10 Fantheorieën over 'Brooklyn Nine-Nine' die het overwegen waard zijn

Inhoudsopgave:

10 Fantheorieën over 'Brooklyn Nine-Nine' die het overwegen waard zijn
10 Fantheorieën over 'Brooklyn Nine-Nine' die het overwegen waard zijn
Anonim

Sinds de oorspronkelijke uitzending in 2013 heeft de politiekomedie Brooklyn Nine-Nine talloze kijkers vermaakt. Bij populaire shows willen fans meestal diep in de betekenis achter bepaalde afleveringen of personages graven, en deze is geen uitzondering. Vanaf 2021 is Brooklyn Nine-Nine officieel afgesloten, maar sommige theorieën over de show zijn het overwegen waard.

Van cross-overs tot geheime persoonlijkheden of banen, hier enkele van de meest interessante (en zelfs ronduit belachelijke) fantheorieën over Brooklyn Nine-Nine die rondzweven op het internet!

10 Zou er een verborgen 'The Good Place' crossover kunnen zijn?

Wat als Kevin eigenlijk Shawn is van The Good Place?! Misschien wilde hij Holt op aarde ontmoeten zodat hij verliefd op haar kan worden?!

Veel fans zouden zeker bingewatchen naar een crossover-show met The Good Place en Brooklyn Nine-Nine, dus hopelijk is deze waar!

9 Is Gina depressief en verbergt ze dat met haar persoonlijkheid?

Trouwens, Gina zou zelfs ernstig depressief kunnen zijn. Misschien gedraagt ze zich op zo'n giftige manier tegenover andere personages omdat ze eigenlijk super verdrietig is.

Het is verschrikkelijk, maar dit is zeker een veelvoorkomend symptoom van depressie. Soms proberen mensen goed te maken wat ze van binnen voelen door gemeen tegen anderen te zijn, en fans weten dat Gina zeker vervelend kan zijn!

8 Zou er een geheime 'Parks And Rec'-crossover kunnen zijn?

Sinds het begin van de show is Jake geobsedeerd door undercover werken. Nadat hij bij de NYPD was gekomen, bespioneerde Jake zelfs zijn eigen kapitein en hoorde hij geruchten dat New York de krachten zou bundelen met Indiana.

Jake had undercover kunnen gaan als Carl, de Park Ranger van Parks en Rec!

7 Heeft Holt Jake geadopteerd?

Iedereen weet dat de twee personages een relatie hebben die overeenkomt met wat je zou zien tussen een vader en zoon. Deze theorie is misschien wel een van de meest plausibele theorieën op de lijst! Jake noemde Holt soms zelfs 'papa'!

6 Zou er een geheime 'New Girl'-crossover kunnen zijn?

In seizoen 4, aflevering 4 van Brooklyn Nine-Nine, neemt Jake een auto van niemand minder dan Jess uit New Girl! En dan, in seizoen 6, aflevering 4 van New Girl, zien we een deel van de cast van Brooklyn Nine-Nine!

Toeval? Misschien niet! Beide shows zijn hilarisch, en stel je eens voor wat voor geweldige tv-show een gloednieuwe cross-over tussen de twee komedies zou opleveren!

5 Zouden er meer geheime familiebanden kunnen zijn?

Wat als Jake en Charles eigenlijk halfbroers zijn? Het zou verklaren waarom Charles zo gehecht is aan Jake! Het zou mogelijk kunnen zijn, maar misschien kan één show maar zoveel geheime familiebanden hebben.

4 Is Rosa stiekem verliefd op Jake?

Toen Jake zich ongemakkelijk voelde toen Dave Majors romantische interesse toonde in Amy, kijkt Rosa teleurgesteld en vraagt Jake of hij haar nog steeds leuk vindt. En wanneer Rosa probeert uit de kast te komen als biseksueel tegenover haar ouders, vertelt ze hen uiteindelijk dat ze een relatie heeft met Jake. Een beetje zoals Amy deed alsof ze verloofd was met Jake!

3 Was er meer aan de ontvoering van Karen Haas?

Wat als de Marshall, Karen Haas, echt werd verleid door de mannen van Figgis toen ze in Florida waren? Het zou verklaren waarom ze zo gemakkelijk werd ontvoerd. Je zou denken dat Haas haar verstand zou hebben, maar wat als haar ontvoering iets meer was? Wat als ze helemaal niet is ontvoerd, maar vrijwillig is gegaan?

2 Is Holt stilletjes de mentor van Boyle aan de kant?

Zoals Holts mentorschap van Per alta in het allereerste seizoen, wat als Holt ook andere detectives heeft begeleid? Wat als hij Boyle stiekem heeft begeleid?

In het tweede seizoen, aflevering 9 van de show, weet Holt bijvoorbeeld niet hoe hij moet koken en vraagt hij Boyle om hem te helpen voor zijn jubileumdiner. Maar in het eerste seizoen, aflevering 9, waren de twee personages een pizzeria gaan onderzoeken die tot de grond toe was afgebrand. Het is onthuld dat Holt zeker Boyle's voedselrecensies leest, dus hij is duidelijk geen onbekende in koken.

Waarom zou hij liegen over niet weten hoe hij moet koken? Het lijkt erop dat Holt opzettelijk onbekwaam probeert te zijn als het gaat om koken, zodat hij dicht bij Boyle kan blijven en hem kan begeleiden!

1 Zou er een geheime 'SpongeBob Squarepants'-crossover kunnen zijn?

Oké, deze is gewoon voor de lol. Het is een beetje belachelijk, maar wat als Scully en Hitchcock later Mermaid Man en Mosseljongen werden?! Als het niet waar is, wat het waarschijnlijk niet is, zou dat dan niet een spin-off-show zijn voor de eeuwigheid? Mermaid Man en Barnacle Boy zijn een hilarisch dynamisch duo, vergelijkbaar met Scully en Hitchcock.

Dit is misschien wel de enige echte theorie op deze lijst, voor alle fans weten. De mijmeringen van internet kennen geen grenzen!

Tot slot, de beroemde komedie Brooklyn Nine-Nine heeft een fantastische reeks van acht volledige seizoenen vol plezier, drama en gelach achter de rug. Fans zullen de show zeker missen, maar ik hoop dat tv-makers naar enkele van deze theorieën luisteren en een spin-off maken, of zelfs een hybride show met een andere komedie zoals Parks and Rec, The Good Place, New Girl of zelfs Spongebob Squarepants!

Fans kunnen dromen, toch?

Aanbevolen: