Star Wars'-fans zagen deze fout in 'The Book Of Boba Fett

Inhoudsopgave:

Star Wars'-fans zagen deze fout in 'The Book Of Boba Fett
Star Wars'-fans zagen deze fout in 'The Book Of Boba Fett
Anonim

De Star Wars-franchise is een van de meest geliefde in de geschiedenis en heeft decennialang standgehouden dankzij de geweldige verhalen en ongelooflijke personages. Het begon op het grote scherm, maar is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een kolos die vele vormen van media omvat.

Op het kleine scherm heeft de franchise een warme start. Disney Plus was een geweldige thuisbasis voor deze shows, en hoewel sommigen vinden dat Disney Star Wars heeft verpest, maakt de franchise grote stappen en trekt ze massa's fans binnen.

Het verhaal van het boek van Boba Fett was interessant voor fans om naar te kijken, maar in een recente aflevering betrapte een fan een productiefout. Laten we eens kijken wat er per ongeluk in de laatste snede is terechtgekomen.

'The Book of Boba Fett' is de nieuwste 'Star Wars'-show

Star Wars-fans smullen sinds de lancering van Disney Plus, en de nieuwste serie die op het streamingplatform komt, is The Book of Boba Fett. De serie komt steeds dichter bij de finale en mensen kunnen niet stoppen met praten over de show en wat het in de loop van het eerste seizoen op tafel heeft gelegd.

Met Temuera Morrison en Ming-Na Wen, is The Book of Boba Fett verder gegaan met het verhaal van Boba Fett en Fennec Shand waarmee fans vertrouwd zijn geraakt tijdens de gebeurtenissen van seizoen twee van The Mandalorian. De serie heeft niet alleen nieuwe en opwindende personages in de schoot geworpen, maar heeft ook nieuwe details gegeven over bekende personages, met name Boba en de Tusken Raiders van Tatooine.

Toen hij sprak over het leren van meer over de Tusken Raiders, die al tientallen jaren in de franchise zijn, zei Ming-Na Wen: "We wisten zo weinig over de Tuskens en het gaf ze echt een ongelooflijk achtergrondverhaal."

De show heeft niet alleen zijn eigen ding gedaan, maar het heeft gestaag veel van wat komen gaat in het Star Wars-universum opgezet.

'The Book of Boba Fett' bouwt een grote toekomst op

Als er één grote kritiek op de show is, is het dat het niet goed is gelukt om de zaken in evenwicht te houden. Gedurende twee opeenvolgende afleveringen heeft de show weinig gedaan om tot zijn eigen conclusie te komen, maar in plaats daarvan heeft hij ervoor gekozen om een basis te leggen voor wat er gaat komen op Disney Plus.

The Mandalorian zelf is de afgelopen twee afleveringen zwaar te zien geweest, en hoofdstuk 6 bevatte zelfs Ahsoka, Luke Skywalker, Grogu en het live-actiondebuut van de sinistere Cad Bane. Al deze personages, behalve Luke, zouden een belangrijke rol moeten spelen in de toekomstige Star Wars-content die naar het streamingplatform van Disney komt. Ahsoka krijgt haar eigen show, seizoen drie van The Mandalorian staat voor de deur en Cad Bane zal ongetwijfeld het publiek aan het praten houden met zijn optredens.

Op dit moment is er veel om naar uit te kijken, en fans hebben zich verdiept in elk klein detail dat op hun pad komt. In een eerdere aflevering van The Book of Boba Fett werd op de een of andere manier een klein detail opgemerkt door fans met arendsogen.

De fout die fans hebben opgemerkt

Een screenshot van The Book of Boba Fett
Een screenshot van The Book of Boba Fett

Volgens Comic Book: "Eén reeks ziet een speeder-rijdende cyborg de hoek omkomen, en deze opname biedt een korte blik achter de magie van de serie, terwijl kijkers een hoek van de Mos Espa-set zien die de houten infrastructuur van de locatie. Gezien de manier waarop de scène zich ontvouwt, volgen de ogen van het publiek de cyborg, waardoor het gemakkelijk te zien is hoe zo'n onopgemerktheid onopgemerkt had kunnen blijven."

Dit moment gebeurde zo snel dat de overgrote meerderheid van de mensen het volledig miste. Het was duidelijk te snel voor de mensen achter de schermen, omdat geen van hen het kon zien voordat de aflevering Disney Plus bereikte.

Natuurlijk is The Book of Boba Fett niet de enige grote show met een productiefout. Het koffiekopje incident van Game of Thrones was een paar jaar geleden voorpaginanieuws, en zelfs The Mandalorian had een productiefout.

"In seizoen 2, aflevering 4 van The Mandalorian, zagen Din Djarin, Greef Karga en Cara Dune in een actiescène allemaal een keizerlijke basis infiltreren. Terwijl de meeste fans hun ogen hadden gericht op het intense vuurgevecht dat zich op de locatie ontvouwde, Kijkers met arendsogen merkten dat een van de foto's een bemanningslid op de achtergrond liet zien, omdat hun spijkerbroek en t-shirt duidelijk maakten dat ze niet in de melkweg ver, ver weg thuishoorden", schrijft Comic Book.

Productiefouten gebeuren, en momenten als deze zorgen ervoor dat fans nog meer aandacht besteden aan de fijnere details van hun favoriete programma's.

Aanbevolen: