De reden waarom Jax Taylor werd ontslagen van 'Vanderpump Rules

Inhoudsopgave:

De reden waarom Jax Taylor werd ontslagen van 'Vanderpump Rules
De reden waarom Jax Taylor werd ontslagen van 'Vanderpump Rules
Anonim

Jax Taylor, die op het punt staat voor het eerst vader te worden, werd bekend in 2013 toen werd onthuld dat hij zou deelnemen aan de populaire Bravo-show, 'Vanderpump Rules'Jax, die naast Tom Sandoval, Katie Maloney, Scheana Shay en Ariana Maddox verschijnt, om er maar een paar te noemen, bevindt zich in heet water nadat hij eerder deze week uit de show werd ontslagen. Hoewel de toekomst van de shows volgend seizoen onbekend blijft, ging de ster naar zijn Instagram om het nieuws te delen, maar de fans waren niet in het minst verrast.

In de loop van de afgelopen 8 seizoenen is Jax een hot topic geweest als het gaat om zijn gedrag. Van zijn vroegere giftige relaties, valsspelen en zijn tijd achter de tralies, heeft Jax behoorlijk wat opgelopen tijdens de show. Welnu, nadat de zaken vorig seizoen ontploften, lijkt het alsof Bravo en Evolution Media het met Jax hadden en voorgoed de banden met hem verbraken. Wat deed Jax Taylor waardoor hij werd ontslagen? Laten we het uitzoeken!

Waarom Jax werd ontslagen uit 'Vanderpump Rules'

Jax Taylor was een van de meest spraakmakende castleden van de populaire Bravo-show, 'Vanderpump Rules'. Hoewel Jax erin slaagde een van zijn beste seizoenen tot nu toe te hebben, nadat hij met zijn vriendin, Brittany Cartwright, was getrouwd op een magische bruiloft in Kentucky, lijkt het alsof dit de laatste fans zijn die Jax zullen zien. Bravo en Evolution Media hebben Jax Taylor eerder deze week ontslagen, en het lijkt alsof niemand echt verrast is.

De hele show heeft dit jaar een grote hit gekregen! Bravo heeft niet alleen officieel Jax en zijn nu-vrouw Bretagne losgelaten, maar ze hebben ook 4 andere castleden ontslagen. Eerder dit jaar werden Stassi Schroeder, Kristen Doute, Max Boyens en Brett Caprioni uit de show ontslagen nadat een aantal racistische opmerkingen en acties uit het verleden aan het licht kwamen, waardoor Bravo geen andere keuze had dan ze te laten gaan. Nou, het lijkt alsof ze het ook gehad hebben met Jax Taylor!

Ondanks dat Jax op zijn Instagram een lang bedankje voor de show en Bravo plaatst, hebben fans het gevoel dat Jax het nieuws niet zo goed opneemt als hij denkt. In de loop van de serie was Jax het middelpunt van een aantal schandalen, waaronder zijn tijd in de gevangenis. Vorig seizoen had Jax een behoorlijke emotionele instorting, verloor zijn geduld en reageerde zijn woede af op medevriend Tom Sandoval.

De zaken namen een wending tijdens de finale van de show toen Jax en Lisa Vanderpump een verhitte discussie kregen, waardoor Jax de show claimde als zijn eigen show. Dit viel niet goed bij Vanderpump, die Jax er snel aan herinnerde dat hij zonder haar niets zou zijn. Fans vermoeden dat zijn narcistische en rechtmatige manieren uiteindelijk tot zijn ondergang hebben geleid, wat helemaal in het straatje van Jax klinkt, en daarom waren veel kijkers niet echt verrast om het nieuws te horen.

Aanbevolen: