De aardigste man in Hollywood Keanu Reaves zou akkoord gaan met een bepaalde schurkenrol

Inhoudsopgave:

De aardigste man in Hollywood Keanu Reaves zou akkoord gaan met een bepaalde schurkenrol
De aardigste man in Hollywood Keanu Reaves zou akkoord gaan met een bepaalde schurkenrol
Anonim

Verhalen over Keanu Reeves en zijn vrijgevigheid zijn eindeloos. De man krijgt zijn motor aangereden en reageert niet eens. Hij loopt zelfs midden op een luchthaven en begroet fans zonder beveiliging, hij is echt de held van Hollywood.

Als het op rollen aankomt, vinden we het moeilijk om ons Keanu voor te stellen als de slechterik. Hoewel hij in werkelijkheid de rol in het verleden heeft aangepakt. We zullen dit verder onderzoeken, samen met het bekijken van een andere schurkenrol waarin we geïnteresseerd zijn.

Keanu Reeves' liefde voor acteren kreeg vorm in zijn vroege tienerjaren

Het was geen levenslange droom voor Keanu, maar volgens zijn moeder begon de toekomstige Matrix-ster serieus te worden met acteren tijdens zijn vroege tienerjaren.

"Acteren. Mijn moeder zegt dat ik verklaarde dat ik acteur wilde worden toen ik 15 was en waarom zou die persoon dat vragen of zeggen."

Reeves herinnert zich de vreugde van acteren in toneelstukken op school en hoe hij graag verhalen vertelde, vooral op jongere leeftijd. "Ik herinner me toen ik op school acteerde of Shakespeare deed - dat gevoel van vrij zijn was spelen. Het was leuk. Doe alsof, maar de realiteit, verbinding, een groep, samenwerking … het wordt gedeeld. Je communiceert, je vertelt een verhaal. Ik hou van verhalen. Verhalen helpen ons de wereld in een context te plaatsen. Ik hou van wat er gebeurt nadat iemand actie heeft gezegd."

Het is allemaal gelukt voor Keanu Reeves, die uiteindelijk de top van de Hollywood-berg bereikte, ondanks bepaalde kritiek in het begin van zijn carrière.

De meeste fans denken altijd aan de acteur in rollen als de held, maar hij heeft een paar keer aan de andere kant van het spectrum gesleuteld.

Keanu Reeves heeft eerder een paar schurken gespeeld

Tijdens zijn doorbraak in Speed was Keanu Reeves het ultieme heldenpersonage en die vertolking zou gedurende zijn hele carrière volgen. Hij had echter wel enkele gemene rollen, waaronder The Gift en Man of Tai Chi.

Misschien kwam de meest voor de hand liggende vorm van een schurk voor Keanu in de film uit de jaren 2000, The Watcher. De timing was heel vreemd, aangezien hij van zijn Matrix-succes af kwam. Zijn karakterbeschrijving lijkt niet iets dat hij zal herzien. "Een generieke misdaadthriller waarin Reeves een seriemoordenaar speelt die verwikkeld is in een psychologisch spel met een FBI-agent gespeeld door James Spader. De film werd slecht beoordeeld, verdiende slechts $ 29 miljoen en leek niet synchroon met Reeves' carrière," Mental Floss staten.

Er is een bepaalde reden waarom Reeves instemde met het project en veel daarvan heeft te maken met een vriend… Keanu verklaarde dat zijn handtekening was vervalst door een buddy en daarom had hij geen andere keuze dan werk aan de film.

"Ik heb het script nooit interessant gevonden, maar een vriend van mij heeft mijn handtekening op de overeenkomst vervalst", zei Reeves. "Ik kon niet bewijzen dat hij het deed en ik wilde niet aangeklaagd worden, dus ik had geen andere keuze dan de film te maken."

Ondanks de moeilijke ervaring en negatieve reactie, zou Keanu openstaan voor het opnieuw spelen van de rol van schurk, ondanks zijn status als een goede kerel.

De rol zou komen in een zeer iconische franchise.

Keanu Reeves zou openstaan voor het spelen van een James Bond-schurk

Tijdens een gesprek met Carrie-Anne Moss naast PopBuzz, werd de acteur gevraagd om als James Bond-schurk te werken. Zonder aarzeling verklaarde Keanu dat hij geïnteresseerd zou zijn in zo'n rol.

"Oh wauw, een Bond-schurk spelen? Dat zou leuk zijn. Natuurlijk, ik zou een Bond-schurk spelen… wat voor soort schurk? Een slechterik."

"Ja, meld me aan om Bond-schurk te spelen."

Moss ging nog een stap verder en koppelde Keanu's vroegere schurkenrol in Man of Tai Chi als een personage waarop hij het kon baseren. "Ik speel zijn zijwaartse trap. Ik zal achter hem staan en ervoor zorgen dat alles… ik zal zijn assistent zijn."

Wie weet of dit ooit vorm zou krijgen, maar het is interessant om te zien dat Reeves op zijn minst de wielen in beweging heeft gezet.

Aanbevolen: