8 Weinig bekende feiten over de zonen van Britney Spears, Sean en Jayden

Inhoudsopgave:

8 Weinig bekende feiten over de zonen van Britney Spears, Sean en Jayden
8 Weinig bekende feiten over de zonen van Britney Spears, Sean en Jayden
Anonim

Britney Spears en Kevin Federline delen twee zonen die grotendeels uit de schijnwerpers zijn gebleven en het drama dat hun familie omringde. Afgezien van een paar vluchtige momenten waarop ze zich uitten over hun persoonlijke leven, hebben Sean en Jayden zich stil gehouden over hun beroemde ouders en zijn ze afgeschermd van de controle van het grote publiek.

Kevin Federline en Britney Spears zijn erg voorzichtig geweest met het niet te veel delen van afbeeldingen van hun kinderen op sociale media, dus er is heel weinig bekend over deze twee mysterieuze jongens… tot nu toe.

8 Ze werden een jaar na elkaar geboren

Style meldt dat Sean en Jayden slechts een jaar na elkaar werden geboren, bijna op de dag. Sean's verjaardag is op 14 september 2005, terwijl die van Jayden op 12 september 2006 is. Als gevolg hiervan worden de jongens vaak aangezien voor een tweeling. Ze hebben zo'n hechte band met elkaar en zijn echt in staat geweest om samen op te groeien, aangezien hun leeftijd en gemeenschappelijke interesses op één lijn lagen.

7 Ze brachten het grootste deel van hun tijd door met hun vader

Helaas kan Britney niet zoveel tijd met haar zonen doorbrengen als de meeste moeders. Toen zij en Kevin Federline in 2007 officieel scheidden, stemden ze in met de gezamenlijke voogdij over de kinderen, maar dit veranderde volledig toen Britney de controle verloor over haar vermogen om haar eigen levenskeuzes te maken. Toen het conservatorium elk aspect van haar leven begon te dicteren, veranderde ook de dynamiek van haar gezinsleven. In 2019 werd ze teruggebracht tot slechts 30 procent voogdij, terwijl Federline de belangrijkste ouder werd die de jongens 70 procent van de tijd onder zijn hoede hield.

6 Jayden is woedend op zijn grootvader

Hoe beschermd tegen de media de kinderen ook mogen zijn, ze zijn nu tieners en ze zijn zich zeker bewust van de moeilijke gezinsdynamiek. Ze zijn ongetwijfeld diep getroffen door het conservatorium en vooral Jayden heeft grote problemen met zijn grootvader.

In 2020 verspreidde Jayden het vuil over zijn familie op Instagram en vertelde hij hoe hij zich echt voelde over de controlerende manieren van zijn grootvader. Het is duidelijk dat de familiedynamiek niet vriendschappelijk is, en Britney is niet de enige die het niet eens is met het controleniveau van haar vader.

5 Beide jongens genieten van skateboarden

Het komt niet vaak voor dat er persoonlijke details over de jongens worden onthuld, dus fans waren erg enthousiast in 2018 toen Britney een video op Instagram deelde waarin ze hun skateboardvaardigheden lieten zien.

Dit was het meest persoonlijke inzicht waar fans al geruime tijd mee te maken hadden, en door te leren over de hobby's waaraan de jongens deelnemen, leken ze meer herkenbaar. In de post noemde Britney zichzelf een 'trotse skatemoeder' en fans kirden over de schattige moeder-en-zoonband.

4 Ze leiden geen celebrity-levensstijl

Het v alt niet te ontkennen dat Sean en Jayden een luxe levensstijl leiden zonder zich zorgen te maken over hun financiën. Ze worden echter op geen enkele manier opgevoed als verwende kinderen. Ze zijn natuurlijk comfortabel, maar ze worden niet verwend of getrakteerd op een levensstijl van beroemdheden.

Als Britney voor ze zorgt, heeft ze toegegeven dat ze de jongens klusjes heeft laten doen, zoals het vuilnis buitenzetten en ervoor zorgen dat ze op de honden van het gezin passen. Alleen omdat ze in een rijke familie zijn geboren, zijn deze jongens niet van de haak als het gaat om nederig zijn en leren om goede waarden in het leven te hebben.

3 Ze zijn erg close met hun vader

Zoveel tijd doorbrengen met hun vader is voor beide jongens een zeer hechte ervaring gebleken. Sean en Jayden hebben allebei de zeer hechte band die ze met hun vader hebben tot uitdrukking gebracht, en ze lijken heel gelukkig het grootste deel van hun tijd met hem door te brengen.

Het lijkt erop dat Kevin Federline en zijn kinderen een goede balans hebben gevonden in hun relatie. De kinderen hebben veel respect voor hem, en dat blijkt uit de manier waarop ze over hun vader praten. Hij is echt een held in hun ogen.

Toen Jayden een beetje overboord ging met zijn Instagram-tirade, sloot hij zijn chat met fans af door hen gerust te stellen dat zijn vader niet boos op hem zou zijn vanwege deze stunt. Hij ging zelfs zo ver te zeggen; "het kan mijn vader niet schelen, hij is letterlijk Jezus."

2 Jayden dringt er bij zijn moeder op aan om muziek te hervatten

Britney Spears
Britney Spears

Natuurlijk willen zowel Sean als Jayden dat hun moeder haar passie blijft nastreven, en ze hopen haar op een dag terug te zien in de studio om muziek op te nemen. Jayden is echter nogal luidruchtig geweest over waarom hij dit zo'n geweldig idee vindt.

Deze jonge jongen weet heel goed hoeveel geld zijn moeder zal binnenhalen als ze weer een microfoon oppakt. Hij ging op plaat om te zeggen dat hij haar heeft aangemoedigd om haar carrière opnieuw te kiezen en was verbluft toen Britney zei dat ze misschien moest stoppen met muziek. Daily Mail citeerde zijn reactie hierop, namelijk; "Wat? Wat zeg je? Weet je hoeveel bank je daarmee verdient?"

1 Ze hebben een hoge dunk van Britneys vriend, Sam Asghari

In alle opzichten lijkt het erop dat Sam Asghari een behoorlijk sympathieke kerel is. Sean en Jayden lijken dat zeker te denken. Gelukkig voor Britney Spears, lijkt ze geen problemen te hebben met het mengen van Sean en Jayden in haar nieuwe leven met vriend Sam Asghari, aangezien ze hem al erg leuk gaan vinden.

Ze brengen tijd met Sam door wanneer ze hun moeder gaan opzoeken, en het lijkt erop dat tijdens hun verblijf iedereen goed met elkaar overweg kan en er sterke banden zijn ontstaan.

Aanbevolen: