Wat doet Lauren Hashian, de vrouw van Dwayne Johnson, voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wat doet Lauren Hashian, de vrouw van Dwayne Johnson, voor de kost?
Wat doet Lauren Hashian, de vrouw van Dwayne Johnson, voor de kost?
Anonim

Dwayne Johnson heeft een gekke levensstijl en in werkelijkheid is het moeilijk te geloven dat hij ooit rust krijgt. Zijn vrouw zou echter de echte MVP kunnen zijn, die zijn krankzinnige schema bijhoudt, terwijl ze voor de kinderen zorgt.

Er is veel minder bekend over Lauren Hashian en in het volgende zullen we dieper in haar leven duiken.

We zullen kijken naar haar relatie met The Rock, en waar ze het meest gepassioneerd over is, buiten haar gezinsleven.

Wat doet Lauren Hashian?

Het was in 2006 toen Dwayne Johnson en Lauren Hashian elkaar voor het eerst ontmoetten. De ontmoeting was tijdens een feest voor de film 'The Game Plan' die werd opgenomen in Boston. Na de ontmoeting maakten de twee er niet veel van, maar uiteindelijk zouden ze stilletjes beginnen te daten, net toen het huwelijk van The Rock met ex-vrouw Dany Garcia ten einde liep.

Johnson dankt zijn vrouw voor veel dingen, niet alleen omdat ze een geweldige moeder voor zijn kinderen was, maar ook omdat ze er was in moeilijke tijden. Zoals bijvoorbeeld toen Paul Walker op tragische wijze overleed in 2013.

"Ik reed met Lauren toen ze meteen heel stil werd en naar me keek, studeerde, zich afvragend of ik het wist. Ik stopte en keek naar mijn berichten en had een moment waarop ik even op adem kwam. We zei op dat moment een gebed om zijn dochter kracht te geven - omdat we over onze dochters hadden gepraat. Daar zouden we het over hebben. We waren allebei gescheiden en we spraken over de kracht van een vader en de sterke band van een vader en zijn meisje. Toen we eenmaal thuis waren, begonnen we te huilen."

Lauren heeft thuis een grote rol gespeeld, hoewel ze een sterke passie heeft als het gaat om haar persoonlijke carrière.

De vader van Lauren Hashian speelde een grote rol bij het vinden van haar passie

Muziek werd op jonge leeftijd in Hashian gebouwd. Zoals ze samen met Billboard onthulde, was haar vader een drummer en op jonge leeftijd speelde hij meestal in de kamer naast haar.

"Zelfs nadat zijn band al uit elkaar was gegaan, oefende hij elke dag van zijn leven in de drumruimte", herinnert Hashian zich over haar vader, die in 2017 overleed. "Om hem elke dag te zien oefenen, voor mij, het werd een deel van mijn doel - 'Hij oefent elke dag, ik zou ook elke dag moeten oefenen.' En dus oefen ik al jaren in mijn eentje in mijn kamer.'

Lauren zou toegeven dat de druk om in het openbaar te zingen en zichzelf creatief uit te dragen niet gemakkelijk was. Ze crediteert de huidige artiesten van vandaag voor het feit dat ze zichzelf hier hebben neergezet en er achteraan gaan.

"Jarenlang was ik echt bang om in het openbaar te zingen. Je ziet deze artiesten zoals Olivia Rodrigo of Billie Eilish, die zo jong zijn, maar ze hebben het lef om zichzelf uit te dragen, om hun liedjes te delen. Het is ongelooflijk. En ik denk dat ik, terugkijkend, nooit dat kind was."

Hashian kreeg echt vertrouwen na de geboorte van haar twee dochters. Ze zou haar eerste project uitbrengen, een serie van drie nummers getiteld Love…and Other Things (Side A). Billboard vermeldde dat Side B in het voorjaar uitkomt.

Lauren Hashian heeft ook een tv-tegoed, te zien in 'R U the Girl? ' in 2005. Ze schreef ook de soundtrack 'On The Run' voor Netflix's 'Red Notice'.

Geweldig om Hashian te zien doen waar ze van houdt en bovendien is haar man er alleen maar ondersteunend in.

Wat vindt Dwayne Johnson van de carrière van Lauren Hashian?

Het zou geen verrassing moeten zijn, maar Dwayne Johnson steunt Laurens carrière enorm en geeft zijn vrouw constant feedback. Lauren gaf toe dat ze, net als miljoenen anderen, ook opkijkt naar haar man en zijn mening.

Dwayne Johnson en Lauren Hashian trouwden in december 2019 tijdens een geheime bruiloft op het Hawaiiaanse eiland Kauai. De ceremonie vond plaats in de vroege ochtend.

"Als ik muziek maak, is hij meestal de eerste persoon die iets hoort, dus hij heeft het goede, het slechte, het lelijke gehoord", zegt Hashian van Johnson. "Ik weet dat veel mensen naar hem opkijken, maar zelfs ik kijk naar hem op, en ik vertrouw op zijn oordeel, zijn instinct en zijn ervaringen. Dus voor mij ben ik zo dankbaar dat ik iemand zoals hij heb, die ook al zo lang in het vak zit, om me zijn feedback te geven en ook samen te werken.”

Geweldig om te zien hoe het paar samenwerkt en elkaars feedback niet als vanzelfsprekend beschouwt.

Aanbevolen: