Joe Alwyn adresseert die Taylor Swift verlovingsgeruchten

Inhoudsopgave:

Joe Alwyn adresseert die Taylor Swift verlovingsgeruchten
Joe Alwyn adresseert die Taylor Swift verlovingsgeruchten
Anonim

Joe Alwyn en Taylor Swift zijn notoir privé over hun relatie, maar dat heeft er niet voor gezorgd dat verlovingsgeruchten al jaren de ronde doen. Onlangs sprak Joe over de speculatie over de status van hun relatie.

Tijdens een interview met Vulture werd de acteur direct gevraagd of hij verloofd is met de zanger. 'Je hebt dingen te vragen,' antwoordde Joe. "En ik zal ervoor kiezen om te antwoorden of niet."

Hij gaf vervolgens een vaag antwoord op de vraag en gaf toe dat hij het nieuws niet zou delen, zelfs als ze verloofd waren. 'De waarheid is,' legde Joe uit. Als ik een pondmunt zou hebben voor elke keer dat iemand me vertelde dat ik verloofd ben of verloofd ga worden, zou ik veel pondmunten hebben. Als het antwoord ja was, zou ik het niet zeggen. Als het antwoord nee is, zou ik het niet zeggen.”

Taylor zet Joe misschien onder druk om een aanzoek te doen

Joe en Taylor zijn sinds 2017 aan het daten. Er wordt gespeculeerd dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten op het MET Gala 2016, hoewel Taylor destijds met Calvin Harris aan het daten was.

“Flashback wanneer je me ontmoette / Je buzz cut en mijn haar gebleekt,” Taylor zingt haar in het nummer ‘Dress’, dat volgens veel fans een verwijzing is naar hun eerste ontmoeting (en haar bleekblonde MET-look).

Sinds ze hun romance echter openbaar maakten, gaan Joe en Taylor sterk. Zes jaar in hun relatie, en er wordt veel gespeculeerd over wanneer ze in het huwelijksbootje stappen, vooral omdat bronnen beweren dat Taylor de druk heeft uitgeoefend.

"Taylor's vrienden hebben het allemaal over een voorstel en hoe ze echt met Joe wil trouwen", vertelde een bron aan Us Weekly in 2019. "Hij is haar droomman."

Meer recentelijk vertelde een insider aan Star dat Taylor meer dan ooit op zoek is naar een voorstel. "[Hij] is gewaarschuwd dat het het einde van hen zou kunnen betekenen als hij Taylor niet snel ten huwelijk vraagt", zei de bron, eraan toevoegend dat hij "niet voor altijd met zijn hielen kan slepen."

Het gerucht ging eerder dit jaar dat Joe en Taylor zich verloofden na een driedaagse reis naar Cornwall. Verschillende bronnen zouden het nieuws hebben bevestigd aan het tijdschrift Life & Style. Zonder officieel bericht van Joe of Taylor lijkt het echter vals alarm te zijn geweest.

Het lijkt erop dat Swifties misschien wat langer moeten wachten op een aankondiging van een verloving!

Aanbevolen: