Dit is wat 'The Book Of Boba Fett' fout heeft gedaan, volgens Star Wars-fans

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'The Book Of Boba Fett' fout heeft gedaan, volgens Star Wars-fans
Dit is wat 'The Book Of Boba Fett' fout heeft gedaan, volgens Star Wars-fans
Anonim

The Book of Boba Fett op Disney+ gaat verder waar The Mandalorian was gebleven, en geeft fans een flinke dosis Star Wars-content. De spin-offserie van Mandalorian, die plaatsvindt na Return of the Jedi, is voor het grootste deel met lovende recensies en fanfare ontvangen. Er bestaat echter een vocale minderheid (meestal op Reddit) die problemen heeft met de streamingserie, met name enkele van de tekortkomingen van de show.

Het bewerken van flubs (zoals fans die een bepaalde fout in de serie zien) en problemen van die aard zijn normaal voer voor klachten, maar deze lijst wil al het andere weergeven dat Jon Favreau en de crew bij Lucasfilm verkeerd hebben gedaan met de serie volgens de fans. Ongeacht de reacties van sommige fans op de show, zal de serie zeker heel wat van het groene spul genereren voor Disney en de al zeer succesvolle sterren van de show. Laten we in ieder geval eens kijken, zullen we?

6 Fans vonden dat 'The Book of Boba Fett' te zwaar leunde op de aanwezigheid van Mando en Grogu

Fans waren blij met het uiterlijk van the Mandalorian en Baby Yoda zelf, Grogu. Veel fans hebben echter gesuggereerd dat de serie mogelijk te veel op de populaire personages hebben vertrouwd en dat hun uiterlijk enkele overkoepelende problemen met The Book of Boba Fett aan het licht brengt. Sommige fans gingen naar Twitter om deze problemen aan te pakken en hun mening te uiten over genoemde optredens: "Ik hield absoluut van alle Grogu- en Mando-inhoud, maar het kostte helaas de tijd die ze hadden kunnen gebruiken om een meer betekenisvolle dialoog te ontwikkelen TheBookOfBobaFett."

5 Veel Star Wars-fans hadden gemengde gevoelens over het uiterlijk van Luke in aflevering 6

Hoofdstuk 6 van The Book of Boba Fett probeerde eerdere afleveringen met Din Djarin en Grogu (beiden verschijnen in deze aflevering samen met een paar andere bekende gezichten) te overtreffen met misschien de grootste cameo van allemaal: Luke Skywalker. Helaas Luke's uiterlijk maakte veel fans ongelukkig De verontwaardiging van de fans komt na Luke's suggestie dat Din "loslaat” van zijn nauwe relatie met Grogu. Fans waren hier niet blij mee; een Reddit-gebruiker had dit te zeggen: "Luke was altijd de man die zich realiseerde dat de Jedi onzin waren en weigerde zijn eigen bijlagen te snijden, maar hier leurt hij er gewoon zelf mee alsof hij zijn training voor zijn vrienden niet heeft opgegeven en versla de keizer door een gehechtheid aan zijn vader te hebben.”

4 Fans vonden de seizoensfinale van 'The Book of Boba Fett' zwak

Het is inderdaad interessant om te horen wat fans te zeggen hadden over de seizoensfinale van The Book of Boba Fett. Een voorbeeld van fans op Twitter met betrekking tot de finale's zwakte lezen,” TheBookOfBobaFett-finale was zo zwak. Het voelt alsof het is geschreven voor een publiek dat van actie houdt en niet echt om schrijven of thema's geeft. Ze brengen Cad Bane binnen, die het algemene publiek niet zal herkennen, dus zijn impact is minimaal voor hen, (1/2) dus het LIJKT alsof Cad Bane in plaats daarvan voor SW-fans moet zijn binnengebracht, omdat hij eigenlijk iets voor hen betekent hen, maar dan doden ze hem onmiddellijk, wat een belediging is voor dat deel van de fanbase. Als het niet voor gewone fans is en niet voor gewone fans, voor wie was dat dan?”

Talloze Twitter-fans kozen er ook voor om beelden te posten om hun gevoelens over de finale op een nogal humoristische manier te uiten.

3 Fans vinden dat 'The Mandalorian' een betere Boba is dan… Boba

Sommige Star Wars-fans hebben duidelijk gemaakt dat ze al een geweldige Boba Fett hebben ontvangen in de vorm van Din Djarin, ook bekend als the MandalorianOp Reddit hebben verschillende Redditors hun mening duidelijk gemaakt met berichten als: "Mando heeft Boba's plaats grotendeels ingenomen als dat archetype. De mysterieuze premiejager met mysterieus harnas en een (meestal) mysterieus achtergrondverhaal. Boba is dat niet meer geweest sinds Attack of the Clones."

Eén fan schreef zelfs: "Ik heb het gevoel dat Mando uiteindelijk de boog van Fett zal krijgen van de oorspronkelijke continuïteit (de Mandalorians verenigen en herstellen), terwijl Fett vergelijkbaar zal zijn met Talon Karrde, of wat de Smuggler in SWTOR kan beëindigen opstaan. Ik denk dat de beslissing om hem eerder in deze tijdlijn zijn verlossing te geven, is om hem een belangrijke bondgenoot van de Republiek te maken (en mogelijk het verzet, ervan uitgaande dat hij zo lang leeft)."

2 Het algemene verhaal van 'The Book of Boba Fett ' Sommige fans voelden zich ontevreden

Sommige fans waren ontevreden over het verhaal van The Book of Boba Fett,en waren niet te beroerd. Een paar Reddit-gebruikers gaven hun mening met berichten als deze: "Ik denk niet dat er nog een Mandalorian zou moeten zijn. Het verhaal is nu voorbij, Grogu wordt afgeleverd. Waarom laat je het verhaal niet gewoon eindigen?” Een andere gebruiker postte verder: "Ik heb totaal geen interesse in het personage van Boba Fett en de show (de enige aflevering die ik kijk is de nieuwe aflevering omdat je weet …) Dat stelt me in staat om dit vanuit een neutrale waarnemerspositie te bekijken. En voor zover ik kan zien, wanneer deze show eindigt, zal het vrij snel worden vergeten, tenzij de laatste twee afleveringen verbluffend zijn. Dat is nogal een mening.

1 Fans wilden dat Boba mysterieus bleef

Uiteindelijk gaat The Book of Boba Fett over… nou ja… Boba Fett. Een bijpersonage dat enorme populariteit verwierf door puur mysterie en intriges. Fans hebben echter hun ongenoegen geuit over het zich openstellen en vijzelen van Fetts geschiedenis en algehele karakter Het lijkt erop dat in de ogen van veel fans het mysterie het personage geweldig maakte. Een Reddit-gebruiker vat het samen met dit bericht: Voor de show kenden we Boba Fett als een stoïcijnse, koude, meedogenloze premiejager die op zichzelf uit was. Dit was intrigerend. Zijn motieven waren onbekend. Hij was een dodelijke, onvoorspelbare tegenstander van onze helden,” vervolgde de Reddit-gebruiker, “Waarom kan hij niet gewoon een slechterik zijn? Mensen zeggen dat het komt omdat de bijna-doodervaring van Sarlaac hem heeft veranderd. Moeten we geloven dat deze man in zijn beroep NOOIT een bijna-doodervaring heeft gehad?”

Aanbevolen: