Hoeveel is de cast van 'Scrubs' waard in 2021?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de cast van 'Scrubs' waard in 2021?
Hoeveel is de cast van 'Scrubs' waard in 2021?
Anonim

De Amerikaanse medische comedy-dramaserie Scrubs wordt dit jaar 20 jaar. De serie, gemaakt door Bill Lawrence, werd uitgezonden op NBC en vervolgens op ABC van 2001 tot 2010. Scrubs vertelt het verhaal van de medische staf van het onderwijzende Sacred Heart Hospital. De hoofdpersoon van de serie is medisch stagiair John Dorian, gespeeld door Zach Braff, die zijn weg moet zien te vinden en medicijnen moet leren in een ziekenhuis vol onvoorspelbare patiënten en personeel. Dorian leert uiteindelijk over medicijnen, vriendschap en het leven.

De serie liep negen opeenvolgende seizoenen en telde in totaal 182 afleveringen.

Zach Braff speelde de rol van John Dorian in de serie. Andere castleden waren Sarah Chalke die Elliot Reid speelde, Donald Faison als Christopher Turk en Neil Flynn als de conciërge. Er waren ook Ken Jenkins als Bob Kelso, John McGinley als Perry Cox en Judy Reyes als Carla Espinosa. Eliza Coupe speelde Denise Mahoney terwijl Kerry Bishé Lucy Bennett speelde. Bovendien werd Michael Mosley gecast als Drew Suffin en Dave Franco als Cole Aaronson.

Acteurs in de serie hebben deelgenomen aan meerdere films en tv-shows sinds Scrubs eindigde, en ze waren allemaal in voor veel geld. We onderzoeken hieronder hoeveel elk van de castleden van de Scrubs vandaag waard is.

8 Zach Braff bovenaan de lijst met $20 miljoen

Zach Braff staat bekend als JD of John Michael Dorian in de Scrubs-serie. Hij werkt ook als regisseur, producent en scenarioschrijver. De 46-jarige ster heeft 32 jaar lang opgetreden in films en tv-films en series. In 2004 speelde hij in de eerste film die hij schreef, Garden State. Braff heeft rollen gespeeld in 20 films en 17 tv-films en series. Hij produceerde ook tientallen tv-shows en films. Vanaf 2021 bedraagt het vermogen van Zach Braff maar liefst $20 miljoen.

7 Sarah Chalke - $ 15 miljoen

Canadese actrice en model Sarah Chalke is sinds 1992 actief in haar carrière. De 45-jarige beroemdheid speelde in meer dan 16 films op groot scherm en 50 tv-films en series tijdens haar drie decennia van carrière. In de comedyserie Scrubs speelde Sarah de hoofdrol van Elliot Reid. Chalke nam deel aan enkele van de volgende series en films: Roseanne, How I Met Your Mother, Rick And Morty en Firefly Lane. Volgens We althy Persons heeft Sara Chalke een nettowaarde van $15 miljoen vanaf 2021.

6 Donald Faison - $15 miljoen

Donald Faison speelde Dr. Chris Turk in de comedyserie Scrubs van 2001 tot 2010. De Amerikaanse acteur speelde ook in verschillende films, zoals Bachelor Party Vegas, Pitch Perfect, The Perfect Match, The Wave en Embattled. Hij nam ook deel aan verschillende tv-shows, waaronder Clueless, The Odds, Bill Nye Saves The World, Emergence en The L Word: Generation Q. Faison werkt ook als stemacteur. Tijdens zijn drie decennia als acteur heeft Donald Faison een fortuin verdiend van $15 miljoen per vermogende persoon.

5 John McGinley - $15 miljoen

De 62-jarige John McGinley werkt al 36 jaar in zijn vakgebied. Sinds 1985 speelde John in 64 films op groot scherm en in 27 tv-films en series. In Scrubs speelt hij de rol van de arts Perry Cox. McGinley speelde ook in Office Space, The Rock, Platoon, Wall Street, Point Break, Intensity en andere shows. Volgens We althy Persons vergaarde John McGinley tijdens zijn carrière een vermogen van $15 miljoen.

4 Dave Franco - $12 miljoen

Dave Franco is niet alleen acteur, maar ook filmmaker. In 2020 schreef, produceerde en regisseerde Franco de film The Rental. Hij filmt zijn aankomende film, Day Shift.

Dave speelde in ongeveer 30 films en 13 tv-films en series. Hij portretteerde Cole Aaronson in het 9e seizoen van Scrubs. Volgens Md Daily Record heeft Dave Franco op 36-jarige leeftijd $ 12 miljoen aan rijkdom na 15 jaar in het acteerveld te hebben gewerkt.

3 Neil Flynn - $8 miljoen

Neil Flynn speelde de rol van de conciërge in de Scrubs-serie. Flynn is ook bekend van zijn rol als Mike Heck in de serie The Middle. Hij speelde in 21 films, waaronder The Resurrection Of Gavin Stone, Mean Girls en Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull. Hij heeft ook deelgenomen aan ongeveer 40 tv-films en films, zoals Smallville, Abby's, CSI en Wake Up. Na 39 jaar acteren heeft Neil Flynn een nettowaarde van $ 8 miljoen, per Celebrity Net Worth.

2 Judy Reyes - $6 miljoen

Judy Reyes speelde de rol van Carla Espinosa in de medische comedyserie Scrubs. Naast actrice werkte Reyes als model en is ze producent. De 54-jarige ster heeft deelgenomen aan 18 films op groot scherm, waarvan de laatste All Together Now is. Ze speelde ook in 45 tv-films en series. Ze speelt nu de rol van Annalise Quiet Ann Zayas in de comedy-dramaserie Claws. Judy Reyes vergaarde tijdens haar 29 jaar werk $ 6 miljoen aan rijkdom, volgens de nettowaarde van beroemdheden.

1 Kerry Bishé - $4 miljoen

Kerry Bishé werd geboren in Nieuw-Zeeland. Ze is bekend van het spelen van Donna Clark in de serie H alt And Catch Fire. In Scrubs vertolkte Bishé de rol van geneeskundestudent Lucy Bennett. De actrice speelde in 21 films op groot scherm, waarvan de laatste Happily is. Ze heeft ook deelgenomen aan 13 tv-films en series, waarvan de laatste Penny Dreadful: City Of Angels is. Volgens Celebrity Net Worth bedraagt het vermogen van Kerry Bishé in 2021 $ 4 miljoen en is het het resultaat van haar 14-jarige carrière in acteren.

Aanbevolen: