Canadese regisseur Sarah Polley hakt in op Frances McDormand voor nieuwe film 'Women Talking

Canadese regisseur Sarah Polley hakt in op Frances McDormand voor nieuwe film 'Women Talking
Canadese regisseur Sarah Polley hakt in op Frances McDormand voor nieuwe film 'Women Talking
Anonim

Het is geen verrassing dat het krijgen van Frances McDormand in je film hetzelfde is als het winnen van de loterij… het gebeurt zelden. Voor Sarah Polley loonde het echter om mee te doen aan de loterij.

Polley werkt aan haar nieuwe film, Women Talking, en McDormand stemde ermee in haar te helpen door in de film te spelen, die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Miriam Toew.

McDormand, die geen onbekende is in het spelen van sterke, vastberaden vrouwen op het scherm, zal opnieuw de rol van heldin op zich nemen. In Women Talking worstelen de vrouwen van een geïsoleerde religieuze kolonie om geloofsvragen te beantwoorden terwijl ze de tragische waarheid onder ogen zien van talloze seksuele aanvallen door de mannen in hun kolonie.

MGM's Orion Pictures, evenals Plan B, het productiebedrijf van Brad Pitt, hebben de rechten op de film en kozen Polley om zowel te schrijven als te regisseren. McDormand aan de ster krijgen is zeker een pluim op hun hoed, en zal hopelijk als een zegen fungeren wanneer het filmen begint.

Afbeelding
Afbeelding

Het is natuurlijk geen toeval dat de ongrijpbare ster zo graag de hoofdrol in deze film op zich wilde nemen: het was eigenlijk McDormand die het project voor het eerst naar Plan B bracht, nadat ze de rechten had verkregen via haar Hear/ Zeg productieonderneming.

Volgens The Playlist, toen hem werd gevraagd naar Polley en McDormand die Women Talking leiden, zei Michael De Luca, voorzitter van de filmgroep van MGM, het volgende:

"We zijn verheugd om onze relatie met Plan B met Women Talking voort te zetten. Sarah en Frances die samenwerken om dit ongelooflijke boek tot leven te brengen, is iets waar we graag deel van uitmaken."

Aanbevolen: