The Book Of Boba Fett': nieuwe teaser onthult de plannen van de premiejager voor tattooine

Inhoudsopgave:

The Book Of Boba Fett': nieuwe teaser onthult de plannen van de premiejager voor tattooine
The Book Of Boba Fett': nieuwe teaser onthult de plannen van de premiejager voor tattooine
Anonim

De meest gevreesde premiejager in de melkweg is aangekomen in Tatooine.

Nadat de finale van The Mandalorian seizoen 2 vorig jaar ieders kerst maakte, gaat het Disney+-tijdperk van Star Wars verder met The Book Of Boba Fett. De zevendelige serie is bedoeld om de avonturen van Boba Fett (Temuera Morrison) na zijn rol in The Mandalorian te documenteren en zal hem zien terugkeren naar Tatooine, het voormalige huis van Luke en Anakin Skywalker.

De premiejager verscheen voor het eerst in de originele filmtrilogie, en nu is hij een misdaadbaas die samen met zijn bondgenoot Fennec Shand (Ming-Na Wen) probeert te heersen over Tatooine.

Boba Fett is van plan om respectvol te regeren

Fett en Shand hopen te heersen over Tatooine, voorheen gecontroleerd door misdaadbaas Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat. Terwijl het paar hun weg door de onderbuik van de planeet vindt, krijgen ze allebei te maken met meerdere bedreigingen. In een nieuwe glimp van de show deelde Boba Fett hoe hij over Tatooine zou heersen.

"Ik ben Boba Fett, voor dood achtergelaten op het zand van Tatooine", zegt het personage, verwijzend naar de tijd dat zijn jetpack in een Sarlacc-put viel in Star Wars: Episode VI - Return of The Jedi. Hoewel het personage te zien was in The Mandalorian, zijn de details van zijn terugkeer onbekend.

De premiejager onthulde ook hoe hij had besloten om de controle over Tatooine te krijgen. "Jabba regeerde met angst. Ik ben van plan om met respect te regeren", zegt Fett.

Het spannende Star Wars-avontuur werd geplaagd in een eindcreditreeks na de finale van The Mandalorian seizoen 2. De synopsis voor de show is: The Book of Boba Fett "vindt de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand navigeren door de onderwereld van de melkweg wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om hun claim op het gebied dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat."

De serie wordt gevolgd door Obi-Wan Kenobi, die voormalige co-sterren Hayden Christensen en Ewan McGregor herenigt, die hun rol als Anakin Skywalker/Darth Vader en de legendarische Jedi Darth Vader opnieuw zullen opnemen. Het zal zich concentreren op het verhaal na Star Wars: Revenge of the Sith, waarin Kenobi te maken kreeg met de ondergang van Darth Vader.

Andere Star Wars-shows in de maak zijn onder andere Andor en Ahsoka.

Aanbevolen: