Ariana Grande onthult de leukste stembezorger

Ariana Grande onthult de leukste stembezorger
Ariana Grande onthult de leukste stembezorger
Anonim

Ariana Grande pleit al geruime tijd voor het stemmen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020. De meeste van haar Instagram-berichten bestaan tegenwoordig uit wanneer bepaalde staten zich op tijd kunnen registreren om te stemmen of het plannen van voorverkiezingen die plaatsvinden in specifieke staten. Deze keer besloot Ariana om de schattigheid te versterken en haar hond Strauss te laten zien bij het afleveren van haar stembiljet.

Arianators zijn er dol op dat Strauss schattig is en gezonde inhoud levert in een politiek klimaat. De fans maakten ook grapjes dat Ariana's hond haar nieuwe album aflevert of Strauss de eerste single is voor "AG6", wat hen aan het lachen heeft gebracht als reactie.

In haar derde foto voegde ze een foto toe van Kamala Harris, de kandidaat voor de Democratische vicepresident, wat sterk inhoudt dat ze op haar en de Democratische presidentskandidaat Joe Biden stemt. Een Instagram-gebruiker, @arianators.wildin, prees Ariana die naar voren kwam door haar fans aan te moedigen om te stemmen door te schrijven: "Heel erg bedankt voor het constant gebruiken van je platform voorgoed! we waarderen je enorm!" Het zal niet lang meer duren voordat Ariana update met een nieuwe Instagram-post wanneer de dag nadert om te stemmen.

Aanbevolen: