock haar vete met Jesy Nelson en Nicki Minaj in het weekend enigszins heeft aangepakt.

De hitmaker "Sweet Melody" vierde zaterdag haar 30e verjaardag met goede vrienden en familie - het was tijdens haar toespraak dat Pinnock enkele zeer verhelderende woorden zou delen.

Fans konden het niet helpen, maar dachten dat ze het over Minaj en Nelson had toen ze de menigte vertelde: Ik ben 30 jaar oud. Ik ken mijn karakter. Je kent mijn karakter.

“Iedereen die mij ontmoet kent mijn karakter. Dat is alles waar ik om geef."

Ze gaf ook een shoutout naar haar verloofde voetballer Andre Gray, die dicht bij zijn partner stond terwijl ze haar toespraak voortzette.

“Ik ben zo trots op alles wat ik heb bereikt. De mooiste verloofde waar ik nog steeds behoorlijk geobsedeerd door ben."

“En geloof het best dat alles waar ik voor sta, alles waar ik voor vecht, voor hen is. En ik zal nooit stoppen. Ik heb mijn stem nu gevonden en zal hem blijven gebruiken. Vanavond vieren we het leven, het gezin, een goede gezondheid. Ik hou van jullie allemaal.'

Pinnock bevond zich vorige week in controverse toen Minaj beweerde dat de moeder van twee kinderen uit "jaloezie" een oorlog met Nelson had ontketend.

Pinnock zou de spot hebben gedreven met Nelsons 'blackfish'-controverse op sociale media en zogenaamd misbruik hebben aangemoedigd, zo werd destijds beweerd.

De zangeres van "Boyz" heeft onlangs beweerd dat ze zich een cultuur probeerde toe te eigenen die niet de hare was in een interview met Vulture, waarbij ze benadrukte dat ze gewoon sterk beïnvloed is door zwarte muziek.

“Ik ben me er heel goed van bewust dat ik een blanke Britse vrouw ben; Ik heb nooit gezegd dat ik dat niet was. Ik bedoel, ik hou van de zwarte cultuur. Ik hou van zwarte muziek. Dat is alles wat ik weet, daar ben ik mee opgegroeid.”

Tijdens haar Instagram Live-chat met Nelson verdedigde Minaj Nelsons vermeende 'culturele toe-eigening', door te zeggen dat de laatste slechts een van de vele beroemdheden is die bruiningslotions dragen om een donkerdere huidskleur te krijgen.

Aanbevolen: