Ming-Na Wen reageert op toetreding tot het Star Wars-universum met 'The Book Of Boba Fett

Inhoudsopgave:

Ming-Na Wen reageert op toetreding tot het Star Wars-universum met 'The Book Of Boba Fett
Ming-Na Wen reageert op toetreding tot het Star Wars-universum met 'The Book Of Boba Fett
Anonim

Net toen Star Wars-loyalisten dachten dat de seizoensfinale van Mandalorian het kerstwonder was waarvan ze niet wisten dat ze het nodig hadden, kondigde Disney+ een gloednieuwe spin-off-serie voor de show aan, getiteld The Book Of Boba Fett, met in de hoofdrol Ming -Na Wen en Temuera Morrison.

Acteur Ming-Na Wen heeft een indrukwekkend cv gehad sinds ze Fa Mulan insprak in de animatiefilms van 1998 en 2004. Nu speelt ze de vrouwelijke huurmoordenaar en huurling Fennec Shand in The Mandalorian, en zal ze haar rol hernemen in The Book Of Boba Fett!

De acteur is enthousiast

John Favreau en Disney+ werken er hard aan om iets toe te voegen aan het steeds groter wordende Star Wars-universum, en The Book Of Boba Fett is hun nieuwste aanwinst.

"Is het raar dat ik nu over mijn eigen leven praat?" Ming-Na gedeeld op Twitter, na de officiële aankondiging.

"Bedankt uit het diepst van mijn geek girl's hart, "schreef ze, haar dankbaarheid uitdrukkend jegens uitvoerende producenten Jon Favreau, evenals Robert Rodriguez, die de (Mandaloriaanse) aflevering regisseerde die Boba's terugkeer markeerde. Dave Filoni voegt zich ook bij het team als uitvoerend producent.

"Laten we dit doen Boba!" Ming-Na schreef.

Fans gingen ervan uit dat The Book Of Boba Fett The Mandalorian zou vervangen, totdat Jon Favreau bevestigde dat het een op zichzelf staande spin-off-serie was en geen vervanging, in een verschijning op Good Morning America.

De serie volgt Fennec Shand (Ming-Na Wen) en Temuera Morrison als Boba Fett, de premiejager die voor het eerst werd geïntroduceerd in The Empire Strikes Back. De serie wordt geschreven in dezelfde tijdlijn als The Mandalorian, wat fans bijzonder spannend vinden, omdat het impliceert dat er speciale optredens kunnen zijn!

Jon Favreau heeft Star Wars nieuw leven ingeblazen en de magie uit de originele films heroverd, iets wat fans in dit leven niet hadden verwacht.

Na de teleurstelling veroorzaakt door Solo: A Star Wars Story en Rise of Skywalker, arriveerde The Mandalorian als hun reddende genade, en bracht de ervaring terug van hoe het was om het Star Wars-universum op het grote scherm te zien ontrafelen. We kunnen niet wachten om te zien wat er gebeurt in The Book Of Boba Fett !

Aanbevolen: